2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
خداروشکر عزیزم ک بهتری  بله گلم روز ۱۴ بودم آز دادم بتا شد  ۲۴۰  شما چه روزی آزمایش ...

یعنی هربار پیام مثبت شدن بتا رو میبینم حال دلم خوب میشه

ایشالا شما ۹ ماه خوب و پرخاطره رو طی کنید منتظرا هم این روز قشنگ رو تجربه کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکترا میگن راه حل نداره. خودتون باید رژیم رعایت کنینن. رژیم همسر من بی نهایت سخت هست. چای و شی ...

خیلی ممنونم عزیزم❤

الان به همسرم گفتم. میگه اراده کنیم برای این رژیم.. 

شما با این رژیم و مولتی جواب گرفتین؟

شوهرم عمل واریکوسل هم کرده اما بی نتیجه بوده. من سه بار سقط کردم.(البته خودمم pco هستم و مشکل انعقادی هم دارم.)

شما چند وقت این رژیم رو رعایت کردین؟ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بتای من ۲۳۰۰ بود روز چهاردهم دو قلو شد

سلام عزیزم،منم شنبه دو جنین فریز شده انتقال دادن،تا حالا هم ۴بار آی وی اف ناموفق داشتم،لطفا از تجربیاتت به من هم بگو که چیکار کردی مثبت شدی

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
اشکال داره عزیزم اصولا ۳شب بیشتر نباید بگذره وگرنه فاکتورها بدتر نشون داده میشه 

عزیزم منظور همون دی ان ای هست؟

شوهرم مشکل دی ان ای اسپرم دارن. عددش ۳۰ هست. من سه بار سقط داشتم. آخرین بار iui کردم و سقط شد. دکتر گفته ببا برای آی وی اف.

شما تجربه ای دارین ازین مشکل؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اشکال داره عزیزم اصولا ۳شب بیشتر نباید بگذره وگرنه فاکتورها بدتر نشون داده میشه 

هر چی به همسرم گفتم از طرف بپرس نپرسید یعنی دلم میخواد بکشمش که اینقد خجالتیه اه حالا بهش پیام دادم اگه ندادی نده برو اول بپرس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان من دوم بهمن روز سیزدهم پریودم پانکچر شدم بعد امروز که روز هجدهم پریودمه پریود شدم آیا طبیعیه؟ بیشتریا دیرتر از موعد پریود میشن بعد پانکچر آخه. بعد من زودتر شدم چرا هنوز موعد پریودم نبود یعنی من پنج روز بعد پانکچرم پریود شدم. خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه البته تو برگه ای که مرکز بهمون داد نوشته بود بعد پانکچر زود یا دیر شدن پریود طبیعیه ولی دیگه من فکر نمیکردم انقد زود بشم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان من دوم بهمن روز سیزدهم پریودم پانکچر شدم بعد امروز که روز هجدهم پریودمه پریود شدم آیا طب ...

بهتره.من دیرپریودشدم مردم وزنده شدم تاعوارص داروهابره

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.