2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044761 بازدید | 684409 پست
ممنونم عزیزم دعا کن با نی نی تو دلت بچه هام دوتان دعا کن حفتشون سالم بمونن😭

ایشالا ایشالا هردوشون صحیح و سالم میان بغلت صلوات بفرست خودت و اروم کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم من عمل نکردم، دکترم گفته بود دو بار انتقال بدم اگر منفی شد لاپراسکوپی کنم، البته تومور مارکر ...

عزیزم منم آندو دادم تومور مارکر و همه چیزم خوب بود کیستم ۴ سانته دکترم گفت نیاز به عمل نیست ابن سینا میرم پیش دکتر شادجو دعا کن برام خیلی استرس کیست رو دارم شما کجا دکتر میرفتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی تو دوقلو بارداری؟ انشالله همون بقایای هماتوم تو راه بود تا دفع شه ☺️❤️❤️

ممنونم عزیزم ان شاءالله خیلی دعام کن آره دوتان😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من هاله دیدم سریع افتاد چند انتقالی؟

من زدم ده دقیقه بعد نگاه کردم دیدم اینجوریه

۱۲ بلاستم

بعدش دیگه پررنگ تر نشد.نباید واضح تر میشد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

[QUOTE=174159483]همسر من دو دوره اسپریژن خورد تاثیری نداشت براش. دکترش کیوتن داد منم خوردم ولی خیلی سایز تخمکام رو بز ...[/

عزیزم ، چه مدت کیوتن مصرف کردی؟

یعنی چی تخمکات بزرگ شد؟ یعنی کیوتن روی کیفیت و تعداد تخمک تاثیر نداره،؟

انشاالله،عزیزمی بیمارستان شمس ،۱۳تا تخمک داشتم خیلی میترسیدم جنین نباشه چون جنین شناس زیاد از وضتیت ...

خداروشکر عزیزم انشالله موفق باشی منم هفده تا تخمک داشتم وضعیت همسرمم تعریفی نداره چند روز دیگه باید تماس بگیرم تا بفهمم چی شده دعام کنید توروخدا انشالله که خودتم با همین انتقال مامان بشی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه گلم من عمل نکردم، دکترم گفته بود دو بار انتقال بدم اگر منفی شد لاپراسکوپی کنم، البته تومور مارکر ...

زینبی جان خوبی عزیزم؟میگم من زیر دلم نزدیک مثانم بعضی اوقات تیر میکشه.طبیعیه؟ احیانا به کم‌شدن سرویکس ربط داره؟ سرویکسم تو انومالی با سونو واژینال ۳۰ بود

خیلی ذهنم درگیر این موضوع شده. همش میگم نکنه کمتر بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
از درد سینه نتونستم راحت بخوام چند روز بعد پانکچر پریود شدین؟

بله عزيزم منم دستم ميخورد نفسم ميرفت لباس زير نميتونستم استفاده كنم. من ١٧ دي پانكچر شدم ٣٠ دي لك ديدم ١ بهمن كامل پريود شدم

خداياشكرت....❤️ 

زینبی جان پروسه پانکچر تا انتقالت رو میگی لطفا؟ چند تا تخمک شد؟ چند دوره بعد انتقال دادن؟ بخاطر اندو قبل انتقال آمپول دکا یا واریوپپتیل هم زدی؟