2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
صبحا ناشتا آب بخور شبا قبل خواب کیوی انجیر هم خیس کن صبح ناشتا بخور خیلی تاثیر داره

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببین از دکترت بپرس اگه راضی بود ویتامین ب۶ بخور میگن هم ضد تهوعه هم اشتها آور خواهر خودم تو بارداریش ...

به منم نداد گفتم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز داپلر ۶۷۰دادم ☹☹خدایی زیاده تا الان حدود ۱۰تومن پول سونو وازمایش دادم  

اوه چقد زیاد شما کدوم شهرین؟

من سونو معمولی ۸۰ ی جا رفتم اول واسه تخمین وزن ۱۲۰شد ی جا دیگه ۸۰با بیمه من با سلفری که انجام دادم حدود ۵تومن شده همه ازمایشو سونوهایی که انجام دادم از اولم حدود ۲تومن هزینه داروهام شده از شیافو امپول و مکملای بارداری با ویزیتای دکترم شاید تااخر همه بشه ۱۰تومن 

علتش چیه عزیزم...؟

خب میگن سن پایین تر باشه احتمال اینکه سه تاش بگیره هست برا همین نمیذارن اما سن بالاتر باشه نه 

ولی واقعا تو این چیزا سن عدده فقط 

بوده ۴۰ ساله بار اول سه تاش گرفته 

۲۰ ساله هرچی میذاره نمیشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
https://uupload.ir/files/oy9x_img_20210302_205049.jpg

ای جوووووووونم بخورم من اون لپ هاتو خوشمزه😍😍😘😘😘❤❤❤

لیلا جان عزیزم ان شاءالله که این مدت باقی مونده رو هم به سلامتی طی کنی و صحیح و سالم بغلش کنی دعا کن مام این روزا رو ببینیم😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به منم نداد گفتم

آره نمی دونم چرا نمیدن به من گفت خواستی آمپولشو بزن منم یه دوهفته پیش رو به موت بودم رفتم برام سرم زدن توش اونم بود

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من ۳۱ سالمه ۳تا گذاشتن گریدشو نمیدونم دفعه اولمه زیاد نیس؟

چرا گریدشونو نپرسیدی؟ زنگ بزن بپرس 

البته خدا بخوادا با هر گریدی میگیره 😉 مثبت فک کن ایشالا دوقلوو میشه😊

آره نمی دونم چرا نمیدن به من گفت خواستی آمپولشو بزن منم یه دوهفته پیش رو به موت بودم رفتم برام سرم ز ...

امپولش مجازه؟؟ منم بگیرم بزنم😁