2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم نهایت زنگ بزن 1490  یا برو از مسئول فنی داروخانه بپرس  من اطلاعی ندارم از کنترل کی ...

باشه گلم مرسی از راهنماییت😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا چن روز بعد هیسترو و خراش لکه بینی طبیعیه؟  کسی خراش داده با هیسترو ؟

چجوریه بعدش درد داری؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من امگا۳ و ویتامین ای رو از دیروز شروع کردم ولی اون یکیا رو خیلی وقته میخورم حدود یه ساله از وقتی هم ...

عزیزم امگا ۳ و ویتامین eو بقیه مکمل۶ا رو باید چقدر زودتر بحوری ؟

من میخوام اسفند ب امید خدا شروع کنم . هنوزم دکتر نرفتم . ب نظرتون از کی بخورم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم امگا ۳ و ویتامین eو بقیه مکمل۶ا رو باید چقدر زودتر بحوری ؟ من میخوام اسفند ب امید خدا شروع کن ...

عزیزم من امگا ۳ و ویتامین ای رو با شروع سیکل انتقال میخورم ولی بقیه ی مکمل هارو حدود یه ساله میخورم شمام اگه هنوز پانکچر نکردی بهتره دو سه ماه قبلش شروع کنی بخوری که تاثیر بذاره رو کیفیت تخمک هات ولی اگه تونستی حتما برو دکتر تا برات بنویسه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزيزم ان شاالله به مباركي نام بانو حضرت زينب(س)  كه امروز ولادتشون بود،به زودي مامان ميشي. هم ...

سلام عزیزم چطوری انشالله کی میری ازمایش با ی بتای تپلی بیای مارو خوشحال کنی

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم من امگا ۳ و ویتامین ای رو با شروع سیکل انتقال میخورم ولی بقیه ی مکمل هارو حدود یه ساله میخورم ...

ممنون ک جواب دادی . اخه الان شرایطشو ندارم ک برم انشالله اسفند میرم . میخواستم ببینم چه داروهایی برای کیفیت تخمک خوبه از الان هفته ای چند تا بخورم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام مامان سبحان عزیزم خوبی؟ای ول تیکر بارداریت به تک رقمی رسیده و بزودی نینی خوشگلتو بغل میگیری خوا ...

سلام ثمين جان ، ممنونم خانمي ، باور كن هميشه توي ذهنم هستي عزيزم ، ان شا الله كه خيلي زود تيكر بارداري خودت تك رقمي بشه . 😍😍😍

سلام عزیزم‌خوبی؟ من فردا سونو دارم ۲۹ هفته کامل میشم دیگه چند هفته ای سونو داریم؟

سلام ممنونم عزيزم ، من ٢٧ هفته رفتم بعدش هم ٣١ هفته ديگه امروز هم دكتر بودم برام سونو ننوشت فكر كنم يك سونو ديگه ٣٦ يا ٣٧ هفته بايد انجام بدم ، بستگي به نظر دكتر هم داره .

مثلا زنداداش من از سونوي آنومالي تا الان كه ٢٧ هفته هست سونو نرفته دكترش هم گفته حالا فعلا تا يك ماه ديگه سونو نداره .

سلام . شما سزارینهاتون با بیهوشی بود یا بی حسی کدوم بهتره؟

عزيزم براي من با بيهوشي بود ، دكتر من اصلا بي حسي رو قبول نداره و ميگه بعدش عوارض داره ولي بعضي دكترها هم نظرشون با بي حسي هست .

ولي من خودم از بيهوشي راضي بودم .

سلام ثمين جان ، ممنونم خانمي ، باور كن هميشه توي ذهنم هستي عزيزم ، ان شا الله كه خيلي زود تيكر باردا ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شمام تعیین جنسیت کردین؟

نه عزيزم ، من بچه اولم رو با آي وي اف باردار شدم كه دختر هست ولي بعدش لطف خدا شامل حالم شد و ٢ بار طبيعي باردار شدم كه يك پسر هم دارم و يك پسرم هم ان شا الله تا يك ماه ديگه به دنيا مياد .

نه عزيزم ، من بچه اولم رو با آي وي اف باردار شدم كه دختر هست ولي بعدش لطف خدا شامل حالم شد و ٢ بار ط ...

ای جانم بسلامتی بغلتون بگیرین.فاصله ی پسراتون چقد میشه الان؟عزیزم اقدام هاتون چطوری بود سر پسرتون؟من در حال تحقیقم فعلا ب نتیجه یی نرسیدم ک آی وی اف کنم یا طبیعی باردار بشم.دوتا دختر دارم

ای جانم بسلامتی بغلتون بگیرین.فاصله ی پسراتون چقد میشه الان؟عزیزم اقدام هاتون چطوری بود سر پسرتون؟من ...

ممنونم عزيزم ، فاصله پسرهاي من ١٨ ماه هست . من اصلا كار خاصي نكردم براي پسردار شدن چون اصلا فكر نميكردم طبيعي باردار بشم دوباره ، اقدام هم كلا اون ماهي كه باردار شدم براي پسر اولم ٢ بار آخرهاي سيكلم داشتم و براي دومي هم يك بار دقيق يادم نيست كي بود و تازه با جلوگيري طبيعي هم بود .

فقط يادم هست به صورت اتفاقي نه عمدي يك مدت من گرميجات به خصوص خربزه خيلي زياد مصرف ميكردم .

خدا دخترهاي گل شما رو هم حفظ كنه ، دختر كه واقعا عشق و نفس هست من با اينكه ديگه اين بار سر سزارين ميخوام لوله هام رو ببندم ولي مطمئنم هميشه ته دلم يك دختر ديگه هم دلم ميخواد . 😍😍😍