2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044817 بازدید | 684412 پست
به نظرت من احتمالا ٢٠ ام پانكچر ميشم قبل فريز وقت ميكنن تعيين جنسيت كنن كلا چند روز طول ميكشه ج ...

برایه منو ۵ روز بعد جواب دادن روال ابن سینا اونطوری میگفت همیشه تعیین میکنن بعد فریز مگر اینکه خودتون بخواید از مرکزت بپرس خدا کنه اول برات تعیین کنن چون یه خانومه بود گفت به خاطره مشکل مالی مجبور شدم فریز کنم بعد اومده بود کلی دارو مصرف کرده بوود روز انتقال جنین پسر نداشت ادم تکلیفش مشخصه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم انشالله بتا درست بره بالا ساک و قلب و همه چی اوکی باشن و سالم ب دنیا بیاد

وااای به خدا این قشنگترین دعایی بود که برام کردی 

انشالله توام میری آزمایش مثبت میشه 

هیچ علامتی نداری ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خانوما ببخشید یه سوال دارم . روز تخمک گذاری چجوری حساب میشه ؟ روز لکه بینی حسابه یا نه .من همیشه دو ...

عزیزم کیت بگیر. بعضیا قبلش دارن. بعضی ها همون روز. بستگی داره به بدنت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مبارک باشه عزیزم😍🎉🎉 انشالله دوقلو بارداری👶👶 خداحفظشون کنه برا همه مون دعا کن این روز رو ببینی ...

مرررسی عززیزدلم ، هرجی خدا بخواد فقط صحیح  و سالم به دنیا بیاد 🥰🥰 

انشالله خیلی زود این روزو میبینی خیالت راحت 

من خودم هنوز باورم نمیشه بیبی چک مثبت دیدم 😂😂 

گلم من مرکز مامام نبودم عزیزم 

. ابن سینا اراک هستم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ما برایه چها تا تو ابن سینا ۴۸۰۰به اضایه هر جنین اضافه ۷۸۰میگیرن دیگه من ۹ تا داشتم ۸۸۰۰تومن شد هزین ...

گلم هزینه ی فریز نه تا جنین شد یک تومن؟

وااای به خدا این قشنگترین دعایی بود که برام کردی  انشالله توام میری آزمایش مثبت میشه  هی ...

بخدا مثبت شدن تو کلی ذوق زدم کرد ...من چند روز کمی زیر دلم درد میکرد و از دیروز هم سینم دردی مث تیرکشیدن داره... زیاد علائم ب درد بخوری ندارم

سلام عزيزم، من هيسترو کردم که گفتن چسبندگي رحم داشتم که با قيچي برطرف شده و خراش هم انجام دادم،

سلام گلم. عزیزم من سه شنبه ی هفته ی پیش پانکچر شدم. کدوم پریود باید برم برای هیسترو؟ پریود اولم بهم گفتن ال دی بخورم چون حالت هایپری داشتم. نیاز هست از پریود اپل چیزی بخورم. اره گلم منم خراش دارم

سلام گلم. عزیزم من سه شنبه ی هفته ی پیش پانکچر شدم. کدوم پریود باید برم برای هیسترو؟ پریود اولم بهم ...

عزيزم من بعد از انتقال اولم که منفي شدم، اولين پريودم که گذشت، دوميش رفتم دکتر بهم قرص ال دي داد و روز 20 ،هيسترو کرد.

سلام عزيزم، من هيسترو کردم که گفتن چسبندگي رحم داشتم که با قيچي برطرف شده و خراش هم انجام دادم،

رها جون قبلش عکس رنگی نگرفته بودی یا اینکه فقط با هیسترو مشخص شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم من بعد از انتقال اولم که منفي شدم، اولين پريودم که گذشت، دوميش رفتم دکتر بهم قرص ال دي داد و ر ...

اهان پس فرق داره شرایطتون با من. به من گفتن ال دی بخور تا تخمدانت استراحت کنه. باشه عزیزم بازم مرسی از راهنماییت ماما جواب نداد بهم. احتمالا تا آخر هفته یه سر برم مرکز. انشالله که جنین داشته باشم🤲❤️