2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان عزیزم دو سه هفته ای دسترسی به نت نداشتم الان که برگشتم هنوز کلی صفحه نخونده دارم..دلم واستون تنگ شده بود اما خدارو شکر کلی خبر خوش داشتیم..انشالا افسون جان هم خوش خبرن به زودی

اما اول از همه مامانماری و مامان سبحان جون مبارک تون باشه انشاا..به سلامتی  و دل خوش دردونه هاتون در آغوش بگیرید.. 

از خودم بگم که بالاخره بعد از تقریبا دو ماه که از عملم میگذره ویزیت شدم بابت سیکل انتقال اما با یه پروتکل جالب مواجه شدم..اول بگم که دکتر ر ز ا ق ی شانس من امروز انگار خیلی سرحال نبودن چون وقتی هنوز سوال نپرسیده گفتن که خانم هیچی نپرس حتی باور کنید سونو شدم گفتم دکتر ضخامت اندومتر خوب بود جوابی ندادن گفتن نازک بود البته روز سوم سیکلم..

بعد اصلا حتی استرادیول هم تجویز نشد واسم گفتن خود درمانی هم نکن مثه سویا و...یا گیاهی..و قرار شد روز 11 سیکل برم اگه تخمک گذاری داشتم اینماه انتقالم باشه اگه نه اونوقت احتمالا ماه بعد..

سوالم اینه دوستان این چه جور سیکل انتقاله؟؟میشه نچرال..پاک گیج شدم باورم نمیشه بعد این همه آرزو و الان که دیگه تنها امیدم دکتر هست اینجوری دلشکسته بشم که ندونم دارم وارد چه سیکلی میشم؟؟خواهش میکنم اگه دوستان اطلاعی دارید توصیح بدید کسی شرایط منو داشته که بدون حتی استرادیول وارد سیکل بشه..فقط کپسول رویال ژلی و کو کیوتن دادن و اسپرینم حذف شد حتی با وجود مشکل انعقادی..آخه پام یه کم کبود شده بود اما متوجه نشدم  در اثر ضربه بوده یا نه که دکتر گفتن حدف کنم ضرر نداره یعنی؟؟نمیدونم دوباره همه چی از اول شروع شد

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
مرمر جون و بقيه دوستاني كه ميخواين بدونيد كاراي ايندفعه من چه فرقي ميكرد  دفعه اول كه هيچي نه ...

ماری جون

به توصیه کدوم دکتر این قرصها رو همسرت استفاده کرد.

چقدر جالب من تا بحال ندیده بودم که مورفولوژی اینقدر تغییرقابل توجهی بکنه.

موفق باشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروز با دکتر زرنانی ویزیت شدم و همه آزمایشامو بردم با اینکه دکتر رزاقی برام آزمایش ...

سلااااااام به همگی دوستان

بهاره جون پس منم میرم پیشش.چه جوری نوبت گرفتی؟

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

سلام دوستان چن روزه میخام پست بزارم نمیشه..خ اعصابم داغونه..میخام شوهرموراضی کنم ی بارای یوای روامتحان کنیم..واقعاکشش ندارم دارم دیونه میشم.نظرشماچیه???بنظرتون بااسپرم کم جواب میگیریم??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام به همگی 

خدا قوت آنا جان عزیز

تبریک میگم به مامانای جدید 

مثل اینکه مامان سبحان هم مثبت شده ..تبریک فراووان دوستم ...خوشحال شدم 

بچه ها هر چی زنگ میزنم مطب طرازی برنمیدارن کسی میدونه چرا ؟

سلام دوستان عزیزم دو سه هفته ای دسترسی به نت نداشتم الان که برگشتم هنوز کلی صفحه نخونده دارم..دلم وا ...

سلام آتريسا جون ، خوبي عزيزم ؟ اتفاقا امروز داشتم بهت فكر ميكردم ، خيلي ممنون از تبريك ، ان شا الله زود زود قسمت خودت بشه خانمي .

بله عزيزم سيكل شما نچرال هست ، اتفاقا من خيلي دوست داشتم سيكلم نچرال باشه ولي نشد ، اصلا نگران نباش ، روز سوم كه ضخامت نازك باشه مشكلي نداره ، ان شا الله روز ١١ ميري و همين ماه انتقال ميدي و به اميد خدا مامان ميشي دوست خوبم .

مامان سبحاااااااان عزیزم  از صمیم قلب بهت تبریک میگم الان رفتم پستای صفحه قبل رو خوندم  ...

خوبي شايناي عزيز ، واقعا من به فكر شما و دختر فروردين عزيز هم بودم كه از دختر فروردين چند روز پيش توي يكي از تاپيكها خبر گرفتم ، خيلي ممنون از تبريكت عزيزم ، ان شا الله زود زود قسمت خودت باشه دوست خوبم .

نه ندارم جنين..  هيچي ندارم نه پول  نه اعصاب  نه توان نه انگيزه هيچيم ديگه نميخ ...

افسون جونم ميدونم ناراحتي ولي خدا بزرگه عزيزم ما روز به روز قوي تر ميشيم  

مطمئنم كه مامان ميشيم عشقم

سلام آتريسا جون ، خوبي عزيزم ؟ اتفاقا امروز داشتم بهت فكر ميكردم ، خيلي ممنون از تبريك ، ان شا الله ...

مامان خانوم مرسی عزیزم..خوبم دیگه دادم ثانیه شماری میکنم این روزهای انتظار رو ولی دعای زیباتون خیلی به دلم نشست..مخصوصا که کنجد کوچولو دارید شما..گوارای وجودتدن باشه الهی🍼👼باور کنید انقدر خوشحال شدم که وارد سیکل شدید و پیگیر بودم که خدارو شکر سرانجام خوبی داشت یه جوری ذوق کردم انگار خودم مثبت شدم.

خب پس خیالم راحت شد..واقعااا ممنون از پاسخ مامان گلی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..