2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

سلام همسر من ازواسپرمی هستن .لوله هایی که اسپرم را خارج کنه به صورت ماددزادی ندارن . به عمل پسا اسپرم را با سوزن در اوردن. اما چون مورفولوژی صفر بود . میکرو ناموفق شد . گفتن سری بعد باید از بیضه اسپرم خارج کنن . کسی میدونه چه دکتری خوبه؟چه ویتامینی انشاالله تاثیر داره؟؟کحا بریم برای انجام میکرو بعدی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا میگما شما دور سره نی نی تون با سنه بارداریتون چقدر تفاوت داره؟؟؟؟ اخه واسه من کلا هر کدو ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید سوالتون نمیدونم جوابشو 

ی سوال داشتم شما چند بار بارداری پوچ داشتین

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ای وای چقد بد امیدوارم به حق این ماه عزیز که توش هستیم  دامنت سبز بشه و این انتظار به پایان ب ...

ممنون عزيزم

خوبيش اين بود كه فهميدم طبيعي هم باردار ميشم.

فعلا داريم داروهاي تقويت اسپرم و تخمک رو مصرف میکنیم.

یا جنین ضعیف بوده یا شاید بخاطر اینکه گرمیجات استفاده می کردم تا زود پریود بشم، اینجوری شد. آخه خبر نداشتم باردارم، دکتر گفته بود پری شدی داروهای پانکچر و مصرف کن. واسه همین تلاش کردم زودتر پری شم. تازه بار سنگین هم جابجا کردم. همش فک میکنم خودم یه کاری کردم که برام نمونده. فکرم خیلی در گیره.

ممنون که جواب دادی  انشالله که جواب میگیرید عزیزم .

شکل نرمالش 2 درصده که واسه میکرو خوبه

حرکت تندش 3 درصد حرکت متوسطش 35 که مجموعش میشه 38 درصد اونم خوبه 

همه چیز برای میکرو خوبه به نظرم 

خوب کاری کردی رفتی ابن سینا امیدوارم نتیجه بگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم . کلا هرچیو یه سنی میزنه برای من که معمولا اینطوریه 

اره ولی اختلاف دور سرش با سنه بارداریم ۲ هفتس انگار هیلی زیاده واسه همین نگران شدم البته دکتر سونو چیزی نگفت ولی دکتر خودم که دید گفت دیابت نداری گفتم نه چطور گفت بچت درشته سرشم بزرگه گفتم مشکلی داره گفت نه چون طبیعی که نمیخوای زایمان کنی اشکال نداره

سلام عزیزم خوبی ببخشید سوالتون نمیدونم جوابشو  ی سوال داشتم شما چند بار بارداری پوچ داشتین

سلام گلم. فدای سرت که نمیدونی. عزیزم من ۴تا بارداری داشتم که فقط بتا مثبت میشد و بعد افت میکرد ۲تا هم باردداری خارجه رحم داشتم