2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. شما تعیین جنسیت میخواین انجام بدین؟ بچه قبلیتون هم با ivf باردار شدین؟

بله عزیزم طبیعی بارار شدم 

نه تعیین جنسیت نیست هرچی خدا داد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام بچه ها من خیلی دلشوره دارم امروز سونو دارم 9سیکل میترسم هیچی فولی نداشته باشم رویان میرم دارو فقط روزی 150واحد گونال زدم از روز سه پری و سینافکت هر روز صبح روزی 20واحد میزنم 

بچه ها به نظرتون دارو هام کم نیست خدا کنه کلی فولی داشته باشم اولین باره میخوام میکرو کنم دکترمم حافظی 

ممنون عزیزم از راهنماییت، خدارو شکر وزنش خوب بوده تو 34 هفته، ان شاالله تا آخرش همینجور عااالی پیش ب ...

انشالله عزیزم ۳۱۳ جون دکترت راحع به زایمانت چی گفته بهت؟ ای وی اف بودی؟ امروز دقت داشتم بهم گفت هفته بعد معاینت کنم اگر بتونی طبیعی بیار🥴

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اخهه هوا یهو سرد شد مایعات مثل عسل و ابلیمو با اب گرم بخور ۸

ممنونم مامان ماهک تاحالا راجع به زایمانت دکترت جیزی گفته؟ من فکر میکردم ای وی اف ی ها سز میشن نگو دکترم میگه اگربت نی طبیعی بیار

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام خویی شما چیکار کردی من که فعلا نرفتم چون پریود نشدم که برم عکس رنگی دوباره پریودم قاطی کرده سرم ...

من که تعیین جنسیت بودم از ۸ تا جنین یکی پسر بود 😕۲۷ مهر میرم دکتر ببینم چی میگه انتقال میده یا نه یه بسته دیگه دارم که تعیین جنسیت نشدن 

میخوام زودتر انتقال بدم تحمل انتظار ندارم 

من یه هفته بعد پانکچر پریود شدم نوبت گرفتم 

@tiiiiiiitiiiiiii   عزیزم خوبی درچه حالی یه خبر ازخودت بده

نازنین جون ممنون که به یادم بودی مهربون...از نظر روحی بهم ریختم...دارم با خودم کنار میام...نی نیم رو هم با کورتاژ ازم جدا کردن

برای همه مامانای تاپیک ارزوی بارداری راحت دارم و دل شاد....برای همه منتظرای تاپیک هم ارزو میکنم به زووووودی دلشون شاد بشه...یه عالمه جنین تپل ...یه بتای عالی...سونوی قلب شادی اور و کلی اتفاقای خوب رو ببینن به حق امام حسین.