2777
2789

انشالله به حق حضرت فاطمه الزهرا حاجت روا بشید

من پسرم ۵ سالشه دو هفته پیش تب خفیف کرد با سرفه همون روز بردمش دکتر متخصص کودکان گفت سینش چرک کرده دو تا شربت کواموکسی داد با اسپری سالبوتامول پودر سین کاست و یه شربت گیاهی سرفه

تقریبا خوب شد اواخر هفته قبل متاسفانه از لحاظ غذایی ناپرهیزی کرد دو سه تا جشن هم بردمش دیگه گفتم خوب شده دیگه، تا اینکه جمعه شب بازم سرفه های زیاد که شنبه دوباره بردم دکتر گف سینش بهتره ولی گوشش قرمزه عفونت هم نداره این سری دیگه انتی بیوتیک نداد فقط شربت نئوتادین داد با شربت پدی کاف و اسپری سالبوتامول و اسپری ساموفلو و پوذر سین کاست بدنش هم داغ بود در حد تب نبود مثلا دمای بدنش ۳۷/ و خورده ای اینا

سرفه اش هم به نسبت کمتررر شده ولی امروز بدازظهر دوباره تب کرد شیاف گذاشتم اشتها هم نداره زیاد 

اهان دکتر گف دوباره سرما خورده جدید ربطی به مریضی قبلیش نداره

حالا من سوالم اینه دوباره ببرم دکتر؟ چرا بهش انتی بیوتیک نداد این سری؟ خودمم شهرستانم دکتر نداره باید سه ساعت تو راه باشم تا برسم به دکتر مرکز استان 

چیکار کنم خدا خیرتون بده 

دکتر خودش گف تب تا پنج روز طبیعیه ولی خب من مادرم طاقت ندارم که

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

چقدر انتی بیوتیک بده. نود درصد شرماخوردگی بچه ها ویروسیه و فقط باید صبور بود. انتی بیوتیک هیچ فایده ای نداره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میتونی ی آزمایش هون بگیر ببین تو خونش عفونت نیست

البته ۳۷ درجه تب محسوب نمیشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یعنی آخرین بار کی آنتی بیوتیک خورده؟آخرین بار کی دکتر گوش و گلوش رو دیده؟

اخرین بار پریروز

شنبه دکتر دیدتش پریروز

اگه میتونی ی آزمایش هون بگیر ببین تو خونش عفونت نیستالبته ۳۷ درجه تب محسوب نمیشه

خون*

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

چقدر انتی بیوتیک بده. نود درصد شرماخوردگی بچه ها ویروسیه و فقط باید صبور بود. انتی بیوتیک هیچ فایده ...

اخه چند روز الان دو هفتس

اگه میتونی ی آزمایش هون بگیر ببین تو خونش عفونت نیستالبته ۳۷ درجه تب محسوب نمیشه

دکتر گفتم اتفاقا

گفت لازم نیست این سرفه میکنه سرما خورده

ببین بچه ات لوزه نداره؟؟ تند تند همیشه سرما میخوره

یا فقط این دفعه اینجوری شده

این ویروس جدیدن همینه ی هفته سینه چرک بچه بیحال تب استخون درد سرگیجه سردرد کوچیک و بزرگ نداره پیش ما گرفتن

ولی شما بچه ات کوچیکه. حتما ببر دکتر متخصص بهتره.  

ببین اگه تب میکنه یعنی عفونت تو بدنش ریشه کن نشده 

دختر منم اینجوری زنجیره ای مریض میشد بردم دکتر نمیدونم چی نوشت یه سرم زد و آنتی بیوتیک ک گفت تا آخرش مصرف کن واقعا خوب شد دوباره سرما خوردا ولی خداروشکر بدون دکتر ردش کرد یعنی تب نکرد الانم گاهی سرفه میکنه من خیلی ب دارو نمیبندمش مگه اینکه تب کنه

عزیزم بلا بدور باشه از عزیزتون 

دختر منم الان چند روز هست درگیر شده از مدرسه 

باز خداروشکر بچه شما آلرژی ندارند و آنتی بیوتیک میتونند بگیرند 

دختر من در مقابل آنتی بیوتیک واکنش نشون میده بدنش 

و منع هست 

مجبورم با ابتدایی ترین روش ها ازش مراقبت کنم

مایعات زیاد بهش بدید 

انواع آبمیوه های طبیعی 

و سوپ سبزیجات و بلغور درست کنید 

شلغم بهش بدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍