2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044850 بازدید | 684414 پست
من هم انوکسا داشتم هم آسپرین البته نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه آزمایشی ندادم..هفته ی ۵ خونریزی ک ...

نمیدونم . دکترت چی میگه؟ نگفت دیگه کی باز شروع کنی؟ شاید چون با مصرف انوکسا و آسپرین خونریزی داشتی واقعا مشکل غلظت خون نداشته باشی. ولی خب من متخصص نیستم که نظرم درست باشه. با دکترت مشورت کن ببین چی میگه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ان تی ۴۵۱تومن دادم انومالی ۵۱۰ ...داپلر توهفته ی ۳۲میدی عزیزم داپلرشد ۶۷۷..البته ایناهزینه های ...

برای من داپلر همراه ان تی نوشته

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من هم انوکسا داشتم هم آسپرین البته نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه آزمایشی ندادم..هفته ی ۵ خونریزی ک ...

قرص برای تهوعت چی میخوری؟؟☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نمیدونم . دکترت چی میگه؟ نگفت دیگه کی باز شروع کنی؟ شاید چون با مصرف انوکسا و آسپرین خونریزی داشتی و ...

دکتر اولش گفت باز شروع کن آسپرینو بعد من گفتم میترسم باز خونریزی کنم که گفت خب باشه نخور برگشتم گفتم اینجوری اگه نخورم نکنه خونم غلیظ شه یکم فکر کرد چیزی نگفت من گفتم مثلا میشه سه روز یه بار بخورم گفت آره اینم میشه بعد گفت رشد جنین فعلا خوبه لازم نیست بخوری دفعه بعدی که اومدی تصمیم میگیریم که برای ۲۱ فروردین نوبت دارم میترسم تا اون موقع دیر شه.. تو خونه یه شش تایی انوکسا دارم شیطونه میگه سه روز یه بار یکیشو بزنم😑😑

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قرص برای تهوعت چی میخوری؟؟☹

دمیترون میخورم.. دکتر گفت روزی دو تا مجازی بخوری ولی من ترسیدم ضرر داشته باشه روزی یکی میخورم سعی میکنم تحمل کنم..من مشکل اصلیم بی اشتهاییمه دلم برای اون روزایی که با اشتها غذا میخوردم تنگ شده😆

دمیترون میخورم.. دکتر گفت روزی دو تا مجازی بخوری ولی من ترسیدم ضرر داشته باشه روزی یکی میخورم سعی می ...

منمممم بخدااا ، من دمیترون میخورم یبوستم بدتر میشههه ، خیلیم تهوع دارم موندم چیکار کنممم

بچه ها من هیچی دفع نمیکنم فقط لک داروهارو هم قطع کردم  طبیعیه؟

چند روزه قطع کردی عزیزم؟ من سه روزه قطع کردم و هنور خبری نیس فقط ترشحات ابکی دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منمممم بخدااا ، من دمیترون میخورم یبوستم بدتر میشههه ، خیلیم تهوع دارم موندم چیکار کنممم

صبحا ناشتا آب بخور شبا قبل خواب کیوی انجیر هم خیس کن صبح ناشتا بخور خیلی تاثیر داره

نه عزیزم گفت ادامه بده  روزی یکی میخورم  داشتم فک میکردم کمک ب تخمک گذاری مبکنه برا انتق ...

آها، یه جا خوندم که می گفتند برای لانه گزینی هم خوبه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

ببین از دکترت بپرس اگه راضی بود ویتامین ب۶ بخور میگن هم ضد تهوعه هم اشتها آور خواهر خودم تو بارداریش میخورد خیلی راضی بود ولی نمیدونم چرا دکترم گفت نه همین دمیترون رو بخور اینجا خیلی از دوستان گفتن ب۶ خوبه