2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام صبور جون ناناز جون شرایط مشابه شما رو داشت خودش میاد براتون توضیح میده
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون منتظر جان ناناز رو میشناسم . کس دیگه که قبل ترها اینطوری شده باشه الان بدونم بعدش چی شده را منظورم هست. ان شاا.. مشکل همه حل بشه
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام منتظر معجزه و آرام جون متاسفم خیلی لحظات سختیه اما جز صبر کردن و امید داشتن راه دیگه ای نیست منم بعد منفی حالم گرفته شد انشاء الله آرامش به زودی به همه ما برگرده سمیه جون و بقیه دوستایی که مثبت شدن تبریک میگم برای ما هم دعا کنید
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
سمی جون عزیز تو صفحه پنج آنا جون زحمت کشیدند و هزینه بیمارستان آبان رو گذاشتن. چون هزینه های پارسال بیشتر از هزینه های امسال بوده برای من سوال پیش اومد یعنی هزینه پانکچر و انتقال رو باهم 3.600 شده؟ ویزیت و سونو مطب با هم میشه صد تومن؟ هزینه فریز چقدر میشه؟ مطبش خیلی شلوغه؟ یعنی وقتی یه ساعتی نوبت میده باید همون ساعت رفت یا اینکه مثلا ساعت 2 بری دفترچه بذاره با اسم بنویسی تا نوبت مثلا اول بشی؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
منتظر جون و آرام جون ان شاله بزودی خدا دلتون رو با دادن دو تا نی نی ناز شاد میکنه مطمن باشید و امیدوار آرام جون ان شاله بتا بره بالا بسپر به خدا که در نهایت هر چیزی که خواست خداست همون میشه ناناز جون عزیزم من هنوز نرفتم سونو. عزیزم دکترای اینجا مثل رزاقی و طرازی و خیلی از دکترای دیگه کارشون در یه حده ببین با کدومش راحتی با همون ادامه بده. من از رزاقی راضیم امیدوارم بزودی مامان بشی سمی جوون عزیزم مبارک باشه خداروشکر ان شااله ببهترینها در انتظار تک تکمون باشه و خدا ی. ههربان. پشت و پناه همه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
ممنون نسترن جون به نظر من شما هم دکترت رو عوض کن نمیشه یه پروسه رو چند بار با یه دکتر رفت شما که دیگه به تهران نزدیک هستی،یه بار هم طرازی رو امتحان کن من تو تاپیک های مختلف دیدم که خیلی ها باهاش نتیجه گرفتن ایشالله مادر شدنت نزدیکه عزیزم
بچه ها سلام بازم ممنون از همه به خاطر تبریکاتون . ایشالا خیلی زود مشکلات همه حل بشه به امید خدا منتظر معجزه جون روز اول رفتم ابان ۳۵۰۰کارت کشیدم گفت تا چهار تومن میشه . روز ترخیص صد و خورده ای هم مصرفی برام حساب کرد سرم و امپول و .... ولی بستگی داره ممکنه واسه یکی بنا به شرایطش بیشترم بشه. قیمت فریز رو نمی دونم چون من نداشتم . مطب طرازیم همیشه شلوغه یه ربع یه ربع وقت میده ولی اکثرا دوساعت معطلی داری تو مطب . وقت دهی تلفنی هست خودش تاریخ و ساعت میده معمولا اخر وقت بگیری کمتر اذیت می شی
سمی جان پردنیزلون را بعد از جواب مثبت هم باید بخوری یا دیکه تمام شد؟ هزینه ازمایشات انعقادی و ایمنی و ژنتیک چقدر شد؟ عفونتت که تو سونو معلوم شد عفونت واژن بود یا رحم؟ ممنون از راهنماییت
صبور جون عزیزم چه خوب برگشتی!!!! من تا اومدم اسمت رو ثبت کنم دیدم پستت رو پاک کردی و دیگه نتونستم ثبتت کنم!!! عزیزم آره دوستای زیادی بودن.... بعضیا بعد تشکیل قلب و بعضیام قبل تشکیل قلب رشد متوقف شده‌ براشون.... صفحه اول رو یه مرور کنی آمار دستت میاد! من یه چند تا اسم رو که حضور ذهن دارم میگم.... ستی جون، بنفشه جون، مامی مهسا، ناناز، ..... اما اینم بگم بنفشه جون الان شکر کلی از بارداریش پیش رفته!!!! مامی مهسا جونم دوباره مامان شده!!!! من شرح حال دوستان رو تا جایی که اطلاعات دادن ثبت کردم میتونی کلمه بارداری پوچ رو سرچ کنی یا سقط رو ببینی کیا تجربش کردن!!!!! منتظر معجزه جون سونوش ۶۰ تومنه! ویزیت قبلا ۳۰ بود اما الان ۴۰ شده! البته اون سری یه چیزی شنیدم اگه اشتباه نباشه فکر کنم ویزیت اول ۵۰ تومنه!!!! همونطور که سمی جون گفت خانوم کیشانی وقتت رو دقیق میده ولی نباید بعد اون تایم بری چون اگه دیرتر بری معطلیش بیشتره! اما به وقتشم بری بستگی به شلوغی معطلی یکی دو ساعته داره! چون برا هر مریض خیلی وقت میذاره و تا وقتی داخل باشی و سوال داشته باشی دکتر با خوشرویی به سوالات جواب میده!!! اما منم وقتی آخر وقت نوبتم بوده معطلیش کمتر بوده!!!! در مورد هزینه عمل فکر کنم کمتر شده چون یادمه یه بار خانوم دکتر در مورد هزینه لاپرا که باهاش صحبت میکردم گفت هزینه های آبان کمتر شده و به هزینه های بیمارستانای دولتی نزدیکتر!!!! دقیق توضیحش یادم نیست اما یه همچین چیزی گفت!!!! هزینش کمتر شده چون اون موقع که من پانکچر و انتقال داشتم موقع پذیرش ۴ تومن گرفتن و بعدش موقع ترخیص حدودا ۳۰۰ دیگه گرفتن!!! منم فریز نداشتم!!!! صبور جون پردنیزولون قبل انتقال قطع میشه دوباره یه هفته بعد انتقال شروع میشه و بعدا با پیشرفت باردارب به مرور قطع میشه!!!! عزیزم در مورد هزینه های آزمایشها تو صفحه ۴ اطلاعات گذاشتم.... برا آزمایشهای مختلف و مراکز مختلف!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون اناجون که باحوصله جواب میدین. خودتونم باردارین ان شاا...؟ اخه دکتری که البته زیاد قبولش ندارم به من گفت تو چون امنوره ای جنین نمی تونه تو بدنت رشد کنه و همیشه همینه! من این حرفوتا حالا از هیچ دکتری نشنیده بودم الکیه نه؟! اخه من خودم تخمک ندارم از تخمک اهدایی استفاده کرده بودم. بنظرت لازمه واسه انتقال بعدیم ازمایش ایمنی و اینا بدم یا چون مثبت شده بودم یعنی مشکل ازینا نیست؟