2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044457 بازدید | 684390 پست
وااای اره به خدا راست میگی 😍😍😍😍  منم این امپولارو میزنم و درد میکشم ولی به روی خودم نمیارم ...

فداتشم عزيزدلم پس بيشتر مراقب خودت باش. انشالله انشالله گلم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مامان شدنت مبااارک.منم مثبت شدنی کمردرد شدید گرفتم😍

ممنونم عزیزم چقدر خوشحالم کردی خدا کنه خدایا مثبت باشم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنين پسر داشتين فقط تعيين جتسيت بودين ؟اخه از اين ناراحتم كه روز اول دكتر كفت همه چيز خوبه سونو من ا ...

هانا جون الان پیاماتو خوندم . عزیزم اسپرم y خیلی کمتره این عادیه . ولی یه چیزی نمیشه دوباره پانکچر کنی دوباره جنین پسر تشکیل بشه  و این یه دونه رو فریز کنی تا اون موقع ، بعد باهم انتقال بدی ؟ 

راستی فرتیل اید خورده بود همسرت ؟ پروانه هم یه دونه پسر داشتت و شوهرش اوکی بود . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بهاره جان این ازمایش برای چیه؟

برای بررسی کروموزوم ها که مشکل نداشته باشه.

چون دوتا انتقالم منفی شد گفت قبل پانکچر باید بررسی کنیم و علت رو پیدا کنیم.

هزینه آزمایششم بالاست. هر کدوممون ۶۹۰هزار تومن  

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم دکترتون کیه ؟ انشالله که مثبتی . من برات صلوات میفرستم

ممنونتم عزیزم ایشالله شما هم مثبت بشی لطف میکنی برام دعا کنی ایشالله خدا دامن شما هم سبز کنه قربون دل مهربونت برم عزیزم  

دکتر نصر انتقال داد

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ممنونتم عزیزم ایشالله شما هم مثبت بشی لطف میکنی برام دعا کنی ایشالله خدا دامن شما هم سبز کنه قربون د ...

قربونت عزیزم مرسی . اره بخدا من همیشه بچه های اینجا رو دعا میکنم و خیلی صلوات میفرستم براتون 

من یه گل دختر دارم خداروشکر.  میخوام تعیین جنسیت کنم فعلا همسرم تحرک و مرفولوزیش صفر شده

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت عزیزم مرسی . اره بخدا من همیشه بچه های اینجا رو دعا میکنم و خیلی صلوات میفرستم براتون  ...

خدا رو شکر ایشالله خدا پنهاش باشه  یه پسر خوشکلم بیاری هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده  

سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج & ...

مبارک باشه 🎉 خیلی خوبه انشالله اولین جنینت برات بمونه👶همیشه کیفیت جنینات عالی هست یا اینبار با دکتر طرازی عالی شدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم فکر نکنم.چرا با این فکر ها خودتو اذیت میکنی؟ ان شاالله که بار اول مثبت میشی.چرا داری به خود ...

ممنون عزيزم ولي كاش دوتا پسر بود خيالم راحت بود  بلاست نپرسيدم فقط گفت گريدaوقتي فردا كارت جنين رو بهم ميدن يعني بلاست؟ اخه ميگن مام فقط بلاست انتقال ميدن نميدونم 

ممنونم عزیزم چقدر خوشحالم کردی خدا کنه خدایا مثبت باشم 

خاهش میکنم عزیزم.من دوبار مثبت شدم کمردرد گرفتم.درحالی که منفی شدنی اونجوری نشده بودم.انشاله شماهم مثبتین.😍