2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
حالا من اینبار با طرازی وقت گرفتم با شوهرم بریم میخوام بهش بگم ۷ ۸ بار انتقال نده بعد بگو من تلاشمو ...

حق داری عزیزم...از سختی این راه هرچی بگیم کمه....به اهدایی فکر نکن ...امیدوارم کارت به اونجا نکشه و بزودی باردار بشی.

سلام عزیزم ممنونم خواهری واقعا خداروشکر.عزیزم من برا پانکچر مجدد رفتم پیش دکترم که بهم مرکز معرفی کن ...

سلام گلم ببخشید یعنی اگه واریکوسل باشه میکرو انجام نمیدن؟ 

شوهر منم واریکوسل گرید 3 سمت چپ داره یه بارم عمل کرده 

من یعنی درصد انتقالم کمتر میشه!؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ثمین جان من نازایی ثانویه داشتم ۵ سال پیش میخواستم تعیین جنسیت کنم ذخیرم از ۲.۵ اومد ۱.۸ و شوهر ...

سلام عزیزم ایشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری گلم شما اندومتریوز داشتید چه علاعمی داشتید؟با سونو واژینال مشخص میشه؟من تو دوران پریودی کلیه درد میگیرم و موقع اجابت مزاج روز اول مقعدم تیر میکشه وروز چهارم پریودی درد پریودی میگیرم درحد یکساعت .......اینا علاعم اندومتریوز هست ؟    چرا دکتر پیشنهاد بیرون اوردن رحم رو داده بود ؟یعنیراگر اندومتریوز باشه باید رحم رو خارج کرد؟

اصلا به نظرتون ممکنه تشکیل شه؟

عزیزم من ۳تا جنین انتقال دادم و وقتی سونو ساک رفتم دوتا ساک تشکیل شده بود واون یکی همونجوری مونده بود.وقتی رفتم سونو قلب دوتامیزد و اصلا اون یه دونه چیزی دیده نمیشد وقتی ۹هفته رفتم سونو شده بو۳تا.اونم با ۲روز اختلاف سنی جنین ها از هم.بعضی جنین ها دیر رشد میکنن بعضیادیر لانه گزینی میکنن و... فک کن اون دوتا نگرفته بودن و فقط اون کوچلو که ساک هم نشده بود مونده بود.به من میگفتن برو داروهاتو قطع کن و اونم بیفته رشد نکرده درحالی که بعدا رشد کرده.بعضی چیزا باعلم قابل توضیح نیست.

برای قلب بهترین موقع 8 هفته تا 10 هفته است، انشالا قلب نی نی برای همه تند تند بزنه و آرامش زندگیشون ...

ایشالا به امید خدا پس با همیم منم سه شنبه هفته بعد هفت هفته تموم میشه وارد هشت هفته میشم ایشالا خدای مهربون دل همرو شاد کنه