2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من پنج تا جنین دارم قراره تعیین جنسیت کنم و اسفندانشالله انتقال بدم براشما بعد از تشکیل جنین مشخص شد ...

عزیزم برایه ۴ تا جنین ۴۸۰۰گرفتن به ازایه هر جنین اضافه ۷۷۰ با این حساب برایه شما میشه۵۵۰۰حدودا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم انتقال میدم و منفی میشه . والا تا امروز که دوبار واریکوسل عمل کرده فرتیل اید و ویال خوراک ...

مکمل هارا کدومشا دکتر تجویز کرده؟دکتر شوهرم فقط اسپیژن گفت بخوره وویتامین دی حالا خودم میخوام کپسول رویال ژل بدم بخوره یا ژل طبیعی شو بگیرم بخوره

یا رب العالمین
عزیزم نترس تنها نیستی ,من به خدا اونقدر گفتن اخرش یه بار گفتم اونایی که الان بچه دار شدن چیکار کردن ...

من یکی هیچ وقت حلالشون نمیکنم اولی رو میاری میگن دومی یعنی روانین. زن دایی شوهرم شهرستانه هر هفته زنگ میزنه به این و اون ببینه من بچه آوردم یا نه یعنی متاسفم بعضیا خیلی بدبختن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من یکی هیچ وقت حلالشون نمیکنم اولی رو میاری میگن دومی یعنی روانین. زن دایی شوهرم شهرستانه هر هفته زن ...

گلم خودت رو واسه اینجور ادم ها ناراحت نکن خانمی هرچقدر بخوای بهشون بفهمونی نمیشه گلم, من درکت میکنم ولی الان مهم ترین چیزی که باید به فکرش باشی اینه که استرس رو از خودت دور کن .

بی خیال باش هرچی گفتن یه لبخند بزن حالت پوزخند دوهزاریشون میوفته. 

اونا فقط میخوان تو ناراحت بشی و حرص بخوری ولی همیشه سعی کن خوشحال باشی گلم 

اصلا بهش فکر نکن 

انشالله توکل بخدا بازپنجشنبه میرم سونوبشم فعلا6/5بود داروهامو4تا کرد ویکیم صبح وشب داخل واژن بزارم

نگران نباش گلم هر روز کلی رشد میکنه تا پنج شنبه ایشالا به ۸ میرسه ، به دکترت گفتی لک دیدی؟ چیزی نگفت؟

خدانکنه خواهری .نفهمن دیگه واژه ی دیگه ای نمیشه بهشون نسبت داد من نمیفهمم این دکترا چرا به مردا ۵۰ت ...

من موندم چطور یه زن یه مادر میتونه به هم نوعش بگه تولیاقت مادرشدن رو نداری که خدابهت بچه نمیده   تازه مخالف دکتر رفتنم هستن ....اما منم کار خودمو میکنم حرفشون برام اهمیتی نداره  گفتم پسرشما زیربار عمل نمیره دکتر چیکار کنه ....آییییی گفتی ثمین جون بخدا هروقت امپول میزنم حرف تورو‌میگم ...