2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم سال نو مبارک . من خوبم اصلا انگار نه انگار 😁امروز اومدم بیمارستان برا ان اس تی و معاینه

به سلامتی. وای فریبا جون چیزی نمونده ها. فکر کنم سرکلاژ اذیتت میکرد. خدارو شکر که خوبی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه کوچولو دلم گرفته وقتی سر سفره هفت سین آرزوی تکراری چندسالمو بخدا بازم گفتم که خدایا سال دی ...

الهی آمین عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
داپلر هر بار رفتم واسه رشد حدود 600 تومنه. دکتر محمدی. nst هم فکر میکردم 140تومن ارزونه. نازنین حون ...

سلام لیلا جون شما سنگ کلیه داشتی میدونی خوردن فنازوپریدین وسفیکسیم تو شیر دهی ضرر نداره فکر کنم میخوام سنگ دفع کنم تو ادرارم خون دیدم اینجا به دکتر دسترسی ندارم 

ممنونم عزیزم ایشالله بارداری شما  بله مرکز مام

تبريك ميكم بارداريت رو عزيزم شما چند جنين برات انتقال داد قبلش جه كار هايي كردي جه جيز هاي خوردي منم اخر ارديبهشت با دكتر نصر انتقال دارم

سلام لیلا جون شما سنگ کلیه داشتی میدونی خوردن فنازوپریدین وسفیکسیم تو شیر دهی ضرر نداره فکر کنم میخو ...

سلام عزیزم. من اب زیاد خوردم فقط‌. راستش اصلا دارو مصرف نکردم عزیزم. نمیدونم اینایی که گفتی رو‌ میشه خورد یا نه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دکتر نصر انتقال داد بله اصلا نزاشتن استراحت کنیم همش در حال راه رفتن بودیم از این اتاق به  اون ...

عزيزمي متشكرم از توضيحاتت 

اميدوارم ٩ ماه شيرين رو بگذروني عزيزم. 

آره فقط ماها همديگر رو درك ميكنيم. 

دو تا بلاست انتقال دادن برات؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزمي متشكرم از توضيحاتت  اميدوارم ٩ ماه شيرين رو بگذروني عزيزم.  آره فقط ماها همديگر ر ...

بله 5 روزه بود هچینگ کرده بودن بله منم خلی تو تاپیکا گشتم خیلی تحقیق میکردم ولی دیدم خیلیا با ب هم باردار شدن اونم دوقلو تا 

یکی بود دو تا انتقال داده بود تقسیم سلولی شده بود 3 قلو شد

یکی دیگه هم همینطور یکی انتقال داده بود شده بود 2 تو گرید ب این اتفاقات میفته نگران نباش 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
تبريك ميكم بارداريت رو عزيزم شما چند جنين برات انتقال داد قبلش جه كار هايي كردي جه جيز هاي خوردي منم ...

ممنون عزیزم ایشالله قسمت همه 

من دوتا انتقال دادم 

من چند ماه قبلش هر شب شکممو با سیاه دونه ماساژ میدادم سردی سعی کردم نخورم
بعدش شب قبل انتقال امپول نوروبیون زدم
3 شب قبلش قرص کمر زدم به کمر
بعد انتقال ژله انار و به دو بسته گرفتم شب قبلش درست کردم اومدنی تا 3 روز خوردم
بعد انتقال اب انار خوردم
بعد انتقال آجیل هم خوردم استراحتم من چون زیاد نمیتونم بخوابم تحرکم زیاده همش راه رفتم به محض کمر درد میخوابیدم تا 3 روز کار نکردم ولی روز 3 غذا دذست کردم اصلا همه غذا ها بدونه ادویه فقط رب میزدم برنجم زیاد مصرف کردم
بعد انتقال زیاد خم و راست نشدم توالت فرنگی هم داشتم اصلا بیرون نرفتم همش خونه بودم

بعد انتقال نشاسته از صبح روز انتقال خوردم تا 10 روز روزی دوقاشق غذا خوری

2 لیتر اب حتمنا برا انتقال بخوری تا حد ترکیدن اب بخور روز انتقال

انجیرم روز دوتا خوردم

ایشالله همه مثبت شن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج