دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر چقدر زندگی سخت باشه رسمش این نیست تلاش کن حقتو از دنیا بگیر نیومدی توی این دنیا که غصه بخوری و بع ...
مندحقمو،میگیرم،تا الان به لطف خدا موفق بودم،ولی وقتی میبینم،پدرم تا الان اینهمه کار کرده زحمت کشیده با حقوق کارگری منو به اینجا رسونده،اشک تو چشام جمع میشه،از اینکه نزدیک ۱۰ ساله نتونستیم پرده خونمون رو عوض کنیم از اینکه خونمون کوچیکه،از اینکه پدرم پیش همکاراش به خاطر وضع خونمون خجالت میکشه،از اینکه این همه بی لیاقتم نتونستم تا الان سرکار برم،چون خونمون خیلی از محل کار دوره،از اینکه درسم عالیه ویکی از نخبه های دانشگاه هستم ولی به خاطر هزینه ها میخوام برم سر کار با هر سختی بشه،ازاینکه مجبورم پا رو عشق وعلاقم که درسام هست بزارم،از این گله دارم چرا خدا دستم رو نمیگیره،
درد دلام رزیاده وبی ممنونم که این تایپیک روزدی کلی گریه کردم یکمی آروم شدم،اگه گناه نبود تا الان زندگیمو تموم میکردم، به خاطر مادر و پدر بیچارم زنده ام