2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم تو سایت تعریفش را شنیده بودم اما اصلا ازش راضی نبودم. خوب مشخصا منشی اش تعریفش را می کنه.  ...

ممنون عزیزم که جواب دادی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ان شاالله که شمام مثبتی گلم من جنینام سه روزه بود که روز ۱۳ آزمایش دادم مثبت شد بعدش بیب ...

مبارکه عزیزم ان شاالله سالم بیاد بغلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای گلم‌ به غیر از مراکز ناباروری میشه یه آزمایشگاه خیلی خوب بهم معرفی کنید برای آزمایش اسپرم‌ می ...

کجای تهرانی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت عزیزم❤❤❤ به امید خدا همه چی خوب پیش میره برات😍 22 انتقالم بود هم ساک رو دید هم قلب، فکر کنم ...

فداتشم گلم ان شاالله🥰

میشه سن بارداری رو برا من حساب کنی گلم؟ من امروز روز ۱۷ انتقالم بود و جنین هام سه روزه

اون مدلی که من حساب میکنم ۲۲ انتقالم میفته ۵ هفته و خورده ای آخه ولی برا شما ۶ هفته بوده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدات شم چشم حتما الان همه امیدم فقط خداس خیلی چشم انتظار معجزشم شما که بارداری از ته دلت برای من بخو ...

قربونت برم بخدا درکت میکنم از خدا میخوام ان شاالله خیلی زود دلت رو شاد کنه همه ی این روزا دیگه یادت نیاد. مطمئن باش مامان میشی خانومی فقط دیر و زود داره ان شاالله خدا نزدیکترش کنه بهت لایق باشم چشم دعا میکنم عزیزم

عزیزم منم رو خیلی دعا کن.تو نمازهات منم یادت بشه.. انشاله توکل به خدا..راضیم به رضای خدا

عزیزدلم اگه لایق باشم چشم خواهری. ان شاالله مادر شدنت خیلی خیلی نزدیک باشه برات🤲🤲

آزمایش اسپرم همون ابن سینا بدین عزیزم همه جا قبولش دارن بهیچ وجه آزمایشگاه معمولی خارج از ...

اونجا داده ولی باز گفتم یه آزمایشگاه معتبر دیگه هم بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان وقت همگی بخیر.

یه سوال.میگم میشه جنین هام رو از اهواز انتقال بدم تهران.که تهران درمان رو ادامه بدم؟!

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم کاملا درکت میکنم .من میکرو اولم دقیقا شد تو مراسم بابام.اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم دارو بخو ...

انصافا خیلی واست سخت بوده..انشاله این دفعه مثبت میشی و شیرین ترین خاطره ها واست تو این روزهارقم بخوره