2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
خاهش میکنم عزیزم.من دوبار مثبت شدم کمردرد گرفتم.درحالی که منفی شدنی اونجوری نشده بودم.انشاله شماهم م ...

اره دفعه قبلی منم این  کمر دردو نداشتم اصلا 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جون الان پیاماتو خوندم . عزیزم اسپرم y خیلی کمتره این عادیه . ولی یه چیزی نمیشه دوباره پانکچر ک ...

به اين تقويتي نيست من اول قرار بود طبيعي اقدام كتيم كلي همسرم رو تقويت كردم صبحانه فقط أرده وشيره ميخورد قرص ويتامين eخارجي, الكارنيتين ، كيوتن زينك سلن پلاس همش نيگفت مود بايد اسپرمش قوي باشه بيچاره هرچي قرص تقويتي بود بعش ميدادم اين ١ سالاين اخري هم اسپريژن ، دوباره پانكچر بشم يعني دوباره ٢٠ ميلبونً ديگه بايد هزينه كنم تعيين جنسيت ٨ جنين ١١ ميليون شده قبلا ٩ بود 

هانا جون الان پیاماتو خوندم . عزیزم اسپرم y خیلی کمتره این عادیه . ولی یه چیزی نمیشه دوباره پانکچر ک ...

دوباره امپول بزنم  اين همه هورمون ؟هزينه اش هم دوباره زياد ميشه نميدونم فعلا داغونم  فردا برم دكتر با عليرضايي حرف بزنم اكه خدا بخواد مثبت ميشم اگه نخواد عيچي با خدا كه نميشه بجنگنم بخواد پسر داشته باسم بهم ميده نخواد هم نميده ، 

برای بررسی کروموزوم ها که مشکل نداشته باشه. چون دوتا انتقالم منفی شد گفت قبل پانکچر باید بررسی کنیم ...

ممنون ک جواب دادین. به کیفیت جنین ها هم ربط داره؟ برا همه مینویسن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به اين تقويتي نيست من اول قرار بود طبيعي اقدام كتيم كلي همسرم رو تقويت كردم صبحانه فقط أرده وشيره مي ...

من تو كرج ازمايش همسرم رو بردم پيش محتسبي اورولوژ كفتم چي بخوره  تقويتي پسر دار بشيم همشون ميگفتن به اين چيزا نيست  محتسبي كفت همسرت  واسه طبعي بارداريشين مشكلي نداره فقط براي پسر بايد بري اي وي اف كني  تعيين جنسيت منم از تو نت  از همين ني ني سايت كلي قرص وتقويتي نوشته بودن خريدم براش ١ سال بهش دادم 

@زینبی-بابا

دوستان کمکککککککک

خیلی داغونم

۲هفته است خونریزی سقط دارم.

پریروز رفتم سونو واژینال دکتر گفت تو رحمت نشونه ای از حاملگی نیست و تمیزه فقط دیواره اش نا منظمه

گفت دو تا تست بتا با فاصله دو روز بده تا ببینیم بتا میاد پایین. پریروز بتا ۴۰۱ بود. امروز بعد ۴۸ ساعت۴۱۴

......این یعنی چی؟

خارج رحمی؟

دارم دق میکنم از غصه. دیگه طاقت این یکی رو ندارم😭😭😭

سلام پروانه كجايي دارم دق ميكنم زنگ زدم مركز گفتن فقط يه جنين پسر تشكيل شده مكه ميشه روز اول سونو شد ...

عزیزم تقویتی چیزی خوردی قبلش شاید تخمکت ضعیفه من همون روز اول دکترم بهم گفت تخمک ضعیفه بهم تقویتی دا اوابوستو کیوتن و ب۶وامپول ب۱۲

عزیزم تقویتی چیزی خوردی قبلش شاید تخمکت ضعیفه من همون روز اول دکترم بهم گفت تخمک ضعیفه بهم تقویتی دا ...

از كجا ميفهمنً ؟ من سونو داپلر دادم گفت   ١٧ فوليكول داري همه جيزت خوبه ،روز پانكجر چند تخمك كرفتن ازت ؟ يعني امپول هام  كم بودن ٢٠ تا hmgبا ١٠ روز هم سينال اف٢٤ درجه زدم

[QUOTE=181512030]عزیزم تقویتی چیزی خوردی قبلش شاید تخمکت ضعیفه من همون روز اول دکترم بهم گفت تخمک ضعیفه بهم تقویتی دا ...[/QUOTEاخه شما گفتين تنبلي تخمدان داشتين يعني واسه اون داده؟