2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
نه عزیزم. هنوز در برزخیم. زنگ زدم میگه سرمون شلوغه تا شنبه باید صبر کنین. چه میدونم عذاب من یکی دو ت ...

عزیزم حضوری برید اگه میتونی. اونجا باید بهت کارت جنین بدن دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميترسم🙄🙄🙄

نترس ما پشتتیم

😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه رو وسوسه نكن😂

شیطون رفته من جانشینش شدم

اخه هممون گول خوردیم این دختر گول نمیخوره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شايد باورت نشه ولي من همچنان بي بي روز چهارممو نگاه ميكنمو دنبال خط دومش ميگردم🤣🤣🤣

ببین من همیشه بعد منفی شدن با خودکار قرمز خط درست  میکردم مینداختم دور

توهم همینکارو بکن😂

تو بازم دنبال واقعیشی

من اون کاذب رو صبح تاحالا هرجا میرم با خودم میبرم

شايد باورت نشه ولي من همچنان بي بي روز چهارممو نگاه ميكنمو دنبال خط دومش ميگردم🤣🤣🤣

روش چراغ قوه بنداز

پشچراغ قوه رو بذار پشتش

من زیاد اینکارارو کروم😁

اشتباه کردم گفتم ببخشيد، نبايد ميگفتم.ريا شد، بخدا شرمنده.

چه قلب مهربونی

من بودم تا مثبت شدنم اینکارو نمیکردم😍😂

چراغ قوه لامپ بزرگ مهتابي همه رو انداختم فقط ديگه كم مونده زنگ همسايه رو بزنم🤣

حس میکنم یه جوری برخورد کردیم خدارو تو رودربایسی گذاشتیم برای منفی کردن

عزیزم حضوری برید اگه میتونی. اونجا باید بهت کارت جنین بدن دیگه.

رفتم گلم. همینو گفتن بازم دلم اروم نگرفت دیروز زنگ زدم همینو گفتن☹️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰