2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خدا حفظش کنه گلم  آخه پیام اول گفتین سه ماهه زایمان کردین، من یه کم گیج شدم راستش  امیدو ...

بله سه ماهه زایمان کردم وباجنینهای فریزکه داشتم قصدانتقال دارم چون میترسم کیفیت جنینهابیادپایین اگه بیشتربگذره چون سه ساله میشن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مرسی خیالمو راحت کردی همش فکر میکردم خیلی دارم فعالیت می کنم. لازم نیست آمپول پورلوتون هم استفاد ...

ببین گلم اگر قراره اونجا زایمان کنی به حرف اونا گوش کن 

چون فکر نکنم اونجا داروهایی مثل پرلوتون OTC باشن یا راحت بدون تجویز پزشک بدن

وای اگر از ایران بردی با خودت، یا قراره ایران زایمان کنی، دستورات پزشک ایران رو اجرا کن

اینم بگم، یه کم تو ایران تجویز دارو مقدارش بالاست

من بودم انوکسا و پرلوتون رو میزدم، فعالیت هم میکردم

البته اول با متخصص زنان در خارج از ایران، حسابی صحبت می‌کردم، اگر قانعم کرد، حرف همون رو گوش میدم

@زینبی_بابا   سلام عزبزم خوبی ؟  زینبی جون من هیسترو شدم دیگه کلی هم هی بهت پیام میدادم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ فکر کنم طبیعی باشه، 

ولی منم جای شما بودم از دکتر می‌پرسیدم و اصلا سرخود پروژسترون نمیزدم تا پرس بیاد

کار خوبی میکنی گلم ان شاالله همون شنبه میریم آزمایش. گفته بودی چهارشنبه بیبی میذارم پرسیدم ولی کار خ ...

منم شنبه میخام برم آزمایش.واسه یکشنبه دکترم نوشته ولی چون یکشنبه تعطیله میگم همون شنبه برم..

سلام عزیزم خوبی‌؟ فکر کنم طبیعی باشه،  ولی منم جای شما بودم از دکتر می‌پرسیدم و اصلا سرخود پرو ...

مرسی خوبم منم فقط در فکر این پریم که کی میاد 🙇🏻‍♀️ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وااااای بخدا هم خودمو دیوونه کردم هم شوهرمو هم شما رو 😭😭😭😭عکس نمیاد تو سونو فقط زده فیبروم  ...

عزیزم عزیزم عزیزم 

بله دیگه، آخه دیگه جور باید بگم اگر چیزی بود میگفت 

نگران نباش دیگه دختر گل 😍😍😍😍

حس میکنم اولین انتقال مامان میشی و کلی به الانت میخندی 

فقط جااااااان من، برو پیش یه مشاور، خیلی داری اذیت میشی، داری دردهای روحی رو الکی با خودت حمل میکنی دختر گل 

به خدا سبک میشی و با دید مثبت انتقال میدی اون موقع، مامان هم میشی 😍 😍 😍 😍 شک ندارم

سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم  امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مث ...

سلام عزیزم، اصلا اهمیت نداره 😉 طبیعی هم هست

روی علائم زوم نکن گلی

ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍 

سلام بچه ها من دیروز دو تا جنین بلاست هچینگ انتقال دارم  امروز از صبح کمردرد دارم و زیر دلم مث ...

مبارکه‌عزیزم‌..

من‌مثل‌شمام‌..امروز۴روزانتقالمه

ازفردای‌انتقال‌‌‌تخمدان‌هام‌وزیر‌دلم‌درد‌میکنه

ازدیروزکمردرد‌هم‌اضافه‌شده..

انشالله‌که‌خیر‌هس‌‌برامون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکترم گفت باید6ماه بگذره بعداقدام برای بچه بعدی 

آره گلم صبر کن حتما 

به بدنت آسیب وارد میشه، زیر نظر کارشناس تغذیه هم باش 

اگر سزارین بودی که باز بیشتر صبر کنی بهتره

اما خداییش دمت گرم 👏👏👏👏👏من الان حجم پریودم کم بشه استرس میگیرم یه وقت حامله نشم 🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزان لطفا هرکی میدونه جواب بده😘 من دو روزه گاهی دلپیچه میگیرم و خیلی معذرت میخوام اسهال شدم ...

عزیزم منم پریروز اینطوری شدم بودم..معذرت میخام ولی بدجور دو روز نفخ بودم و بعدش هم شکمم مثل شما شده بود.منم روز ۱۰ هستم

عزیزم شیاف داری؟ رکتال نمیذاری؟ اگه شیافو رکتال میذاری واژینالش کن سوپ و میوه جات و غذاهای آبکی نخو ...

سلام‌عزیزم‌خوبی

کی‌انشالله‌میری‌براآزمایش؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره گلم صبر کن حتما  به بدنت آسیب وارد میشه، زیر نظر کارشناس تغذیه هم باش  اگر سزارین بو ...

ان شالله ناخاسته بارداربشی حالشوببری زینب خانوم😍نه طبیعی بودم خوبه یه دفعه ادم راحت میشه.اگه اوضاع اقتصادی خوب بودپنج تابچه هم کمه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.