2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044794 بازدید | 684411 پست
سلام عزیزم، قربونت خوبم، پسرمم خوبه خداروشکر😍 شما خوبی؟ آخرین سونویی که برام تاریخ زده آنومالی بود ...

قبلش 53 اینا بودم. ولی خب قدم هم 154 هست، قلقلی میشم اگه خیلی بالا بره. به سلامتی عزیزم، برای منو زده 29 فروردین، خرید هم راستش یه مسئله ی خانوادگی پیش اومده که تا میخوام برم خرید یه خبری از اونور میرسه و کل جونم رو میگیره. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم . بسلامتی و خوشی😍😍  شیردوش هم گرفتی ؟ برقی یا دستی ؟

قربونت عزیزم، نه دستی گرفتم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آخرین آزمایشش برا مهر ۹۷ هستش dfi۱۴ بود و نرمال حالا فردا هم اگر شد میخوام بگم دکترش براش آز اس ...

۴۰تا جنین؟😖😖😖😖

کاش یه دکتر خیلی خوبی میرفتی ببینی چرا منفی میشه 

وقتی مشکل از شوهرت نیست 

قبلش 53 اینا بودم. ولی خب قدم هم 154 هست، قلقلی میشم اگه خیلی بالا بره. به سلامتی عزیزم، برای منو زد ...

خب پس اضافه نداشتی من همینجوری 8-9 کیلو اضافه داشتم شایدم بیشتر

عزیزم، فقط به خودتو جوجه ی تو دلت فکر کن که از همه چی مهمتره فعلا😙😙😙

راستی لی لا جون میخوای طبیعی بیاری شما؟ من که سزارین واقعا از طبیعی وحشت دارم😕

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
۴۰تا جنین؟😖😖😖😖 کاش یه دکتر خیلی خوبی میرفتی ببینی چرا منفی میشه  وقتی مشکل از شوهرت نیست& ...

مشکل اصلی که از همسرمه که باعث میکرو شده با اون تحرک صفر و مرفولوژی افتضاحش.والا همه دکترایی که رفتم جز دکترای خوبی بودن من نمیدونم چرا قسمتم نیست ننه بشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
همسرمم میگه بیا برو پیش دکتر علیرضایی ببین اصلا نظرش چیه من طرازی رو هم قبول دارم میگم برم ابن سینا ...

چه مدت میرفتی ابن سینا؟چرا اونجا رو قبول نمیکنه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان‌کمکم‌کنید

من‌بخام‌ازقزوین‌برم‌‌تهران‌براانتقال‌جنین

بایدنامه‌داشته‌‌باشم؟نامه‌روبایددکترم‌بده؟

آیاجریمه‌میکنن‌ماشینمون؟

خلاصه‌نمیدونم‌بایدچیکارکنم‌‌‌.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان‌کمکم‌کنید من‌بخام‌ازقزوین‌برم‌‌تهران‌براانتقال‌جنین بایدنامه‌داشته‌‌باشم؟نامه‌روبایددکترم‌ب ...

باید از فرمانداری یه نامه بگیرین گلم, اون نامه هم یک روزه اعتبار داره, البته ما چند بار گرفتیم اینطور بوده

چه مدت میرفتی ابن سینا؟چرا اونجا رو قبول نمیکنه؟

سال ۹۲ تا ۹۳.سه بار انتقال دادم منفی شد 

میگه اگر درست و درمون بودن آزمایشات تکمیلی رو همون موقع ازت میگرفتن و مشکل ایمنی و انعقادیت رو میفهمیدن ولی خوب اون موقع اصلا همچین آزمایشی مد نبود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزيزم نتونستم منشن كنم شما رو مجبور شدم يكي از پيغاما رو ريپلاي كنم عزيزم من بعد از ميكرو منف ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

راستش نمیدونم تا کی ادامه داره یا چه قدر این کیتها اعتبار دارن

کن هیچ وقت کیت نخریدم چون نمیخواستم استرس اضافه تحمل کنم

فدات عزیزم ...من دقیقا ۱۲هفته و۳روز بهم گفت ۹۰ درصد پسره گفت دوهفته بعد برم ۱۰۰در ۱۰۰ میگه که درست ب ...

كجا رفته بودي سونو؟

به غير جنسيت كلا راضي بودين؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سال ۹۲ تا ۹۳.سه بار انتقال دادم منفی شد  میگه اگر درست و درمون بودن آزمایشات تکمیلی رو همون مو ...

نمیدونم من چون تا حالا ابن سینا نرفتم نمیتونم نظر بدم

ولی تو باید جایی بری که مشکل شوهرت رو درست حسابی برطرف کنن

خودت که الحمدالله تخمکای خوبی داری مشکل انعقادیتم که نشخصه باید حین بارداری کنترل بشه

باید پزشک مردان درست حسابی پیدا کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم من چون تا حالا ابن سینا نرفتم نمیتونم نظر بدم ولی تو باید جایی بری که مشکل شوهرت رو درست حس ...

شوهرم  واریکوسل داشت یکماهه عمل کرده برا بار دوم.حالا برم مام فردا وقت دارم ببینم چی میشه