2777
2789
عنوان

خیانت عشقم کمک لطفا

61 بازدید | 7 پست

خانوما با یه پسری تو رابطه بودم ۷ سال مجازی آشنا بود البته اقوام بود اما زیاد همو نمیدیدیم اولین بار امروز رفتیم بیرون همش دو دل بودم اخه میترسیدم بلایی سرم بیاره با هزار دردسر و دروغ رفتم بیرون کلی عذاب کشیدم رفتم همه چیز خوب بود همش گوشیشو مینداخت جلوم میگفت رمزش اسم تویه بزن برو تو گوشیم مثلا میخاست اعتمادمو جلب کنه منم رفتم میگشتم تو گوشیش یهو رفتم اینستاش پیام ب یه سری دختر داده بود اما زیاد نه ددحد لایک و چنتا پست زیاد چیزی نبود یهو زدم رو یکیش رفتم بالا رفت پیامای ۲ سال پیشش براش تموم حرفایی که برای من مینوشت تو خوشکلی باهوشی خفنی بهترینی عشقمی عزیزمی دلم برات تنگ شده نگممم 😭😭ساعت ۳ صبح بهش زنگ زده بود ارومش کنه بعد همین ادم فقط منو عذاب میداد وای خدا اتیش گرفتم زنگ زد چنتا پسر گفت ببین من فقط برا اینکه مخصشو بزنم بیارمش تو یه بازی انلاین رفتمو اینا زنگ پسرام زد دقیقا بدون نقص همینو گفتن خیلی تمیز بود انگار هماهنگ کردن ولی همش قسم جون منو داداشش و مامانشو میخورد که خبری نیست من باور نکردم اما پیشش موندم چیزی ب روش نیاوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد باز رفتم تو گوشیش هی گوشیشو قایم کرد و اینا نمیداد دستم یهو دیدم چن نفرو پاک کرد هرچیم گشتم دختره رو دیگه ندیدم لامصب ینی اشک من حتی در نیومده نمیدونم چمه تو شوکم چم شده حالم بده اینقدر احمق بودم که بازم کنارش موندم بعد حتی نرفتم بقیه گوشیشو چک کنم الان دیدم تلگرام آنلاین شده به همه هم میگه ابجیم دعوام میکنه دختر فالو کنم چیکار کنم واقعا بهم میگه تو نامزد کردی منم رفتم با چن نفر تو نبودی ولی تاریخ برا اون تایم نبوده 

من یه نامزدی اجباری داشتم ۳ ماه طول کشید بعد به خاطر این ادم نامزدمو ول کردم الان هی میگه مال اون موقع هست تازه اون زمان با چنتا دختر دیگم فهمیدم بوده حتی با یکی رفیقامم بوده چیکار کنم چیکاااااار

فردا قراره ببینمش چی بگم بهش

بنظرم تکلیفت و مشخص کن بلا تکلیفی بدرد نمیخوره رفاقت هم حدی داره وقتی دوری نمیفهمی چیکار میکنه فقط در حد حرف میگذره رابطت

منم با همسرم دوست بودم البته همشهری هستیم و همش ور دل هم بودیم

بنظرم تکلیفت و مشخص کن بلا تکلیفی بدرد نمیخوره رفاقت هم حدی داره وقتی دوری نمیفهمی چیکار میکنه فقط د ...

باهاش ادامه بدم؟ اخه از لحظه ایکه فهمیدم دیگه دلم نمیخادش ینی پیشش موندم نمیخام نباشه ولی به کارش که فکر میکنم دیگه یه درصد دلم نمیخادش