2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044815 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم اینقدجامع وکامل توضیح دادین،دم شوهرتون گرم که همه اینارورعایت کرد👏👏👏عمراشوهرم اینارو ...

خواهش گلم. نه حتما رژیم باید رعایت کنن تا بیاد پایین گلم🌷🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستان بیایین کمک لطفا امروز پانکچر شدم ۱۶تا تخمک ازم کشیدن الان بکم خونریزی دارم طبیعی؟

مبارکه عزیزم

اره طبیعیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

کممممممک 

سلام دوستان - من این ماه دارم ال دی میخورم از روز 6 پریودی شروع کردم 

برام آمپول سینافکت نوشته که 6 روز مونده به پریودی بزنم ، پریود که شدم برم برای سونوگرافی که دارو بهم بده برای انتقال 

حالا من قرص ال دی که گرفتم 28 تا قرص داره که 21 زده و نوشته حاوی هورمون 7 تا هم سفید نوشته فاقد هورمون 

من باید این آمپول از روز 15 قرص ام شروع کنم ؟ درسته ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان، من هفته 11 هستم، خیلی لرز دارم، کسی هست مثل من باشه؟ 

سلام عزیزم نگران نباش من چند دفعه اینطور شدم به حدی که از خواب بیدار میشدم میرفتم 

میچسبیدم به بخاری و دوتا پتو میزدم روم از بس لرز داشتم منم آخرش نفهمیدم دلیلش چی بود منم هفته یازدهم هستم 

دوستانی که لاپراسکوپی کردن بعدش درد داره . استراحت میخواد؟؟ میتونم برم سرکار؟؟ چندوقت بعدش میشه انت ...

شما  بخاطر ذخیره انتقال دادید؟ فقط دلیلش ذخیره کم‌بود؟

😍😍😍
دوستانی که لاپراسکوپی کردن بعدش درد داره . استراحت میخواد؟؟ میتونم برم سرکار؟؟ چندوقت بعدش میشه انت ...

سلام عزیزم بستگی داره درمانی باشه یا تشخیص 

من دوبار لاپاراسکوپی شدم 

تشخیصی : همون روز که عمل شدم ، مرخص شدم و رفتم خونه و دو روز بعد سرپا بودم 

دفعه دوم درمانی بود که چسبندگی باز کردن و ..... که 3 روز بیمارستان بستری بودم ، تا 1 هفته خونه استراحت کردم و هفته سوم رفتم سرکار 

انشالله که مشکلی نباشه و همون روز مرخص بشید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم دوتا شیاف و دوتا دوفاستون بودم که با شروع خونریزی شبی یه آمپول اضافه شده بود

آره منم باید آمپولو اضافه کنم از این ببعد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
امروز بهتری؟ خونریزیت قطع شد عزیزم؟ استرس نداشته باش.یکی از دوستام همینطور شد میگعت زیر پام کلا شد خ ...

ممنونم عزیزم بهترم ولی هم چنان لکه بینی قهوه ای دارم. عزیزم نمیدونی دوستت داروهاش چیا بود؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن