سلام دوستان عزیزم دو سه هفته ای دسترسی به نت نداشتم الان که برگشتم هنوز کلی صفحه نخونده دارم..دلم واستون تنگ شده بود اما خدارو شکر کلی خبر خوش داشتیم..انشالا افسون جان هم خوش خبرن به زودی
اما اول از همه مامانماری و مامان سبحان جون مبارک تون باشه انشاا..به سلامتی و دل خوش دردونه هاتون در آغوش بگیرید..
از خودم بگم که بالاخره بعد از تقریبا دو ماه که از عملم میگذره ویزیت شدم بابت سیکل انتقال اما با یه پروتکل جالب مواجه شدم..اول بگم که دکتر ر ز ا ق ی شانس من امروز انگار خیلی سرحال نبودن چون وقتی هنوز سوال نپرسیده گفتن که خانم هیچی نپرس حتی باور کنید سونو شدم گفتم دکتر ضخامت اندومتر خوب بود جوابی ندادن گفتن نازک بود البته روز سوم سیکلم..
بعد اصلا حتی استرادیول هم تجویز نشد واسم گفتن خود درمانی هم نکن مثه سویا و...یا گیاهی..و قرار شد روز 11 سیکل برم اگه تخمک گذاری داشتم اینماه انتقالم باشه اگه نه اونوقت احتمالا ماه بعد..
سوالم اینه دوستان این چه جور سیکل انتقاله؟؟میشه نچرال..پاک گیج شدم باورم نمیشه بعد این همه آرزو و الان که دیگه تنها امیدم دکتر هست اینجوری دلشکسته بشم که ندونم دارم وارد چه سیکلی میشم؟؟خواهش میکنم اگه دوستان اطلاعی دارید توصیح بدید کسی شرایط منو داشته که بدون حتی استرادیول وارد سیکل بشه..فقط کپسول رویال ژلی و کو کیوتن دادن و اسپرینم حذف شد حتی با وجود مشکل انعقادی..آخه پام یه کم کبود شده بود اما متوجه نشدم در اثر ضربه بوده یا نه که دکتر گفتن حدف کنم ضرر نداره یعنی؟؟نمیدونم دوباره همه چی از اول شروع شد