2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون هزینش مثه ابن سیناس متد دکتر هم مثه تهران بود اما خوب من همش میگم مشکل از مرکزم بود که از 17 تا ...

واقعا تصمیم گیری سخته ، البته هیچکدوم این مرکزها به فکر بیمار نیستن و درست و حسابی پاسخگو نیستن 

انشالله خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهتون میده و دلتون شاد میشه 

دکتر لاهوتی ام دسته راسته دکتر نصره

خدا لعنتش کنه زنیکه روانی و بیسوادو کی لاهوتی به نصر برسه .. مرکز مام عمدن سیاستش بود لاهوتی بیسواد روبتپانه کنار دکتر نصر بعد رفتن نصر مردم برن پیش لاهوتی .. من مریض لاهوتی بودم وقتی بی دقتی شو بجشم دیدم نرفتم پیشش

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من مرکز مام میرم دکترم نصر هست میخوام انتقال بدم شانس من داره از ایران میره .. 25اردیبهشت فقط برا ی ...

عزیزم اصلا اصلا به خودت استرس نده. دکتر علیرضایی هم خیلی خوبه. راستش تعریف دکتر لاهوتی رو هم خیلی شنیدم. یه وقتایی یه مواردی پیش میاد که باب میلمون نیست اما چون خدا سر راهمون گذاشته مطمئن باش نتیجه بهتری از خواسته خودمون به دست میاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره  از فاطمیه بردم مرکز مام

چند تا جنین داشتی ؟ برو مرکز مام بگو میخوام 25م دکتر نصر ایرانه برام برنامه ریزی کنید همون موقع برات انجام بدن .. من م هماهنگ کردم 25م که نصر ایران بود

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم امروز زنگ زدم پرسیدم، سه تا جنین شدن، گریدشون هم خوب نیست خیلی

عزیزم چند تا تخمک داشتی؟ انشالله کیفیتشون خوبه. به تعداد نیست گلم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیلی ناراحتم😭

چرااااااااااااااااااااااا

بچه ها من انتقال دادم از سه تا جنيني كه تو يك ني بود دوتاش بلاست شدن😞با اينكه گريد a بودن نميدونم چ ...

کجا انتقال دادی؟

بيمارستان عرفان

مشکلت چی بود گلم؟ چندمین انتقال؟ دکترت کیه؟