2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044792 بازدید | 684411 پست
۳۴ عزیزم

فدات شم منم شاید برم مرکز مام....برای هچینگ و چسب جنین و خداش باید خودمون بگیم یا خودشون فقط تصمیم میگیرن؟مرکز مام فقط دو تا جنیت میزازه یا بیشترم میشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان امريكا هستم تابستون اومدم تهران و ١١ جنين فريز كردم ولي اگه اينا را انتقال بدم نگيره ديگه حو ...

چن سالته عزیزم؟۴۰ به بالا اهدایی امکان موفقیتش خیلی بالاتره...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@زینبی_بابا  

سلام، عزیزم دیشب موقع تزریق پروژستون همسرم بعد آسپیره کردن شروع کرد تزریق. فقط یه کوچولو زده بود اما من خیلی درد داشتم (بر خلاف همیشه که اصلا تو تزریق درد نداشتم) بعد اون طفلی ترسید خواست دوباره مطمئن شه کارش درسته دوباره آسپیره کرد اما این بار یکم خون رفت تو سرنگ. دیگه سرنگ رو درآورد و از اول اون ور بدنمو زد.

جای اون اولیه سفت شده. خطرناکه الان؟

اگه وسط تزریق هم آسپیره کنن نباید خون بیاد؟

بچه های دیگه هم اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید.

مرسی عزیزم

گلم شما هم شیاف پروژسترون داری هم امپول؟چطوری باهم مصرفش میکنی؟دوروز شیاف یه روز امپول؟

@زینبی_بابا   سلام، عزیزم دیشب موقع تزریق پروژستون همسرم بعد آسپیره کردن شروع کرد تزریق. ف ...

سلام دوستان عزيز

من بعد از خوردن ال دي و قطع کردنشون پريود شدم، زنگ زدم مرکز واسه سوم پريود وقت داد، به نظرتون دير نيست؟؟؟

بايد از روز اول برم دکتر؟؟

سلام دوستان عزيز من بعد از خوردن ال دي و قطع کردنشون پريود شدم، زنگ زدم مرکز واسه سوم پريود وقت داد ...

به من گفته بودن برای اول تا سوم وقت بگیر. احتمالا مرکز بر اساس روزی که دکترت هست بهت نوبت داده. نه دیر نیست اگه دقیقا همون روز بری و کنسلش نکنی.

دفعه چندم ته؟ چرا انقد دیرررر. خیلی زودتر از اینا که میتونستی آزمایش بدی عزیزم

بعضی مراکز روالشون اینطوری که روز ۲۱ انتقال ازمایش میدن. مثل مرکز دکتر رستمی تو شیراز.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
فدات شم منم شاید برم مرکز مام....برای هچینگ و چسب جنین و خداش باید خودمون بگیم یا خودشون فقط تصمیم م ...

نمیدونم عزیزم ، حالا شما بگوو شاید انجام دادن ، جنین هم بستگی داره چطوری فریز کرده باشن ، بسته هات دو تاییه یا ۳ تایی 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
گلم شما هم شیاف پروژسترون داری هم امپول؟چطوری باهم مصرفش میکنی؟دوروز شیاف یه روز امپول؟

نه عزیزم ، صبح ساعت ۷ شیاف و میزارم ، عصر ساعت ۷ امپول و میزنم هر روز

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من هم همین داروها رو داشتم به جز سلن و فیش. به جای انوکسا هپارین میزنم.. ولی داغون شده شکمم و دیگه ...

چند وقته داری تزریق میکنی؟ شکمت تخته؟ من انوکسا دارم. الان فکر کنم 11 روزه که زدم. اما خیلی آروم میزنم. دو سه روز اول به اندازه سر سوزن کبود میشد اما الان خداروشکر دیگه کبود هم نمیشه. البته من یه کوچولو شکمم چربی داره    فقط میتونم بگم خیلی آروم تزریق کن اذیت نمیشی

یه سوال دیگه هم دارم من ایندفعه با روزی ۱۵۰ واجد سینال ۱۰ تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد و۶تاش سالم بود ...

عزیزم درد اصلا ملاک موفقیت و عدم موفقیت داروها نیست

پاسخ بدنت هم خوب بوده به داروها 

دیگه این صلاحدید پزشک هست که چی کار کنه 

گلم مشکل اصلی شما آزواسپرمی هست 

چه بد مرسی گلم من این چند روز پنیر لیقوان از اینا که سوپریا میفروشن خوردم حالا چی میشه اون پاستوریزه ...

آره دیگه پاستوریزه که روی بسته بندی نوشته شده باشه😉😉😉

من پنیر لیقوان پاستوریزه هم خریدم تا حالا، مزه اش هم کاملا مثل همین محلی ها بود