2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
سلام گلم من راستش از روند درمانم پیش ایشون راضی نبودم یعنی برای  شخص من خوب نبودن و استرس ایجاد ...

منم قبلا با ژیلا عابدی ivf کردم و‌ دو بار انتقال ک افت بتا داشتم الام یدونه نی جنین دارم میخوام پیش عارفی انتقال بدم اول گفت نمیدم چون کیفیت b هست ولی وقتی ازمایش گرفت و مشکل پیدا کرد ک ایمنی بدنم خیلی بالاس و جنین از بین میبره گفت کیفیت زیاد خوب نیست ولی اگه بخوای انتقال میدم برات بعد عید البته اول هیسترو بعد انتقال چون یه سپتوم خیلی ریز دارم گفت ریسک نمیکنم و باید قبل انتقال برداشته بشه، ولی در کل اخلاق نداره اما من کسیو میشناسم ک ۸ تا سقط داشت و کلی دکتر عوض کرده بود ولی اومد به دست عارفی باردار شد الان بچه ش به دنیا اومده و یکی دیگه ۴۱ سالش بود و کلی سقط و مشکل اونم به دست عارفی باردار شد از این دسته زیاد دیدم خودمم الان گیجم نمیدونم اگه خدایی نکرده قرار شد دوباره پانکچر بشم با عارفی بشم یا میترا فروتن چون اونم خیلیییی اخلاقش عالیه و کارش هم تعریف زیاد شنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من.عزیزم نگران نباش واسه منم گفتن پسره روده ی اکوژن داره و....اخرسرامینوسنتر شدم جواب نرمال اومد ...

بره من زره فوکوس اکوژن قلب دوتا عددم زیر رنج نرماله بقیه همه خوبه نمیدونم نگران شدم دکتر سونو گفت خوبه منم برگه رو ندیده بودم تا دیشب سر کرونا گذاشته بودم‌گوشه خونه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ولی من امروز با دل شکسته خیلی نفرین کردم. از خودم بدم میاد که نفرین کردم ولی دلم خونه😭😭😭😭 البته ...

الهي فداي دل شكستت بشم فقط بسپار به خدا اين رفتارا كه از چشم خدا دور نميمونه عزيزم شاهد همه چيزه ❤️

خداياشكرت....❤️ 
ای وااای  عزیزم چقد ناراحت شدم 😐😐😐 اینا دیگه چه رفتارای عجیب غریبی بود 😐 چی کشیدی عزیزم😔 ...

يا ماها از بس صبوري كرديم خداوند دلمونو بزرگ كرده و اينجور چيزارو تحمل ميكنيم يا اونا اينقدر قلب و روحشون كوچيكه كه فكر ميكنن چون خداوند بدون معطلي نعمتشو بهشون عطا كرده يعني بنده برگزيده خدا هستنو پس هرجوري دلشون بخواد ميتونن رفتار كنن. بله عزيزم خداروهزار مرتبه شكر

خداياشكرت....❤️ 
الهی قربون چشمات بشم ببخش ناراحتت کردم تو الان یه فرشتع ناز توی دلت داری برای من و همه دوستان منتظر ...

عزززيزم مطمئن باش بزودي قسمت خودتم ميشه مگه ميشه ادم اينقدر سختي بكشه و دست رد به سينش بخوره فقط بسپار به خودش و توكل كن اراده كن حتما حتماميشه به زودي انشالله❤️

خداياشكرت....❤️ 
الهي فداي دل شكستت بشم فقط بسپار به خدا اين رفتارا كه از چشم خدا دور نميمونه عزيزم شاهد همه چيزه ❤️

انشالله😢🤲❤️ دلم واسه تنهایی شوهرم میسوزه. ممنون گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
https://mom.ir/mag/article/Fetal-grade عزیزم این مطلب رو بخون  در مورد گرید جنین هاست. خودم ...

اره عزیزم جالب بود. مرسی. ولی باز هم گرید بندی عجیب و غریب مرکزمونو نفهمیدم. فک کنم مختص خودشونه😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بی بی م روز نهم انتقال یه هاله انداخت مارک ریور 

بسلامتی عزیزم مبارک باشه برا منم دعا کن عزیزم نشونه چیزی داشتی؟من روز ششم انتقالمه جز یخ کردن پاهام و روز چهارم ترشح نشونه ای ندارم