2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
کل دست که نه عزیزم🤣 یک یا دو انگشت . من معاینه شده بودم چون لگنم خیلی درگیر بود خیلی هم درد داشتم س ...

یعنی با معاینه دو انگشت متوجه میشن ؟

خیلی باید پزشک متبحر باشه با انگشت متوجه اندو بشه

سلام عزیزم، علت تعداد کم جنین چی بود تخمک ها بی کیفیت بودن؟ از جنین شناس سوال کردی؟ 

سلام عزیزم من سوالم میاد اینجا میخواستم بگم من امروز آمپولای یخچالی و گرفتم گذاشتم یخچال اما الان دیدم یکی از آب آمپولا رو زمین تو خونه مونده بنظرتون خراب شده یا مهم پودر هست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دکتر پرسیدم گفت ۶ و ۷ اسقند میشه منم گذاشتم رو ۸ اسفند زایمانمو 

ممنون عزیزم

فکر کردم گزینه سزارینو طبیعی داره من ندیدم😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بلد نیستم والا🙃

مامان ماهک گفت خودمون باید تاریخشو بذاریم، من که دکترم فعلا دربارش حرف نزده ببینم کی میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، علت تعداد کم جنین چی بود تخمک ها بی کیفیت بودن؟ از جنین شناس سوال کردی؟ 

سلام عزیزم  ماه قبل که گفتن از 8تا تخمک 4تاش خوب کیفیت خوب بود که از اون چهار تام به خاطر کیفیت ضعیف اسپرم یک جنین شد  اخه من ب ظاهر مشکلی ندارم رخیرمم 4هستش  

ب دکتر میگم چرا انقد کم شد تعداد تخمکا با این همه دارو میگه عملکرد تخمکاته  همسرمم میگه این ماهو بیخیال دکترو عوض کن  ماه دیگه با دکتر دیگه ای ادامه بده حالا چ دکتری نمی دونم  ادامه بدم یا نه نمی دونم کلا دارم دیوونه میشم چرا بدنم تخمک زیادی درست نمیکنه 😢

یعنی با معاینه دو انگشت متوجه میشن ؟ خیلی باید پزشک متبحر باشه با انگشت متوجه اندو بشه

اندومتریوز انقدر علائم تابلو داره که حد نداره . مال من تو سونو معمولی مشخص شده بود . انقدر دنبال این و اون نباش تو خودت عزیزم اذیت نکن خودتو اگر بود تو همون سونو سه بعدی که انجام دادی معلوم میشد پس خداروشکر نیست . اصلاااااا ذهنتو دیگه درگیر نکن

من خودم همه سونوهاموپیش ازادبخش میرم خواهر،خیلی راحتم اوتجا،ولی نمیدونم چرادکترعبدالهیان اونجاروپیشن ...

عزیزم دکتر عبداللهیان همه سونوهای بارداری رو میفرسته آزادبخش خیلی قبولش داره

اگه بهت گفته عکس رو اونجا نرو حتما یه چیزی میدونه ریسک نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خواهرشوهرم پیش ظهیری میرفت و بچه دار شد دومی رو 

والامن ک خیری ازظهیری ندیدم خواهرجونم،اصلاوقت نمیذاره برامریضش،بااندومتر۷برام انتقال داداخه رحم نداره من ک اون موقع حالیم نمیشدک اندومترباید۸بربالاانتقال داد،اخه نمیگه این بدبختی ک چندین بارانتقال ناموفق داشته یکم بیشتربراش وقت بذارم،فقطم اسیدفولیک میده دیگه هیچی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم دکتر عبداللهیان همه سونوهای بارداری رو میفرسته آزادبخش خیلی قبولش داره اگه بهت گفته عکس رو او ...

نه گلم عکس رنگیونگف اونجانرو،سونوی سینه دادگف بااین حجم داروی هورمونی ک گرفتی حتمابایدسونوی سینه بری،اونوگف پیش ازادبخشزنروگف تورحم وتخمدان ازادبخش قویتره

واسه عکس رنگیوخودش کارت دکترمرادیودادگفداینجاویه جای دیگم بودالان یادم رفته،

آره بابا ۸آذر عکس رنگی گرفتم کاملا سالم و باز بود لوله ها نه چسبندگی نه چیزی .هیسترو هم تقریبا یکسال ...

الان جواب ازمایش همسرت مگه چی شده خواهری؟؟

سلام بچه هل یه گروهی تو تلگرام هستش مخصوص ای یو ای و ای وی اف  اینم لینکش

@iuivf

بیاین اونجا تا از تجربیاتمون بیشتر استفاده کنیم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
واقعا😍 علاعمت چی بود؟ مشکلتون چی بود

علايم خاصي نداشتم فقط خيلي خيليييييي كم درد پريود داشتم گاهي اوقات سينه هامم خيلييييي كم سفت شده بود 

روي هم رفته علامت خاااااص نداشتم خيلي خيلي خفيف بودن 

من پي سي او همسرم كمي ضعيف

ان شاء الله كه خيره عزيزم بياي خبر بارداريتو بدي