2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اینا همش عوارض داروهاست منم شکمم بزرگ شده بود انگار .و تخمدانهام هم خیلی بزرگتر از حد نرمال .فک میکن ...

پس طبیعیه خداروشکر. همه ی کارا افتاده گردن شوهرم گناهی تا ساعت چهار سر کار هست تازه بعدش شروع میکنه به کارای خونه. دیروز بهش گفتم قبل خرید بخواب به مقدار. بیهوش شده بود از خستگی تو ده ثانیه خوابش برد😂

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون. دکتر زنان نمینویسه؟ انتقال منفی داشتین؟

نه تا الان انتقال ندادم

بعضی از دوستان دکتر زنان براشون نوشته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی اسپرین براچی تجویزمیشه؟ دکترم ازم پرسید آسپرین میخوری گفتم نه ولی برام ننوشت نمیدونم براچی پ ...

خونرو رقیق میکنه، برای گردش خون خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم منظورش این بود زودتر داخل رحمم گذاشتنو رشد کرده

اها عزیزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
پس انتقالت دو مرحله ای بود ،انشالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم کدوم مرکزی ؟

قربونت، توکل به خدا

من همدان رفتم عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه تا الان انتقال ندادم بعضی از دوستان دکتر زنان براشون نوشته

افرین که قبل انتقال پیگیر بودی. پس منم پیگیر باشم. دکتر گفت با شرایط شوهرم سه حالت دارم. یا جنین ندارم خدایی نکرده. یا جنین ضعیفه و میره انتقال مستقیم. یا جنین دارم و میرم هیسترو خراش. تا خدا برامون چی بخواد. اگه هیسترو خراش رسیدم میگم قبلش برای آز ایمنی بنویسه پس. ممنونم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانوما من چرا شکمم باد کرده یه مقدار راه میرم بی حال میشم. کلا تقریبا هیچ کار نمیتونم بکنم. داروهای ...

عزیزم احتمال زیاد هایپر شدی تا میتونی شیرینیجات نان برنج مصرف نکن پروتیین مصرف کن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
وای. ممنون از راهنماییت. حتما گلم🌷

فدات

سفیده تخم مرغ گوشت مرغ ماهی بخور جوجه کباب بخور ولی مصرف شیرینی بدترت میکنه برنج نان هم همینجور حبوباتم نخور نفخ شربت منزیم بخور یبوست نشی روغن زیتون رو غذات بریز

بچه ها معذرت ميخوام ببخشيد دوماهي هست پانكچر كردم بعدش هايپر شدم كلي درگير اون بودم بعدشم دارو و امپولو و هزارتا كار ديگه كلا از دوماهه از مسائل زناشويي خبري نيست بنده خدا همسرمم اصلا حرفي نميزنه و اعتراضي هم نداره اما من انگار ميلمو از دست دادم به طور كامل😔😔😔شماهم اينجوري بوديد بچه ها؟ هم ميل ندارم هم انگاري ميترسم مشكلي پيش بياد. نميدونم چيكار كنم واقعا هفته ي ديگه هم انتقالمه ديگه به كل تعطيل ميشه😔😔😔ديگه داره ميشه دوماه

خداياشكرت....❤️ 
منم خوبم قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر آره برای رشد، آخه اونیکه سه هفته پیش دادم سونوش زیاد جای معر ...

احتمالا دیگه تاریخ زایمانت هم مشخص میشه . سزارین هستی ؟

پس طبیعیه خداروشکر. همه ی کارا افتاده گردن شوهرم گناهی تا ساعت چهار سر کار هست تازه بعدش شروع میکنه ...

براخیلیا اینجوره یه خانمی دیروز میکفت سینه هام خیلی درد گرفته ولی منکه فعلا علامتی ندارم شما فکر کنم تخمک زیاد دارید

یا رب العالمین