2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دوستای من اینقدر گریه کردم یواشکی... اعصابم ریخته بهم اخه چرا دیروز اسباب کشی داشتیم یکم کار کردم از اون نبوده؟ اناجون من فقط پروژسترون میزنم روزی یکی چرااینطور شدم
چقدر خوبه که هستی...
راستی من دو هفته پیش که پیش طرازی بودم ازهای ایمنی و انعقادی رو برام ننوشت گفت لازم نیست منم ازهایی که آنا جون جمع آوری کرده بودو بردم نیلو انجام دادن هزینشم با بیمه 1039000 شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبور جون عزیزم در مورد آمنوره اطلاعات دقیقی ندارم باید در موردش مطالعه کنم بعد اگه چیزی متوجه شدم بهت میگم.... ولی در مورد اینکه مثبت شدی بعد متوقف شده باید بگم من یکی از دوستام دقیقا دو بارداری داشته که منتهی به سقط شده بعد که آزهای ایمنی و انعقادیو داده معلوم شده که هر دو مشکل رو داشته.... اسفند ۹۳ با هم با طرازی انتقال داشتیم که اون مثبت شد من منفی!!!! چون مشکل ایمنی و انعقادیش مشخص شده بود مال منه نه!!!! پس میشه مثبت بشه و رشد متوقف بشه!!!! گلی جون به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم انسداد لوله رو نمیدونم درمان گیاهی داره یا نه اما با هیسترو یا لاپرا میشه درمانش کرد!!!! احتمالا بستگی به شدتش داره!!!! خانومی عزیزم به نظرم از کار کردن و اینا نیست.... شما نمیدونم دریای دنیز رو یادتونه یا نه اما اون طفلک دقیقا روز دوم انتقالش یکی از عزیزاشو از دست داد و از اون روز نه تنها استراحت نداشت برعکس خیلی تحت فشار و کار و عزاداری و پذیرایی و .... بودن... جوری که حتی یه درصدم فکر نمیکرده بگیره اما گرفته!!!! خانومی جون اگه جنین سالم باشه و بستر رحمت مساعد و بدنت مشکل ایمنی و انعقادی نداشته باشه از نظر علمی احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد و نگیره تقریبا نزدیک صفره!!!! پس الکی خودت رو سرزنش نکن!!! احتمال داره مشکل دیگه ای باشه!!!! آفرین ممری جون کار خوبی کردی!!!! این دکترا رو مجبور بشیم باید دور بزنیم.... کاش منم بار دوم که طرازی قبول نمیکرد اینکارو انجام داده بودم!!! اما بازم شکر که الان تا حد امکان تمامی مشکلات احتمالی بررسی شده برام!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جون با کمکی که کردی اطلاعاتی در موردش بدست اوردم وخیالم راحت شد که بعضیا اینطوری شدن اما بعدش دیگه نشده. در موردمن 24 ساله، امنوره اولیه یعنی فقط با هورمون پریود میشم تنها راه درمانم تخمک اهدایی هست که تیرماه 94 یه نفرو پیداکردم و پنج تخمک داد که شکر خدا هر پنج تاش جنین شد. روز ده مرداد سه تا رو انتقال دادن و 24 مرداد جواب مثبت گرفتم بتام 257 بود. من سلکسان و پردنیزلون داشتم که با مثبت شدن قطعشون کردم.دو بار سونو واژینال کردم و دکترمیگفت همه چی خوبه. واسه قلبش سونو معمولی رفتم اما ساک خالی بود نمی دونم دیده نمیشد یا نبود خلاصه دو هفته بعدشم رشد نکرد و داروهامو قطع کردم و ده روز بعدش خودش سقط شد. حالا دو تاجنین فریز دارم بیمارستان رضوی مشهد. و یه ذهن پر از سوال!!
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سامی جان مگه جنین فریز تو ابن سینا نداشتی که دوباره پانکچر شدی دوستان دکتر عارفی به من گفت که مشکل ایمنی نداری و انعقادی کمی دارم که اسپرین میخورم میترسم که اشتباه کرده باش یک بار بهم گفت شاید نیاز باش پردنیزولون بدمت حالا گفت نیاز نداری به نظرتون من خودم امپول ب6 بگیرم بزنم
کیمیا جون نه سمی جون فریز نداشت.... این سریم فریز نداشت اما شکر خدا مثبت شد!!!! منم سر هر دو پانکچرم فقط فرش داشتم و به فریز نرسید!!!!! کیمیا جون آزمایشهای ایمنی و انعقادی دادی؟؟؟؟ اگه دادی اگه دوست داشتی نتایجش رو بذار شاید بتونم تا حدی از دید طرازی تحلیلش کنم! البته تا حدی!!!! چون مطمئنا نمیتونم به وسعت دید طرازی بررسی کنم اما شاید بدونم احتمالا نظر طرازی چی باشه!!!! در ضمن من که مشکل انعقادی داشتم چند ماه قرص ب۶ روزانه و آمپول ب۱۲ رو هفتگی داشتم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
8. somi (عضویت:1393/9/10): سمیه 35 ساله، 9 سال ازدواج، 2 سال اقدام، پارسال همسری پیش پویان عمل واریکوسل انجام داد هیچ تغییری نکرده مشکل تعداد و حرکت کم و مورفولوژی نرمال 1%، قبل عمل تعداد 250هزار بعد عمل 500هزار، خودم ظاهرا مشکلی ندارم. اقدام جدی ابن سینا 24 آبان 93، 5 بهمن 93 عمل پانکچر، 6 تخمک، 5 تزریق اسپرم، 3 جنین، انتقال 3 جنین 8 بهمن 93، روز آز 23 بهمن 93، نتیجه منفی. ویزیت با طرازی 2 خرداد 94، نوشتن آزمایشهای ایمنی، انعقادی، ذخیره تخمدان و ویتامین دی، سونو کرد و گفت عفونت داری قرص و پماد داد. نتایج ازمایشهای ایمنی و انعقادی 14 تیر آماده خواهد شد، 16 تیر 94 ساعت 6:15 ویزیت با طرازی. نتایج ازمایشهای تکمیلیو نشون دادم، اولا کمبود ویتامین دی، 3 آمپول به فاصله 12 روز، سی مارکرهام دو تا کمتر و یکی بیشتر بود گفت باید سرم آی وی آی جی قبل از انتقال داشته باشم و قرص پردونیزلون مصرف کنم. برای مشکل انعقادیم ب6 و 12 داد، به خاطر ژن غلظت خون آسپرین و همچنین روزی یکی فولیک اسید، گفت پریود شهریور زنگ بزن اعلام کن، از سوم پری شروع ال دی و وارد سیکل میکرو شدن، پردنیزولون رو هم قراره از پری شهریور شروع کنم، در کل قراره ال دی و کلسی کیر و پردنیزولون از شهریور 94 شروع بشه. سه شنبه 23 تیر 94 ویزیت با دکتر زنان برای پاپ اسمیر و نوشتن آز تیروئید. برای عفونت قارچی 4 قرص فلوکونازول 150 هر سه شب یکی، کلومازول1% هر شب یه واژینال، آز تیروئیدم نوشت و برای پاپسمیرم گفت 2-3 روز بعد پاک شدن پری برم. شروع ال دی و پردنیزولون از 6 شهریور 94، به دلیل فراموش کردن شروع داروها از سوم سیکل، با تایید طرازی از شب پنجم پردونیزلون و کلسیم کر و ال دی رو شروع می کنم، در حال حاضر روزی 1 عدد ب6، 1 عدد اسید فولیک، 1 عدد آسپرین، 2 عدد پردونیزلون، 1 عدد کلسیم کر، شبی 1 عدد ال دی، هفته ای 1 عدد آمپول ب12، ویزیت بعدی 23 شهریور 94 ساعت 18:45، احتمالا شروع سینافکتا، 25 شهریور 94 شروع سینافکت با روزی 30 واحد، روزی 1 مولتی دیلی. 3 مهر روز اول پری، 5 مهر 94 ساعت 8:45 اولین ویزیت و سونو برای شروع سیکل میکرو، ویزیت، سینافکت از 30 واحد به 15 واحد کم شد، قطع اسپرین، پردنیزولون روزی یکی بعد یه روز در میون تا سه روز بعد احتمالا قطع خواهد شد، 27 مریونال (3پودر+2آب) و 9 گونال (1پودر+1آب)، 13 مهر ویزیت مجدد، کلا 4 فولیکول، 3 تا راست و 1ی چپ با سایز 19-20، وقت پانکچر 16 مهر 94 بیمارستان آبان، 3 تخمک، شروع پروژسترون از 17 مهر 94، تجویز 4 سرم آی وی آی جی، تهیه و تایید مارک سوئیسی از داروخونه 29 فروردین، 4.5 ساعت زمان برای تزریق سرمها، 18 مهر 94 تماس با مرکز، 2 جنین تشکیل، 21 مهر 94 انتقال 2 جنین، تزریق روزی 1 سلکسان، هاش سی جی 2 عدد روز 2 و 5 انتقال، 2 عدد پروژسترون، ب6 روزی یکی و ب12 هفته ای یکی، آسپرین یکی، اسید فولیک یکی، پردنیزولون روزی 2 عدد از هفته دوم انتقال، شیاف هر 24 ساعت یکی در صورت لک بینی، بی بی چک روز 8 انتقال +، روز آز بتای اول 5 آبان 94، آز دوم 8 آبان 94، شکر خدا با بتای روز 15 انتقال 430 نتیجه +، شایلی جون مراحل درمان سمی رو کامل نوشتم....
آنا جون یه سئوالی ازت داشتم من همه ازها رو انجام دادو به جز cd69 که نیلو نداره و کاریو تایپ . من 12 سال پیش یه سری از ژنتیک دادم که مشکلی نداشت حالا به نظرت کاریو تایپو انجام بدم؟ cd69 چی رو برسی میکنه؟
کیمیا جون آره عزیزم رفتم نگاه کردم و ظاهرا مشکل ایمنی نداری!!!! اما در مورد انعقادیت چیزی نمیدونم!!!! آزهای Mthfr و pai1 رو انجام دادی؟؟؟؟ اگه mthfr الل هتروزیگوت داشته باشه درمانش با فولیک اسید و ب۶ و ب۱۲ هست!!!! اگه pai1 الل هتروزیگوت داشته باشه اون موقع درمان با آسپرین و هپارین و سلکسان و .... هست!!!! ممری جون سی دی ۶۹ هم به ایمنی ربط داره و من آزمایشگاه آرژانتین انجام دادمش!!! منظور از انجام آز ژنتیک نمیدونم همین کاریوتایپ رو میگی یا ژنتیک مولکولی مد نظرته؟؟؟؟ چون ژنتیک مولکولی همون mthfr و pai1 و یکیم اگه اشتباه نکنم نیدل۵ یا یه همچین چیزی بود.... اگه این مد نظرته که اینا مشکلات انعقادی و حضور ژن غلظت رو نشون میده!!!!! کاریوتایپ بحث بررسی شکل کرومزومهاست و اگه انجام ندادی بهتره انجام بدی تا خیالت راحتتر باشه!!!!!
ببخشین اشتباه نوشتم.... وی لیدن بود اشتباهی نوشتم نیدل!!!!!