2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
دقیقا .....موافقم.عزیزم به شما چرا پیشنهاد اهدایی داد؟مشکلت چی بود؟الان تو چه وضعیتی هستی؟

من پارسال دی ماه رفتم که ۳۶ سالم بود ذخیرم پایین بود طبق آزمایش که مرکز ناباروری داده بودم ۰/۶ بود دکتر نصر هم که سونو کرد گفت ذخیره پایین آی وی اف جواب نمیده برو شش ماه لتروزول بخور و اقدام کن نشد بیا اهدایی که من رفتم بیمارستان بهمن دکتر عابدی که با یه پانکچر و دوز پایین داروی ایرانی نه تا تخمک و هفتا جنین برا تشکیل شد که دوتاشa بود پنج تا ab.چون قرار بود دوبار پانکچر تو یه سیکل دوز دارو رو کم داد که به تخمدونا فشار نیاد گفت هر بار شاید بتونیم یکی دوتا تخمک بگیریم.ولی شکر خدا با یه پانکچر نه تا تخمک گرفت 

تیرماه انتقال دادم سه تا بلاست که روز هشت بی بی زدم مثبت شد واضح در عرض یکی دو دقیقه ولی از شبش لک بینیم شروع شد که بعدش منفی شدم من سری قبل از لحاظ استراحت اینا اصلا رعایت نکردم با وجود درد کمر و درد پریودی فعالیت داشتم میتونم بگم علتش میتونه باشه.

الانم که ۱۵ آذر انتقال دادم چون جنین نداشتم جنین شناس گفت ریسک نمی کنیم سه روزه انتقال داد ولی گویا از فریز که خارج کرده بودن گفتن کیفیتش متوسط احتمال منفی شدن هست شنبه روز ۱۴ پریودی رفتم آزمایش ۵۱ بود حالا امروزم رفتم تکرار کردم تا غروب جوابشو بگیرم.

ببخش طولانی شد

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اخه دکتر چیزی به ما نگفت با دارو گرید2،5 شده و مرفولوژی 65% یعنی پس من نمیتونم نتیجه بهتری بگیرم ...

والا من تاجایی که خوندم نوشته گرید۳حتما عمل شه و... به نظرم یه ازمایشdfiبدین

من پارسال دی ماه رفتم که ۳۶ سالم بود ذخیرم پایین بود طبق آزمایش که مرکز ناباروری داده بودم ۰/۶ بود د ...

ایشالله که بتات رشد کرده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ویتامین‌دی‌هم‌بخور استرس‌اینکهه‌‌آیاهمچی‌خوب‌پیش‌میره؟ آیا‌مثبت‌میشم؟ خسته‌شدم‌دیگه..کل‌زندگیمو‌گ ...

ویتامین دی من تو آزمایش تو رنج نرمال بود دیگه نخوردم یعنی بهتره بخورم؟

عزیزم بخدا هممون از این استرس ها داریم ولی چاره ای نیست باید خودمونو بسپاریم دست خدا و ببینیم تقدیرمون چیه ما هم در حد خودمون تلاشمونو کردیم. مثلا من از الان عزای مرخصی گرفتنو گرفتم باید برم سرکار بعد انتقال و این خیلی نگرانم میکنه

توکلت به خدا عزیزم خدا ارحم الراحمینه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خدا کنه شما چند هفته رفتی همون سن پریودت رو گفت؟

یکی از دوستان بود به نام نوشین اونم دقیقا همینطور شد ولی نه هفته وقتی رفت قلب نی نیش میزد. فکر کنم نازنین جون هم مثل شما بود شرایطش.عجله نکن ان شاءالله یه عمر قلبش براتون می تپه.

به و بادوم خیلی خوبه حتما بخورید.

خدایا شکرت
پردیانازول‌خوبه‌‌عزیزم‌احتمال‌‌مثبت‌شدن‌روبالا‌میبره توکل‌برخداانشالله‌هیچی‌نمیشه خودت‌وهمسرت‌زیاد ...

عزیزم ببخش که دیر دیدم پیامتو

به نظرم همین امروز برو چهارشنبه دیر میشه اینجا من از دوستان پرسیدم گفتن ۲۴ ساعت رو یه روز حساب کنم مثلا برای تو امروز عصر ساعت ۵ میشه یه روز کامل و بعد وارد روز دوم میشی فردا عصر ساعت ۵ میشه دو روز کامل

ان شاالله که همه چی به خوبی برات پیش بره عزیزم

به سلامتی دختر یا پسر جنینهای فریزم اگه درخواست بدی از فریز در میارن ۵روزش میکنن وتعیین جنسیت میکنن ...

مرسی عزیزم انشالله قسمت خودت😍دختره شوهرم میگه بریم پسر بذاریم دفعه بعدی جفت بشنهرچند من همجنس دوست دارم پس میشه اینجوری نگهشون دارم نی هامو

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ممنون ک جواب دادی . اخه الان شرایطشو ندارم ک برم انشالله اسفند میرم . میخواستم ببینم چه داروهایی برا ...

خواهش میکنم عزیزم

اینجا دوستان برای کیفیت تخمک بیشتر اووابوست و کیوتن و ژل رویال و پودر اینوفولیک رو توصیه میکنن میتونی از هر کدوم که تونستی تهیه کنی بخوری فکر کنم باید روزانه مصرف شه

دوستان یه سوال 

این درسته که اگه تعیین جنسیت کنیم درصد میکرو یا ای وی اف میاد پایین؟ 

به من گفتن اگه تعیین جنیست کنم درصد احتمال مثبت شدنش نسبت به تعیین جنیست نکردن کمتر میشه؟😐