2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی کارای نیمه تمومتو تموم کن میبینی روز انتقالم رسید فقط و فقط توکل به خ ...

اره راست میگی خونم رو برم تمیزکنم یکماهه تمیزکاری کلی نکردم, خونه مادرمم هست تازه چندجور غذادرست کنم بزارم فریزر و... 

الهی عزیزم ازفشار چشم انتظاری روز ازمایشه, انشالله مثبتی کاش بشینی یه دور سوره الرحمن وعلق بخونی خیلی ارامش میده. راستی ازمایشت شنبه است؟؟ 

حتما نداری که نگفتن.بله انجام دادم اونحا هم گفتن که هیدرو هست

الان دیگه گفتن بایدانجام بدی حتماخواهری،خداخودش بهمون رحم کنه ماهم به آرزومون برسیم یه روزبیایم اینجاازبچه داری حرف بزنیم جای این همه دردورنج وگرفتاری🙏🏻🙏🏻💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من با بیهوشی رفتم اصلا متوجه نشدم ..یه ربع بیهوش شدم چشمام باز کردم اتاق ریکاوری بودم

تورشت بیهوشی انجام نمیدن خواهر،سوال کردم،مسکن فقط میدن که دردیکم کمترشه اماگفتن دردداره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانوما من تا امروز تحمل کردم ولی نمیدونم چرا امروز دلم گرفته روز ده انتقالم ولی به جز دل درد پریودی ...

منم دیروز که روز دهمم بود همینجور بودم خیلی دلم گرفته بود

یکم قران بخون دلت باز بشه

اره راست میگی خونم رو برم تمیزکنم یکماهه تمیزکاری کلی نکردم, خونه مادرمم هست تازه چندجور غذادرست کنم ...

آره عزیزم به کارات برسی میبینی روزا خیلی زود گذشت

قرآن و دعا زیاد میخونم گذاشتم بغل دستم هر وقت میتونم میخونم آرومم میکنه ولی دیگه نزدیک آزمایش انگار دست خود آدم نیست

نه برا ۲۸ ام نوشتن شاید همون شنبه برم آزمایش بدم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره دوبار افت بتا داشتم ...دفعه اول ایران نبودم..اون دکترم گفت علل مختلفی میتونه داشته باشه ولی نشون ...

عزيزم فك كنم الان مشكل از ضخامت آندو با ضخامت ٦ انتقال نميدن تا اون جايي كه من ميدونم . سه خطي هم بود؟ 

فك كنم الان مشكل از ضخامت آندو . وگرنه به قول خودتون لوله رو ديگه بسته و عفونت و التعابي وجود نداره. 

سلام عزیزم خوبی‌؟  نت گردی ممنوع 😜 😜 😜 😜 وقتی دکتر میگه خوبی، یعنی خوبی اون اسهال هم عوار ...

ایقدددددددددددددد گرفتاریهام زیاد هست که جای همه چیز هست جز مشاور 🤭🤭🤭🤭

من اینکه مقعدم تیر میکشه و ....واینا رو که به دکتر نگفتم 

همینجوری برای چکاپ رفتم البرزی سونو سه بعدی کرد چیزی هم نگفت وگرنه اگر گفته بودم خیالم راحت بود 

نمیدونستم مهمه که بگم بعد متوجه شدم 

تازه ذخیره تخمدان دادم تو این سن ۲۸سال زده ۱/۹۴

اینم گرفتاری جدیدم 😂😂😂😂

خدا یه بچه نمیده به ما که دست از سر کچل پایین تنم بردارم

خوبی خانمی  نی نی ها خوبن چه خبر علائمی چیزی داری

ممنونم عزیزم بد نیستم نی نی هام ان شاالله که خوبن شما چطوری گل پسرات خوبن؟ ان شاالله که به سرعت دارن رشد میکنن😍

نه من فقط بعضی وقتا زیر دلم درد میکنه همین یکم دلم گرفته😔 شما چی علائمی داری؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من به سینال اصلا جواب نمیدم تنهایی .یک پانکچر با سینال داشتم با ذخیره ۵.۶ فقط ۴تا تخمک داشتم ک ...

مرسی عزیزم که جواب دادید خیالم راحت شد پس منم سینافکت دارم ان شاءالله این ماه خوب جواب بده تخمدونام 

منم ذخیرم چهاره و مشکلی ندارم  و مشکل از همسرمه که مورفولوژیش 2هستش

آره عزیزم به کارات برسی میبینی روزا خیلی زود گذشت قرآن و دعا زیاد میخونم گذاشتم بغل دستم هر وقت میت ...

28ام که تعطیله همون شنبه برو انشالله خوش خبربیای. 

اره واقعاارامش بخشه اما وقتی منتظری خیلی رومخه ودیگه طاقت طاق میشه. منم روزای اخر عصبی میشدم وعین بچه ها بهانه گیر

مرسی عزیزم اخه دفعه قبلم سینال اف رو امتحان کرد دکتر که دید نتیجه اش خوب نیست موندم چرا لاز تو همین ...

فکر کنم روزی 150 واحد بود، بار اول از 36 تا تخمک 17 تا جنین سه روزه، که از این 17 تا 6 تا بلاست شد، بار دوم 27 تا تخمک داشتم که 10 تا جنین بلاست تشکیل شد، البته من ذخیره ام بالاست ولی خب فکر می کنم در کل کیفیت تخمکام خوب نیس که با این همه تخمک کم جنین تشکیل شد، انشاءالله که این بار دست پر بیای.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست