2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره از ترس نمیتونم بذارم میرم سمتش اما پشیمون میشم  منم رحمم و تخمدانم فقط تیر میکشه وگرنه علا ...

انشالله که بارداری عزیزم ، خیالت راحت 

رفتم به گنجشک های رو دیوار گفتم خدا بهت دوتا نی نی ناز بده ، همین عید مامان شدی و بیای اینجا بگی خوشحالمون کنی 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
۲بار ربیعی  یک بار پیله ور یک بار رانندگی بود بعدش امدم رویان اولین میکرو دو قلو باردار شدم الا ...

ای جانمممممممممممممممم خداروشکر نی نی هات پسرن یا دختر ؟ توروخدا دعا کن انتقال دادم اردیبهشت مال منم دوقلو بشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲بار ربیعی  یک بار پیله ور یک بار رانندگی بود بعدش امدم رویان اولین میکرو دو قلو باردار شدم الا ...

دکترای همدان هم گدا گشنه ن .. هم علمشون قدیمیه .. اون ربیعی که لاله .. پیله ورم اعصاب نداره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
به سلامتی عزیزم، دیدی بیخودی نگران بودی دوتا که خیلی عالیه ناامیدی نداشتیمااا الان دیگه تو مامان دوت ...

فداتشم عزيزدلم اولش ناراحت شدم كه نكنه اين دوتا هم كيفيتشون خوب نباشه اما الان ميگم كافيه خدا بخواد سپردمش به خودش. فدات بشم كه بهم انرژي ميدي😘

خداياشكرت....❤️ 
من هیچوقت صبح گشنه م نمیشد دیروز وامروز گشنه م میشه یجورایی انگاری ازبوی غذاهم بدم میاد اخه حامله هم ...

ببین جیگر ، این توهمات که همه ما باهم داریم خیالت راحت 🤣🤣 من که ایندفعه یه توهم جدید دارم اونم اینه که یه چیز خشمزه میخورم انگار تو رحمم خالی میشه 🤣🤣😂🤦‍♀️🤦‍♀️ وااااای به شوهرم گفتم ، انقدر بهم خندید که نگو 

میگه خانووووم این قضیه مال ماه ۷ و ۸ و ۹ بارداریه نه الان .... گفتم مهم اینه که من توهمشو دارم 😂😂

انشالله که بارداری عزیزم ، خیالت راحت  رفتم به گنجشک های رو دیوار گفتم خدا بهت دوتا نی نی ناز ...

اخییییی چقد باحال بود چقدر به دلم نشست، مرسی قربونت برم ایشالله باهم خبر خوش بدیم و این عید همه منتظرا با دل خوش بشینن سر سفره هفت سینشون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخییییی چقد باحال بود چقدر به دلم نشست، مرسی قربونت برم ایشالله باهم خبر خوش بدیم و این عید همه منتظ ...

انشاااله دعای امسالمون سر سفره هفت سین این باشه که اول کرونا یه درمان پیدا کنه بعد هم نی نی هامون سالم به دنیا بیان 😍😍😍

ای جانمممممممممممممممم خداروشکر نی نی هات پسرن یا دختر ؟ توروخدا دعا کن انتقال دادم اردیبهشت مال منم ...

یکی دختر یکی پسر انشاالله شما هم مامان میشی همیشه برای همتون دعا می کنم به امید  خدا  همه نتیجه بگیرن وای امان؟از ناباروری و حرف مردم

نه عزیزم چرا از بین برن ؟ من اندفعه که انتقال دادم دوتا جنین گرد a و ab از فریز باز کردن و ۵ روزه شد ...

مرسی عزیزه دلم انشالله خدا از دهنت بشنوه حالا که مامان شدی برای ماهم دعا کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یکی دختر یکی پسر انشاالله شما هم مامان میشی همیشه برای همتون دعا می کنم به امید  خدا  همه ...

اااای جوووون دلم خدا حفظشووون که صحیح و سالم بیان تو بغل عشقمممم . چقدر آدم شماهرو میبینه انرژی میگره 🥰🥰😍 تورو خدا برای منم دعا کن 

روز ۵ انتقالم ❤❤❤

خدا رو شکر گلم منم وقتی بهم گفتن اهدایی اشکم درومد ولی سفت واستادم گفتم ال بلا میخوام پانکچر شم ...

اره واقعا ما باید سعیمونو کنیم  وقتی خدا بخوادحرف و علم دکتر در برابرش هیچه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیزه دلم انشالله خدا از دهنت بشنوه حالا که مامان شدی برای ماهم دعا کن

هنوز نشدم عشقم 😂😂 توهم بارداری برداشتم فعلا 

محتاجم به دعات گلم 🥰🥰😍