2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم خيلي ازت ممنونم كه جواب دادي پس ميتونم فردا برم وگرنه بايد بمونم شنبه كه دير ميشه.

آره عزیزم شنبه دیگه دیره، فردا برو

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
سلام عزیزدلم..انشاله که نتیجه میگیری و مثبت میشی

ممنون عزیزم، ان شاءالله. 

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای دل شکسته ات بشم .متاسفانه نمیدونم چرا اینو نمیفهمن درد مابرا خودمون بزرگه دیگه نمیخوادشماها نمک ...

خدانکنه خواهری .نفهمن دیگه واژه ی دیگه ای نمیشه بهشون نسبت داد

من نمیفهمم این دکترا چرا به مردا ۵۰تا امپول نمیدن ی کم دلمون خنک شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخی عزیزم😥حق داری،دل ماخیلی نازک شده بخاطردردهاورنجهایی ک دیدیم بخدادیگه توان حرف خوری ازدیگرانوندا ...

دقیقا اصلا درک ندارن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتفاقا هي به هودم همينو ميگم ،مرسي از توجهت مهربون ،توكل به خدا❤️

الی چطوری عزیزم

خونریزیت قطع شد؟

وای راست میگی همسرمم یه جوریه حالا که فهمیده مشکل داره رعایت میکنه تا قبلش خودمو میکشتم میگفت اینا ه ...

اصلا ریسک نکنا یهو دیدی رفت ی ازمایشگاهی و نتیجه مطلوب بود 

بعد خر بیار و باقالی بار کن

زیر بار نمیره مشکلش رو و میگه اصلا بیخیال میکرو بیا طبیعی

سلام دوستان مرکز دولتی خوب تو تهران هست برای ناباروری؟ رویان چطوره؟(میدونم خصوصیه) الان توشرایط ک ...

توی دولتیا من آرش رو میپسندم خیلیا نتیجه گرفتن رویان هم پذیرش داره .دولتی با پول دارو به ۵تومن نمیرسه

یعنی بهش اعتماد کنم ؟؟؟یعنی میشه منم مادر بشم 😭😭😭😭

عزیزدلم مبارکت باشه 😍😍😍😍

ان شاالله سالم بیاد بغلت

واسه منم دعا کن روز ۷ انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربون دل شکستت عزیزم توروخدا غصه نخور خدا خودش جوابشونو میده بعضی آدما محبت زیادی بدشون میکنه اگر می ...

فعلا که اصلا نمیخوام روشو ببینم .دیشبم اجازه ندادم همسرم بهش پول بده گفتم یک هفته حق نداری یک ریال پول بدی بذار بفهمه میلیون میلیون خرج میکنم الان کم میارم از صبحم بلند شدم ناهار نپختم زنگ زدم از بیرون غذا اوردن داشت شاخ در میاورد چون من اصلا از این عادت ها ندارم گفتم بعدظهرم بریم خرید همینجوری واستاده بود منو نگاه میکرد گفتم من خرجم بالاست همینیه که هست

عزیزدلم مبارکت باشه 😍😍😍😍 ان شاالله سالم بیاد بغلت واسه منم دعا کن روز ۷ انتقالم

انشاالله خدا به حق تمام بندگان پاکش روز مادر همه انتقالها مادر شدن و همه بچه های تو سیکل با بی بی مثبت و بتای بالا دلشون شاد بشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️