2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بررسی کردن و نیاز ندیدن نمیدونم شایدم گفتن انجام بده انشالله که خیره عزیزم

همسرمم میگه بیا برو پیش دکتر علیرضایی ببین اصلا نظرش چیه

من طرازی رو هم قبول دارم میگم برم ابن سینا قبول نمیکنه همسرم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوبی؟ شازده پسرت چطوره؟شادن جون تاریخ زایمانت رو کی زده؟ من تازه شدم 59 کیلو. همسرم همش میپرسه ...

سلام عزیزم، قربونت خوبم، پسرمم خوبه خداروشکر😍 شما خوبی؟

آخرین سونویی که برام تاریخ زده آنومالی بود که اونم 25 فروردین میشه

خوشبحالت چه وزنت خوبه، قبلش چند بودی؟ من خودم چاق شدما وگرنه همچین شکمی ام ندارم 

عزیزم برای من خریداش تموم شد بصورت فوری انجامش دادیم😍😅😅😅 شما هم تا سنگین نشدی بخر چون ماههای آخر سختت میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی که به حق حضرت فاطمه زهرا دامن همه خانومای منتظر سبز بشه گره از کار شما هم باز بشه انشالله

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمین جان خوبی گلم ؟عزیزم مشکل شما از پایه چه بود که میکرو کردید؟۱۷بار انتقال دادی یا ۱۷تا جنین ...

۱۷ بار انتقال دادم خواهری نشمردم ولی بالای ۴۰ تا جنین انتقال دادم 

همسرم مرفولوژی ۱درصد و تعدادش ۱۵۵ میلیون و تحرک صفر داشت 

دی اف ای داده همسرت؟

آره آخرین آزمایشش برا مهر ۹۷ هستش dfi۱۴ بود و نرمال

حالا فردا هم اگر شد میخوام بگم دکترش براش آز اسپرم بنویسه ببینم اوضاع چطوره

عزیزم منم هایپر شده بودم ۴۳ تا تخمک داشتم روزی چهار تا سفیده میخوردم با دوغ و آب هویج اولش سخته چندر ...

۴۳ تا تخمک؟نترکیدی خدایی؟وای خدا تصورشم‌سخته

تو چی کشیدی؟دکترت کی بود کدوم مرکز بودی خواهری؟

ن باورکنید تو مرکز ما گفتم اصلا نیازی ب استراحت مطلق نیست غذامیتونید بچزید ظرف میتونید بشوری نزدیکی ...

چرا حوله داغ میزاری رو کمرت ای خدا از دست تو 

حتی میگن حموم هم میرین خیلی آب داغ رو شکم و کمرتون نریزید خوب نیست دیگه این کار نکن 

سلام عزیزم، قربونت خوبم، پسرمم خوبه خداروشکر😍 شما خوبی؟ آخرین سونویی که برام تاریخ زده آنومالی بود ...

سلام عزیزم . بسلامتی و خوشی😍😍 

شیردوش هم گرفتی ؟ برقی یا دستی ؟

مامان ماهک ب خدا دارم میمیرم چون خیلی توراه ای وی اف سختی کشیدم

عزیزم فقط یکی رو نام ببر که سختی نکشیده باشه توی این راه.

هرجوری حساب کنی استرس سمه برات.ریلکس باش باور کن اینجوری نتیجه کارت بهتره

ببخشا ی سوال امروز حالت تهوع داشتم باعث شد استفراغ کنم خیلی شدید شکمم درد گرفت امکان داره جنین ازرحم ...

نه بابا اگر جنینی با ی استفراغ بخواد بیوفته که اون بارداری به درد نمیخوره که.بیخیال دختر

وای چه مامان مانکنی     من هنوز هیچی نشده حدود 2 کیلو اضافه کردم    

اوه مانکن! 😅😅

ولی مامانای تپلی با مزه ترن. ای جونم به دوتا جوجه ات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله به سلامتی همه این مراحل رو بگذرونی گلم

سلام عزيزم

نتونستم منشن كنم شما رو مجبور شدم يكي از پيغاما رو ريپلاي كنم

عزيزم من بعد از ميكرو منفي كه مهر بودش به مشكل هورموني خوردم و لك بيني و تو اون دو ماه تخمك گذاري نداشتم.ماه دوم رفتم دكتر كه بهم گلوتازون و دوفاستون داد ولي لك بيني قطع نشد و مجدد كه رفتم بهم قرص اچ دي داد.لك بينيم قطع شد و بعد از مصرف يك دوره پريود شدم و به جز روز ٩ كه يكم لك بيني داشتم تا امروز كه روز ١٤ هستم مشكلي ندارم.دو روز پيش كه رفتم پيش دكترم يعني روز ١٢ سه تا فوليكول داشتم و گفت تخمك گذاريت برگشته.خودم هم علائم تخمك گذاري داشتم.ولي هر چي كيت مي زارم مثبت نميشه.من هميشه تخمك گذاري مرتب داشتم و كيت استفاده مي كردم و جواب مي داد.به نظره شما ممكنه اون فولي ها هيچ كدوم آزاد نشن؟ تا كي اين بهم ريختگي هورموني ادامه داره؟