2777
2789
عنوان

فروشندگی خجالت میکشم

90 بازدید | 8 پست

بچه من ۲۰ سالمه دلم میخواست یع حرفه یاد بگیرم پارسال رفتم کلی هزینه کردم وسیله کراتین گرفتم و شروع به کار کردم اما بعد یع مدت دیدم آدم این کار نیستم خیلییی زمان انجام کار زیادو سخت و حساس بود اما خب موقع پول نمی ارزید من شهرستانم 

و خب الان مدتیه کار نمیکنم اما واااااقعا نیاز به درآمد دارم 

یه جا فروشندگی پیدا کردم 

خیلی اجتماعی و برون گرام راحت با همه ارتباط میگیرم

اما از این کار خجالت میکشم ک مثلا بگم فروشندم 

دوست داشتم برای خودم کار کنم اما نشد 🥲

کار خجالت آوری نیس که چرا خجالت می‌کشی 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرتو بالا بگیر و با افتخار هرررررر شغلی داری بیان کن محکمم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
کار خجالت آوری نیس که چرا خجالت می‌کشی

نمیدونم دوسال پیش هم فروشنده هایپر بودم اما الان یه جوری شدم شاید چون قرارع چند وقت دیگ دوس پسرم بیاد خواستگاری میگم ینی یه جوریه بگم فروشندم

کار عار نیست خجالت نداره افتخارم داره ک میخای مستقل باشی و دستت تو جیب خودت باشه

آره می‌دونم قبلنم فروشندگی کردم دوسال پیش

الان چون بعد یع شکست تو یه کاری دوباره می‌خوام برم سمت فروشندگی یع جوری ام 

نمیدونم دوسال پیش هم فروشنده هایپر بودم اما الان یه جوری شدم شاید چون قرارع چند وقت دیگ دوس پسرم بیا ...

نه بابا چه فکریه می‌کنی آخه هیچ طوری نیس خیلیم خوبه شاغل باشی اصلا خجالت نداره مگه اینکه با محیطش نسازی بیای بیرون

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
آره می‌دونم قبلنم فروشندگی کردم دوسال پیشالان چون بعد یع شکست تو یه کاری دوباره می‌خوام برم سمت فروش ...

مهم نیست ورشکستگی و شکست همجا هست مهم اینه توان روبرو شدن باهاش رو داشته، باشی و بتونی از صفر باز شروع کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مهم نیست ورشکستگی و شکست همجا هست مهم اینه توان روبرو شدن باهاش رو داشته، باشی و بتونی از صفر باز شر ...

دوس دارم باز یه کاری برای خودم شروع کنم اما اصلا دیگ سرمایه ندارم