2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044790 بازدید | 684410 پست
واقعا تا خدا نخاد نمیشه که نمیشه که نمیشه

متاسفم‌پناه‌جون‌خیلی‌ناراحت‌شدم

منم‌دوبارمنفی‌شدم‌..بچه‌اولتون‌چندسالشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام خانمای عزیز. سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا جوابمو بده ممنون میشم. برای آزمایش تیرویید باید ناشت ...

نه عزیزم نه ناشتایی داره نه روز خاصی. فقط اگه صبح زود میخوای بری اون روز قرص تیروییدت رو نخور.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش انقد دکترم میگه اگه پروتئین نخوری بچه ات ریز میشه و پشیمون میشی که حساس شدم. شدم مثل شادن جون ...

سلام عزیزم . حبوبات و آجیل هم خیلی خوبه . ماهی و سینه مرغ هم عااالیه . تا میتونی بخور حتما . گوشت رو هم آبگوشت درست کن و کوبیده اش کن بخور برای وزن گیری جنین عاااالیه 

@زینبی_بابا        

سلام عزیزم. شبت بخیر

یه مشورت میخواستم ازتون. البته میدونم خودم باید تصمیم بگیرم، ولی لطفا نظر خودت رو بگو بهم. 

من تحت نظر دکتر طرازی باردار شدم دوقلو و به خاطر شک و شبهه هایی که تو سونوی ان تی در مورد قلب و سایز یکی از جنین ها وجود داشت طبق نظر دکتر رحیمی پریناتالوژیست آمنیوسنتز شدم که هنوز جوابش نیومد. از اونجایی که 90% بیمارهای دکتر رحیمی بارداری های دوقلو و سه قلو و پرخطر بودن پیش ایشون هم تشکیل پرونده دادم. و خوب ایشون بر اساس داروهایی که دارم مصرف میکنم توصیه کردن یه سری رو قطع کنم و چند تا مکمل اضافه کردن. حالا من گیج شدم که داروهامو طبق نظر ایشون ادامه بدم یا دکتر طرازی. (در ضمن دکتر رحیمی عمل زایمان انجام نمیدن و من در هر صورت به یه پزشک دوم نیاز دارم)

من قبلا هر شب یه شیاف پروژسترون، هر روز یه انوکساپارین، یه آسپرین و هر 12 روز یه فمولایف 500 (همون پرولوتون ایرانی) میزدم که دکتر رحیمی گفتن همه اش قطع فقط روزی دو تا آسپرین. خیلی گیج شدم. مگه برای بارداری دوقلو که ریسک زایمان زودرس بالاست پروژسترون و پرولوتون چیز خوبی نیست؟ چرا گفت قطع؟ از طرفی خوب ایشون خیلی بیشتر از دکتر طرازی بارداری دوقلو دارن. گیج و ویجم... تا الان به حرفش گوش نکردم هنوز   

وای چقد طولانی شد. شرمنده....

یک دنیا مرسی پیشاپیش...

بچه ها اگه شما هم حال داشتین بخونین نظرتون رو بگید ممنون میشم.

سلام عزیزم . حبوبات و آجیل هم خیلی خوبه . ماهی و سینه مرغ هم عااالیه . تا میتونی بخور حتما . گوشت رو ...

مرسی عزیزم. اتفاقا عاشق آبگوشتم. حتما انجامش میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پناه بخداک اینجوری باشه.ولی فک کنم۵دیقه قبلش بود

خب عذر میخوام خیلی ببخشید ولی دستش با پوست بدنش در تماس بوده دیگه من حس میکنم که بخاطر ژله . شوهرمنم آزمایشش افتضاح بود باید تکرار کنه

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب عذر میخوام خیلی ببخشید ولی دستش با پوست بدنش در تماس بوده دیگه من حس میکنم که بخاطر ژله . شوهرمنم ...

ن خواهش میکنم.واقعیت کاشکی اینجوری باشه😐

اللهم عجل لولیک الفرج
وای خدا منو ببخشه عزیزم بلند خندیدم با جمله ت..م نداره     راستش یکم دلم هم خنک شد که به ...

دارچین جونم یه سوال داشتم من کیوتن وژل رویال رو یک درمیان بخورم تاثیرش کم میشه؟