2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
منم دیروز که روز دهمم بود همینجور بودم خیلی دلم گرفته بود یکم قران بخون دلت باز بشه

میخونم گلم و واقعا آروم میشم ولی انگار دست خود آدم نیست توکل بخدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
28ام که تعطیله همون شنبه برو انشالله خوش خبربیای.  اره واقعاارامش بخشه اما وقتی منتظری خیلی رو ...

آره عزیزم شهادته تعطیله منم برا همین شنبه میرم

ان شاالله که خوش خبر باشیم همگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم بد نیستم نی نی هام ان شاالله که خوبن شما چطوری گل پسرات خوبن؟ ان شاالله که به سرعت دارن ...

منم یکمی دلدرد پری امروز دارم

خفیف خیلی زیاد نیس

فردا موعد پری من هم هست خدا خودش بهم رحم کنه

انشاالله که خیره برامون عزیزم

خانوما من تا امروز تحمل کردم ولی نمیدونم چرا امروز دلم گرفته روز ده انتقالم ولی به جز دل درد پریودی ...

کلا روندش همینطوریه .ادم ۱ هفته اول راحت میگذره اما هفته دوم همش دل ادم میگیره و با خودش فکر میکنه نکنه نشده که علایم ندارم. اما من یادم میومد که دفعه اول کلی علایم داشتم و منفی شدم یکم دلم اروم میگرفت اما نمیتونستم جلوی نت گردی خودمو بگیرم و همین بیشتر باعث نگرانیم میشد . ولی بازم سعی میکردم خودمو بیشتر با اینستا و مطالب طنز سرگرم کنم یا کتاب خوندن. خیلی کمک میکرد. کلا دور این تاپیک میکروی نی نی سایت رو هم خط کشیدم چون با اینکه نظرات دوستان خیلی کمک کننده بود اما میدیدم کسی روز ۸ و ۹ بی بی چکش مثبت شده پر از استرس میشدم که الان  توی دل من چه خبره.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
کلا روندش همینطوریه .ادم ۱ هفته اول راحت میگذره اما هفته دوم همش دل ادم میگیره و با خودش فکر میکنه ن ...

احسنت حرفای منو دقیقا زدی

انتقالی که مثبت شدی علائمت چی بود خانمی

زینبی جان شما اندو  چه گریدی بود؟  ذخیرت چند بود؟ چند تا تخمک داشتی؟

من اندو گرید 3 بودم

کیست آندومتریوما 4 سانتی داشتم تو تخمدان چپ، دوتا فیبروم هم داشتم که همه با، حاملگی درمان شد

ذخیره 6 و خورده ایی بود، یادم نیست، 

17 تا تخمک داشتم، 15 تاش بالغ بود

منم یکمی دلدرد پری امروز دارم  خفیف خیلی زیاد نیس فردا موعد پری من هم هست خدا خودش بهم رحم کن ...

ان شاالله که بارداریم و بدون علامت

نگران نباش هیچی نمیشه با این همه پروژسترون خودتو ناراحت نکن

ایقدددددددددددددد گرفتاریهام زیاد هست که جای همه چیز هست جز مشاور 🤭🤭🤭🤭 من اینکه مقعدم تیر میکشه ...

نه دیگه بهونه نیار قبول نیست 😜😜😜😜

گزارش سونو رو بفرست برام تا خیالت رو راحت کنم

ذخیره به این خوبی😈😈😈😈 دلت هم بخواد

ان شاالله که بارداریم و بدون علامت نگران نباش هیچی نمیشه با این همه پروژسترون خودتو ناراحت نکن

امید به خدا عزیزم

انشاالله حضرت زهرا دامن همه ی خانمای این تاپیک وهمچنین شمارو سبز کنه و انشاالله واسطه بشه برای من

احسنت حرفای منو دقیقا زدی انتقالی که مثبت شدی علائمت چی بود خانمی

هیچی . فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی ترسیدم اصلا یک درصد فکر لانه گزینی رو نمیکردم. بیادمه چقد اون‌روز گریه کردم که نکنه از دست دادمشون. یادمه با گریه زنگ زدم رویان که بهم گفتن اشکال نداره شیاف رو یکی اضافه کن. خدا رو شکر همون دو روز بود دیگه ندیدم. باور کن به علایم نیست. من دفعه اول فقط لک نداشتم وگرنه هر علامتی که مثبتی ها داشتن منم داشتم حتی یادمه حالت تهوع هم داشتم ولی منفی شدم. خیلی ها بی علامت مثبت میشن. اون علائم بخاطر داروهاست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
کلا روندش همینطوریه .ادم ۱ هفته اول راحت میگذره اما هفته دوم همش دل ادم میگیره و با خودش فکر میکنه ن ...

آره میبینی دلارام جون هفته اول به سرعت برق و باد گذشت می گفتم به به چه خوب میگذره دقیقا از روز هشتم تحملم کمتر شده

یعنی این دفعه که مثبت شدی علائمی نداشتی؟

هیچی . فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی ترسیدم اصلا یک درصد فکر لانه گزینی رو نمیکردم. بیادمه چقد اون‌ر ...

بله من خودمم انتقال اول هیچ علائمی نداشتم و منفی شدم

بار دوم پر از علائم بودم حتی لک هم دیدم ولی باز منفی شدم

اینبار انتقال سومم هس وتا امروز که روز یازدهمم هس هیچی

فقط امروز حس میکنم کور کوری یکم درد پری دارم

الهی امین, منوتگ کنی هاشنبه وای شما ازمایش دارین من استرس میگیرم

چشم عزیزم حتما خبرت میکنم دعا کن خوش خبر باشم