2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟شما دفعه دوم که انتقال دادی دکترت کی بود؟داروهات عوض شده بود؟استراحتت چه طور؟راستش م ...

سلام‌عزیزمم دکتر ذنبوی بود ولی برای انتقال روزی شد که نبود دکتر ظفردوست برام انجام داد 

فقط آمپول میکرورلین روز ۲۱ پری داد زدم

استراحتم‌فقط ۳ روز اول بود بعدشم البته رعایت کردم قبلش کپسول ژل رویال خوردم‌۳روزم فرنی خوردم همین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من که به این نتیجه رسیدم اگه خدا بخواد میده اگه نه هم هیچ میگن طرف استرس نباید داشته باشه والا خونسر ...

آره واقعا تا نخواد نميشه، من نميتونم بخونم پري اومد، حتما لياقتش رو داري عزيزم♥️ خيلي التماس دعا😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نازنین جون سلام. خوبی؟ دکتر برای من سونوی رشد نوشته تو ۳۳ هفته. یعنی دو هفته دیگه. شما کی باید بری د ...

سلام لیلا جون ممنونم عزیزم خوبم خداروشکر ...به من گفته بین ۳۱تا۳۲هفته برم ...درسته گرمی رو کم کم باید بذاریم کنار ...منم شنیدم روزی یدونه تخم مرغ خوبه ولی منم دوس ندارم نمیخورم ولی خدایی ۴یا۵تا زیاده 😬😬 ...بجاش قارچ و گوشت و بوقلمون وبلدرچین میپزم یاکباب میکنم یکم میخورم البته به زور چون اصلا گوشت خور نیستم ...نگران وزنش نباش لیلا جون بچه همون هفته ۳۳به بعد خیلی سریع وزن میگیره ...کوچولو هم بدنیا بیاد به شیرمیوفته سریع تپلی میشه 

من که ذخیره ام پایینه متاسفانه😢

ولی من ذخیرم عالیه.۸ماه اقدام بودم همش شوهرم بهم گفت نازا.خانوادشم.دیگ خودمم برام جاافتاده بودک مشکل از منه خیلی تحقیرشدم.دیگ رفتم دکتردیدم ذخیرم خوبه.رحمم مشکل نداره.شوهرم رفت آزمایش اسپرم دادیدم آقاخودش تخم نداره این همه خودشوخونوادش منوتحقیرکردن

اللهم عجل لولیک الفرج
من که ذخیره ام پایینه متاسفانه😢

برو دارو گیاهی بگیر.خیلیا ک ذخیرشون صفرهم هست باداروگیاهی نتیجه میگیرن.میگن حکیم مومن خوبه‌.ی نفرگفت دوستم ۴۰سالش بوده یائسه بوده از داروها حکیم مومن نتیجه گرفته

اللهم عجل لولیک الفرج
افریییییییییییییین به این روحیه. خیلی حس خوبی داد. الهی امشب هممون  حاجت روا بشیم

عزيز دلمييييي😍😍 انشاالله♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم ١٤ هفته ام ولي دكتر چيزي نگفت بهم درمورد اكو .ضربان قلب تو غربالگري چند بود؟

فکر کنم 154
ولی دکتر سنوگرافی گفت همه چیز خوبه و نرمال. دکتر زنان گفت که  همه ای وی اف ها را می گیم که برن اکوی قلب

عزیزم جدیدا تقریبا به همه میدن. منم که طبیعی بودم بهم گفتن رفتم. حتی دکتری که اکوی قلب کرد گفت یکماه ...

مرسی عزیزم.
مشکلی با رفتن اکو ندارم فقط نگران شدم که گفت ریسک اش برای بچه های ای وی اف کمی بالاست.  

شما چند هفته رفتید؟ با سونوی آنومالی که هفته 19 قراره برم می تونم تو یک روز انجام بدم؟
 می تونم بپرسم کجا انجام دادید؟

وای چه حرف زیبایی بهم گفتی عزیزم. اشک تو چشمام جمع شد. ممنونم از حس خوبی که بهم دادی خدا دلتو شاد کن ...

فدات بشم عزیزم❤❤❤حتما میشی شک نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خودمم گفتم ايندفعه مثبته، ولي به قول شما بالاخره روز ما هم ميرسه😍  پاشدم يكم به زندگيم رسيدم، ...

عزیز دلم کار خوبی کردی

خداروشکر حالت خوبه

انشالله به زودی زود قسمتت میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جونم عزیزم😍 فدات شم..فقط میتونم آش رشته بخورم که اونم آبکیه..دیگه چاره ای ندارم به خاطر نینی بای ...

فدات بشم گلی جونم ....نه عزیزم راحت باش تو ونیمی خالتون خوب باشه ما دیگه ازخدا چیزی نمیخوایم....راستی اونجا چن تا بچه ها جوابت رو دادن خواستی برو بخون ....لواشک ترش وبوکردن خیار پیشنهاد یکیشون بود عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی