2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

بچه ها من خیلی تحقیق کردم ،خیلی هم فکر کردم ،چرا نباید این دستگاه رو همه جا حالا نه ولی حداقل چند تا مرکز داشته باشن؟ تو ایتالیا فقط تو سه جا انجام میدن ،اگر توجه کنین پی جی اس رو که انقدر حساس و پر هزینه هست خیلی جاها انجام میدن ، ولی اینو نه، در حالیکه فرقی با میکرو انجکشن نداره ، جالبه از اسمش براتون بگم ،icsi که به هر حال همه میدونن میشه Introcytoplasmic Sperm Injection  تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم، 

imsi , introcytoplasmic morfologically selected sperm injection

تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم انتخاب شده از لحاظ مورفولوژی

تنها تفاوتش اون دستگاه ، که بزرگنمایی بیشتر داره.

من تنها نتیجه ای که گرفتم اینه که فقط بحث پول هستش ، چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه، وقتی مورفولوژی ما مشکل داره حالا هی بریم پی جی اس کنیم چیزی درمان نمیشه که، راه حلی برای من و همسرم نیست فقط بهمون میگن این جنین کروموزومش سالم اون نیست، ولی اگر اینکارو انجام بدند و بعد بگن حالا بیا یه پی جی اس هم بکن اونوقت یه حرفی، اینجوری تعداد سیکل تکرار کم میشه ، از لحاظ هزینه برای همه ماها که  مشکل ناباروری داریم به نفع مون میشه، ولی هی icsi چون هر دفعه کلی دارو باید بخریم ، هر دفعه کلی سونو باید بدیم،، نمیدونم نظر شما چیه ولی چیزی غیر این فکر نمیکنم.

ليلا جون ممنونم عزيزم از همدريتون روح مادر عزيزتون شاد باشه ❤️🙏🏻 ديشب خيلي خيلي حالم بد بود راستش ...

ماری جون ممنونم عزیزم،،، ایشالله زودتر حالت بهتر میشه، ما هم دعا میکنیم عزیزم بارداریت راحت بگذره، اتفاقا منم شنیده بودم بعضیا تو بارداری انقدر به بو حساس میشن که حد نداره، حتی دختر دایی خودم خونه خودشو نمیتونست تحمل کنه ، از شوهرشم فراری بود همه بوها اذیتش میکردن، اگر تونستی یه پوست لیمو دم دماغت بگیر میتونه کمک باشه، ایشالله بهتر میشی عزیزم.🍼🍼🚼🚼🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جون عزيزم من دومين انتقالم بود ، سري قبل خيلي استرسم بيشتر بود و تقريبا از روز ١١ اينا لكه بيني ...

مامان سبحان جان، من خیلی باهات موافقم، هر کسی رو که دیدم بی خیال بوده و ریلکس بوده نتیجه گرفته ، اتفاقا اینبار خیلی راحت و آروم بودی و با یه توکل خاصی رفتی جلو ،یادمه قشنگ، ممنون ازت ،چون به خود من درس بزرگی دادی و خیلی ازت انرژی گرفتم ، حتی سری قبل که سیکلت کنسل شد اینجور آرامش نداشتی ، همین امروز صبح هم تو فکرت بودم و گفتم واقعا آرامش و توکل به خدا و ایمان به کاری که میکنیم حتما نتیجه میده ، حکمت خدا رو ما واقعا نمیدونیم ، ایشالله بعد از نه ماه بارداری راحت به سلامتی نی نی هارو بغل کنی.🍼🍼🚼🚼🌹🌹😘

بچه ها من خیلی تحقیق کردم ،خیلی هم فکر کردم ،چرا نباید این دستگاه رو همه جا حالا نه ولی حداقل چند تا ...

لیلا جون همونطور که همون اول کار خیلی از آزهارو نمینویسن و میگن قبل سه چهار بار نمینویسن احتمالا این قضیه هم یه چیزی تو این مایه هاست....

به قول تو حیف نیست سه چهار هزینه میکرو هدر بره؟

البته از دید کسایی که میره تو جیبشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون همونطور که همون اول کار خیلی از آزهارو نمینویسن و میگن قبل سه چهار بار نمینویسن احتمالا این ...

دقیقا آنا جون ، چون به قول شما خب از اول بگن بیا یه سری آزمایشا رو انجام بدید، واقعا انقدر سخته نوشتن یه دو خط آزمایش، ما بارداریمون طبیعی نیست امکان نشون دادن ایمنی در مقابل جنین زیاده ، اینم فقط هزینه یه دستگاه ، ولی این دستگاه رو تا جاییکه بتونن نمیخرن چون اونوقت نصف این پول هم تو جیبشون نمیره ، اونوقت با یه سیکل بیشتریا نتیجه میگیرن، پس کی دیگه هی بره پول بریزه تو جیب این از خدا بی خبرا، واقعا خدایا پناه میبرم به تو که تو چه دنیایی زندگی میکنیم و شکرت که ما جزو این دسته از آدما نیستیم. اشکای ما ، ناراحتیهای ما، سلامت جسم ما ، اون از خودگذشتگیهای ما و همسرانمون بابت آماده کردن پول ، برای اینا اصلا مهم نیست .

راستي دوستان من امشب ساعت ١٠ رفتم آزمايش دادم گفتم فردا توي گرما بيرون نرم ( امروز تازه روز اصلي آزم ...

مامان سبحان عزیز خیییلی خییییلی مبارکت باشه عزیزم😍😍👦👦😍😍👩👩👪😍😍😍😍

خدایا...شکرت😍

مامان سبحان مبارك باشه، بتات عاليه 😙👌 منم همونطور كه ليلا جون گفت واقعا تحت تاثير روحيه ات قرار گرفتم و دلم مي خواست ميتونستم مثل شما با ايمان و روحيه قوي پيش برم.

بچه ها من ديروز دو تا مقاله پيدا كردم خوندم در مورده اين روش جدا سازي اسپرم با كه با ميكروسكوپهاي قوي تر هست، نتايجشون اختلاف قابل توجهي نسبت به روش ايكسي نشون نداده بود! 

البته خودشون اشاره كرده بودن كه تعداد نمونه هايي كه باهاش امار گرفتن محدود بوده و فقط مربوط به يك كلينيك و ممكنه در اينده نتايج چيز ديگه اي رو نشون بده، اما در حال حاضر اين روش برتري نسبت به ايكسي نشون نداده! 

Nazi جون ،چند وقت دارم در موردش تحقیق میکنم خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی متاسفانه اینجا فقط سه جا انجام میدن اونم باید بری خصوصی، ولی به هر حال منطق میگه بزرگ کردن یه نمونه به هر حال درصد خطا رو کم میکنه . دیگه خودمونو میسپاریم به خدا،ایشالله همه ماها زودتر نتیجه میگیریم و خیالمون راحت میشه.

من توکل کردم از ته قلبم به خدا، تلاشمو میکنم و نتیجه رو میسپارم به خودش، اینجوری واقعا هم آرامش دارم، حتی دیگه بی دقتیهای کلینیک پارسالی ، سقط ، اصلا ناراحتم نمیکنه ، خداروشکر الان خیلی شرایط روحیم با پارسال متفاوت بعضی وقتا میگم اصلا من میکرو قبلی شرایط ورود به سیکلو نداشتم ،فقط گریه میکردم ،استرس استرس،الان تعجب میکنم از کارام میگم واقعا بااون حالت توقع داشتی چی بشه. برای همین همیشه به دوستان میگم اول روحیه رو باید قوی کرد بعد وارد سیکل شد چون درمان سنگینیه از لحاظ روحی ،بهترین کار همون که نتیجه رو سپرد به خدا، آرامش آدم رو زیاد میکنه.

حالا تو به سلامتی کی انتقال داری nazi جان؟

اره ليلا جون روحيه واقعا مهمه، كاملا درست ميگي. 

من ليلا جون بهم گفتن يكشنبه برم سونو بعني تا يكشنبه استراديول، بعد يكشنبه چه از هشت بيشتر شده باشه چه نشده باشه پروژسترون شروع ميشه و روز شش پروژسترون انتقال! 

فكرم مشغوله كاش ميشد اين يك هفته اضافه استراديول رو نداشتم! 

خسته شدم 😔

مامان سبحان جان، من خیلی باهات موافقم، هر کسی رو که دیدم بی خیال بوده و ریلکس بوده نتیجه گرفته ، اتف ...

واقعا ليلا جون درسته كه اين مشكلاتي كه ماها داريم خيلي خيلي سخت و طاقت فرسا هست ، ولي خوب به نظر من همه ما آدمها بايد از سختيهاي زندگيمون هم درس بگيريم ، سال اول ازدواج من هم خيلي بي قراري ميكردم كه چرا نبايد مادر بشم ولي اين آرامش رو تا حد زيادي مديون همسرم هستم اون از من خيلي آروم تره ، يك چيز ديگه هم كه باعث شد كه من آروم تر بشم اين بود كه با خودم گفتم اين امتحان خدا هست من هميشه از اول دبستان خيلي دانش آموز درس خوني بودم پس حتما خدا ازم توقع زيادي داره نبايد توي امتحانش نتيجه بدي بگيرم و ديگه اينكه من بعد از ازدواج مرتكب يك گناهي شدم كه البته از نظر خودم خيلي خيلي بزرگ بود شايد اگر به كسي بگم واقعا به نظرش اصلا گناه محسوب نشه ولي توي چارچوب اعتقادي من گناه بزرگي بود ، وقتي زمان بچه دار شدنمون طولاني شد به همسرم گفتم اين كفاره گناهم هست و فكر به اين موضوع كه سختيهاي اين دنيا ميتونه باعث بخشش گناهم بشه آروم ترم ميكرد ، مطمئن بودم كه خدا من رو ميبخشه نه تنها من بلكه همه بنده هاش رو در صورتي كه پشيمون باشن از گناهشون و عذاب اين دنيا به نظرم ميتونه خيلي راحت تر از عذاب آخرت باشه . فكر كردن به اين موضوع ها هميشه باعث آرامش من شده ، بالاخره همه ما راهي براي آروم كردن خودمون داريم پس چه بهتر كه اين روزهاي سخت انتظار رو آرومتر طي كنيم چون مطمئن مطمئن هستم كه بالاخره خدا رحمتش رو از هيچ كدوم از بنده هاش دريغ نميكنه مگر اينكه حكمتي درش باشه .😘😘😘😘🌷🌷🌷🌷🌷