2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
حالا جای دیگه زنگ زده بودم ۴۸۰ قرار بود برام بفرسته  که دیگه تو اهواز این ۳۸۰ ای رو پیدا کردم ...

خواهش ميكنم عزيزم انشاالله گير مياري 

من ٥٠ عددي هست بستش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیسترو ...

عزیزم نگران نباش منم رفتم برا انتقال ،سونو انجام داد گفت باید هیسترو شی و دوازده تومنم هزینشه گفتم جای دیگه انجام بدم قبول نکرد فعلا منم نرفتم 😏نمونه برداری میکنن از رحم البته مال من بعد سقط بود که گفت احتمالا یه تیکه از بقایای جفت یا جنینمونده مال شمام ایشالله چیزی نیست و بعد انجامش میری برا انتقال

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتی بیا بگو چه داروهایی داد البته من سری بعدشم رفتم‌پیش آراسته. تعدادش ۳۰‌میلیون تحرک صفر موروفولوژ ...

باشه عزیزم حتما میام بهت میگم دکتر چی گفت بهمون  دکتر نگفت بهتون نمونه رو از بیضه بگیره  ؟؟ من اینجا خوندم  خیلیا با مورفو صفر تو بیضه اسپرمای خوبی داشتن  من که به همسرم میگم ب دکتر بگو اگه فک میکنی تو بیضه اسپرم بهتری گیر میاد همون عملو انجام بده  

حالا توکل بخدا ولی چقد فرقه بین ازمایشگاهای معمولی و ازمایشگاهای مرکز ناباروری 

همسر من یه ازمایشگاه دیگه مورفوش یازده بود یه جای دیگه داد شده بود 3تو ابن سینام گفتن 1🙄😕

خواهش ميكنم عزيزم انشاالله گير مياري  من ٥٠ عددي هست بستش

آهان واسه من ۱۲۰ تایی هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خواهش ميكنم عزيزم انشاالله گير مياري  من ٥٠ عددي هست بستش

ببخشید ۹۰تایی هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم نگران نباش منم رفتم برا انتقال ،سونو انجام داد گفت باید هیسترو شی و دوازده تومنم هزینشه گفتم ج ...

کورتاژ نشده بودی؟

حالا جای دیگه زنگ زده بودم ۴۸۰ قرار بود برام بفرسته  که دیگه تو اهواز این ۳۸۰ ای رو پیدا کردم ...

سلام عزیزم از چه پیجی دارو سفارش دادید دنبال پیج معتبر میگردم واسه خرید  اینجور داروها

عزیزم درکت میکنم خسته ای ولی یکم استراحت کن ی مسافرت برو و با روحیه قوی برید دنبال بچه دار شدن ی ...

واقعا متوجه نمیشم نیلو جون ک چرا تو این تایپیک ک همه احتیاج دارن دارو هارو نمیگید بعد شماره دادید ک تک تک زنگ بزنن بهتون مطمئنن اون بیشتر براتون ضرر داره تا تایپ کردن دارو عزیزم بازم هر جور ک راحتید  

سلام عزیزم از چه پیجی دارو سفارش دادید دنبال پیج معتبر میگردم واسه خرید  اینجور داروها

فرتیل رو 

از داروخانه شبانه روزی دکتر جلوخانیان گرفتم

dr.j_24h.pharmacy

همسر من میخوره مشکلی نداره ولی کیوتن بهش میدم میل جنسی رو بالا میبره

واااهمش همین داروهارومیدن،حالادکترشودارم تغییرمیدم ببینم چی میشه پناه برخدا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
باشه عزیزم حتما میام بهت میگم دکتر چی گفت بهمون  دکتر نگفت بهتون نمونه رو از بیضه بگیره  ؟ ...

مرسی گلم. آره خیلی فرق دارن مت سال پیش داد همه چی خوب بود توی ابن سینا صفر. دکتر فقط گفت باید میکرو کنید گفت شوهرتون الان‌آمادس برای میکرو خودتون هم برید دکتر زنان چکاپ بشید که اگه مشکلی ندارید شروع کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واااهمش همین داروهارومیدن،حالادکترشودارم تغییرمیدم ببینم چی میشه پناه برخدا

آره بابا الکیه این داروها باور کن اگه داروهای خارجی قدیمی بودن آره مثل ولمن و چیرای دیگه که الان یادم نمیاد البته ولمن پیدا‌ شاید بشه ولی ۲ میلیونه 

ببخشید ۹۰تایی هست

حدس زدم اختلاف قيمت بخاطر تعداد باشه😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
باشه عزیزم حتما میام بهت میگم دکتر چی گفت بهمون  دکتر نگفت بهتون نمونه رو از بیضه بگیره  ؟ ...

منم به وقتش از دکتر مشورت میگیرم یه تحقیق هم میکنم ببینم کدوم بهتره از بیضه یا عادی.