2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
من میخام ازمایشای ایمنی انعقادی رو کامل بدم بهم گفتن 2/5هزینشه  کاش زودتر متوجه میشدم  ا ...

الهی آمین الهی بحق علی حاجت دلتو بگیری بزودی زود عزیزم. ممنونتم الهی بزودی صدای قلبش گوشتو پر کنه و دلت شاد بشه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
چند هفته ای ؟ انشالله عزیزم تشکیل میشه نیاز به سقط پیدا نکنی میفهممت منم یکبار حاملگی پوچ داشتم انشا ...

عزیزم من طبق پریودم الان باید تقریبا 9هفته باشم ولی طبق سنو 7هفته و 5روزم سنوی هشت هفته رفتم گفت 6هفته و پنج روز ساک و کیسه زرده هست برو 2هفته دیگه بیا نوبت بهم دادن 4ام همین ماه برم سنو دکتر زنگیدم گفت 7ام برو سنو دعاکن برام قلبش بزنه 

بار دومی ک پوچ شده

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار این سرم ها هردو یکارو میکنن ولی مرکز مام اصلا قبول نداره این سرم ها رو و میگه کلی عوارض ناجور ...

والا دوستای من هرکدوم این سرما زدن حامله شدن میگن خیلی تاثیر داره ایمنی بدن رو تنظیم میکنه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عززیزم پس به سلامتی میری انتقال میدی برای سال دیگه نی نی تو بغلته انشالله 😍😍😍  شوهر منم دقی ...

وای ممنونم عزیزم از حس خوبی که داری . چشم حتما پیاده روی میکنم این روزهای باقیمانده رو. 

اره عملشون خرابشون کرده بدتر 😅

والا دوستای من هرکدوم این سرما زدن حامله شدن میگن خیلی تاثیر داره ایمنی بدن رو تنظیم میکنه

پردینزون هم همینکار میکنه انگار میگن دکترت اگه دکتر رزاقی هستن که حتما این سرمو برات مینویسه نگران نباش گلم انشالله که همین بارداریت به خیر و خوشی برات تموم میشه

سری پیش دکتر عارفی بهم پردینزون هم داد نمیدونم چرا حتی دوبار سرم انتی لیپید هم زدم ولی مرکز مام گفت ...

عزیزم ازدکترزرنانی چطوروقت گرفتی 

شمارشو داری بعد عید منم میخوام برم پیشش

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
پردینزون هم همینکار میکنه انگار میگن دکترت اگه دکتر رزاقی هستن که حتما این سرمو برات مینویسه نگران ن ...

دعاکن قلبش برام بزنع نخام برم دکتر بـ معنی واقعی خستم 

ان شاءالله توهم چند روز دیگه خبر مادرشدنتو بدی

عزیزم من طبق پریودم الان باید تقریبا 9هفته باشم ولی طبق سنو 7هفته و 5روزم سنوی هشت هفته رفتم گفت 6هف ...

الهی عزیزم ایشالله ایشالله خدا خیر و مصلحتت رو تو همین بارداریت برات بزاره و بزودی نی نی بیاد بغلت

عزیزم ازدکترزرنانی چطوروقت گرفتی  شمارشو داری بعد عید منم میخوام برم پیشش

دکتر زرنانی دوشنبه ها بیمارستان گاندی هستن و پنجشنبه ها بیمارستان نیکان تو همین دو روز میتونی وقت بگیری باید ز بزنی بخش آی وی اف این دوتا بیمارستان هرکدوم که مسیرش و روزش برات راحتر بود من زمانی که زنگ زدم یک هفته بعدش فک کنم وقت دادن بهم من گاندی رفتم.

دکتر زرنانی دوشنبه ها بیمارستان گاندی هستن و پنجشنبه ها بیمارستان نیکان تو همین دو روز میتونی وقت بگ ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون❤️

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
به سلامتي عزيزم  همون لحظه كه انتقال دادي بلند شدي؟ كدوم دكتر براتون انتقال انجام داد؟ چه دارو ...

دکتر نصر انتقال داد بله اصلا نزاشتن استراحت کنیم همش در حال راه رفتن بودیم از این اتاق به  اون اتاق ولی نیم ساعتی بعد این همه راه رفتنا استراحت کردیم

دارو هم فق امپول پروژسترون و شیاف پروژسترون  روزی 4 تا استرادیول همینا رو دادن 

هر سوالی داشتی بپرس چون خودمم این راهو رفتم میدونم چی میگی راحت باش

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام دوستان  در چه حالید ؟  شادن جون رفتید سونو ؟  لی لا جان شما چطورید ؟ سونو داش ...

سلام عزیزم سال نو مبارک . من خوبم اصلا انگار نه انگار 😁امروز اومدم بیمارستان برا ان اس تی و معاینه

خانما توروخدا جوابمو بدین میشه بهم بگین رویان تهران از کی باز میشه که زنگ بزنم نوبت بگیرم برم برا تشکیل پرونده !همون ۵ باز میشه یا بعد از ۱۴

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭