2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
منتظر جان خدا خودش صبر بده و کمک کنه که دوباره قویتر از قبل شروع کنی. انشالله که این سری مامان بشی. خانمی خیلی ناراحت شدم. چرا بتات پایین اومده. انشالله که معجزه ای بشه و دوباره بتات رشد کنه. توکل به. خدا. گیلیگیلی جان بله تو پری سونوی واژینال می شی. نگران نباش اونقدر ها که به نظر میاد سخت نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارام عزیز ومنتظر معجزه جونم خیلی لحظات سختیه منم تازه تجربه کردم والبته برای سومین بار به غیر دوبار ایوای منفی که داشتم فقط میتونم بگم خدا بهمون صبر بده وبعد کمک کنه تا ما هم این مثبت بودنو تجربه کنیم خانمی جون عزیزم خیلی ناراحت شدم که بتا پایین اومده انشاالله که تا دوروز دیگه بالا بره ولی اگه نشد دیگه قسمت این بوده نمیشه باهش جنگید انشاالله دفعه بعد نیلوفر جون خیلی خوشحال شدم که اومدی از حال خودت خبر دادی عزیزم به سلامتی نینیتو به دنیا بیاری یادته ماباهم انتقال داشتیم ومنفی شدیم ودوباره من این ماه انتقال دادم وبازم منفی شدم برام دعاکن خدا معجزه شو به منم نشون بده ودر اخر سمی عزیزم مامان شدن مبارکت باشه انشاالله نه ماه دیگه به سلامتی بیان تو بغلت مارو هم دعا کن خیلی به دعاتون نیاز داریم
سلام بچه ها مرسی از تبریکاتون ایشالا همتون خیلی زود مامان بشید من بهتون تبریک بگم . من پارسال از ابن سینا شروع کردم ازمایش های روتین و عکس رنگی رو انجام دادم سالم بود . همسری سال قبلش واریکوسل عمل کرده بود ولی هیچ تاثیری نداشت و کمی اسپرم و کمی تحرک داشت تو دی ماه وارد سیکل شدم هشت تا تخمک داشتم سه تا جنین برام انتقال دادن منفی شدم . دقیقا بعد از من انا جون وارد سیکل شد که با توجه به کیفیت خوب جنین ها منفی شد بعدش رفت پیش طرازی و ازمایش های تکمیلی رو نوشت و مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی و ... داشته و باید قبل از انتقال حتما درمان بشه . منم از اناجون درس گرفتم و رفتم پیش طرازی و تو اولین ویزیت برام ازمایش ها رو نوشت که هم ایمنی و انعقادی و ژنتیک مشکل داشتم از تیر ماه بهم دارو داد و گفت پری شهریور وارد سیکل شو اولش تصمیم داشتم پانکچر و انتقال برم ابن سینا ولی بعدش که طرازی گفت اگه اونجا می خوای بیای مطب ویزیت نشو تصمیم گرفتم برم ابان . هیچ تغذیه خاصی رو قبل و بعد پانکچر و انتقال رعایت نکردم خدا رو شکرم تو دوران انتقال یبوست نگرفتم . و اما از سیکل پری شهریور رو با ال دی و پردونیزولون و کلسیم کر شروع کردم . قرص های قبلی رو هم می خوردم ب ۶ و اسیدفولیک و اسپیرین و هفته ای یدونه ب۱۲ زدم . سه تا هم دی ۳ داشتم که دوازده روز یکبار زدم . مهر ماه داروهای اصلی رو گرفتم پنج شنبه شانزده مهر پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم . شنبه چهار تا سروم ای وی ای جی تزریق کردم . سه شنبه بیست و یکم مهر انتقال دو تا جنین رو داشتم . امروزم اولین ازم بود که بتا ۴۳۰ شد. ندا جون واسه گرفتن داروهات اگه سختت نیست برو داروخونه بیست و نه فروردین تو میدون حر هم همیشه همه داروها رو داره هم طبقه بالا مامور بیمه هست برای تایید کردن داروهات . بچه ها هنوزم باورم نمیشه مثبت شدم و از خدا متشکرم که صلاحم رو تو مادر شدنم گذاشت . همیشه به یادتون هستم . فقط هیچ وقت از درگاه خداوند ناامید نشید و خودتون بهش بسپارید ایشالا همتون یکی یکی خبر مامان شدنتون رو تو همین سایت بدید.
ببخشید زیاد نوشتم فقط یه چیز دیگه بعد از انتقالم روزی دوتا پروژسترون با یدونه سلکسان می زنم . من سلکسان رو از داروخانه بیست و نه فروردین گرفتم ازاد دونه چهل هزار تومن بود که هشت تا می شد سیصد و بیست هزار ولی با بیمه صد و سی و پنج هزار تومن شد تاییدیه هم نگرفتم خود داروخونه محاسبه کرد. سروم رو هم چها تا می شد دومیلیون و خورده ای که با تاییدیه دویست و سی هزار تومن گرفتم
خداروشکر آنا جونم خوبه انشاله هرروز بهتر شی تا بهبودی کامل آرام جونم اعصابم قاطی شد انشاله دفعه بعد سمیه جونمم ک بهش تو تل تبریک گفتم خانومی الهی فدات شمممممم شرایطه سختیه خدابهت صبربده وانشاله بره بالا مهدیه چخبرا توچه مرحله ای هسی؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سمی جونم بهت تبریک میگم ان شاالله باردهری فوق العاده ای داشته باشی.بچه هایی که منفی شدین خیلی متاسفم امیدوارم خدا هرچه زوتر دوتا نی نی سالم عطا کنه رز عزیز خبرخاصی نیست اینسری که پری بیاد ال دی رو شروع میکنم درواقع باید الان ال دی میخوردم ولی خب ترجیح دادم بذارمش واسه ماه بعد
سلام به روی ماه همه خوبین همه؟ کسی منو یادش هست هنوز؟ خیلی وقته سر نزدم اینجا البته امروز فهمیدم کلا تاپیک عوض شده مرسی از تورک جون که لینکش رو گذاشته بود من دو باری رفتم ابن سینا و بعد از اینکه برامون تشخیص میکرو دادن ، اومدیم تو استان خودمون موسسه مهر (رشت )برا ادامه درمان دو ماه پیش رفتم تو سیکل داروهام کلا دو تا گونال پن 450 واحدی ، و 4 تا گونال 75 واحدی ، 4 تا هم مریونال بود ، وسط سیکل هم یه نصفه امپول دکا پپتایل زدم یه هاش سی جی و یه اوویدرل هم 36 ساعت قبل از پانکچر داشتم یکشنبه پانکچر داشتم که 21 دونه تخمک که 17 تاش گریدشون عالی بود ، داشتم چون هایپر شده بودم البته خیلی ضعیف ، گفتن بهتره انتقال بمونه برا ماه بعد اما در صورتی که جنیهامون کیفیتشون عالی باشه که متاسفانه امروز تماس گرفتن و گفتن نمیشه ریسک کرد ممکنه جنین ها چون کیفیتشون خوب نیست از فریز خارج نشن خلاصه اینکه خیلی امروز نا امید شدم اما درنهایت به این نتیجه رسیدم که همه چیز خواست خداست به هر حال من فردا انتقال دارم و باقیش رو میسپرم به خدای مهربون و از همه تون التماس دعا دارم به همه اونایی که تو این مدت مامان شدن تبریک ویژه میگم با یه نگاه به همین یکی دو ص متوجه شدم سمی جون مامان شده خدا رو شکر که نتیجه صبرت رو گرفتی عزیز دلم رز هم دیدم خدا رو شکر تیکر بارداری داره برای اونایی که هنوز تو سیکل هستن و وقت انتقالشون نرسیده آرزوی موفقیت میکنم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله سرخ همشهری عزیز ایشالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی عزیزم ایشالله که امروز. جنین های خوبی برات تشکیل میشه خانمی لاله سرخ اگه میشه بگو تحت نظر کدوم دکتر هستی؟ از حال خودت ما رو بی خبر نذار منتظر خبر های خوبت هستیم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دوستای خوبم ممنون از همدردی های شما ناناز جون شکر خدا بد نیستم، فقط اشکم بند نمیاد تا یادش می افتام می زنم زیر گریه کار خیلی خوبی میکنی میری تهران مطمین باش امکانات اونجا با اینجا خیلی فرق داره،من هم بعداز ظهر زنگ می زنم مطب طرازی وقت میگیرم ایشالله ایندفعه دیگه مامانی عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
لاله جون عزیزم مگه میشه فراموشت کرده باشیم؟؟؟؟ پس ایشالله به زودی خبر بتای تپلت رو میدی!!!! ما بیصبرانه منتظریم و ایشالله انتقالت پر از برکت و دو تا وروجک ناز و شیطون باشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com