2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام اسنراحت مطلق که نباید باشی خودم ۴ روز اول استراحتم‌ بیشتر بود ولی راه میرفتم‌چون باید گردش خون ...

من فك ميكردم تا دوهفته بعدش همش بايد استراحت كني ، بخوام برم مركز براي اي وي اف تا انجام اي وي اف چقد طول ميكشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من دیروز دکتر بودم برا نتایج ازمایش عربالگری که خدا رو شکر low risk بودم و جفتم هم بالا بود ...

خدارو شکر عزیزم..... 

انشالله به سلامتی بغلش کنی..... 

به نظر منم یواش یواش کمش کن..... 

یهویی استرس میگیری..... 

شایدم هیچی نشه اما چه کاریه به استرسش نمیارزه..... 

همون یه هفته دو تا و هفته بعد یکی کن و ادامه بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فك ميكردم تا دوهفته بعدش همش بايد استراحت كني ، بخوام برم مركز براي اي وي اف تا انجام اي وي اف چق ...

نه بابا اصلا اینطوری نیست 

والا بستگی داره ابن سینا وکتر ژنتیک میفرسنه بعد یه ازمتیش بود دو ماه طول کشید تا جوابش حاضر شد بعد داروی پانکچر و بعد من هایپر شدم سومین پری انتقال دادم برای من طولدکشید تازه مشکلی نداشتیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بله تا روز از حتما ادامه بده روز یازده میتونه زود باشه برای + شدن اونم بی بی.... 

انا جون فردا روز ۱۳ بیبی بزنم ممکنه درست نشون بده؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من فك ميكردم تا دوهفته بعدش همش بايد استراحت كني ، بخوام برم مركز براي اي وي اف تا انجام اي وي اف چق ...

نه عزیزم استراحت مطلق فقط در صورت لک و خونریزی و شرایط خاصه..... 

شما چند روز اول استراحتت بیشتر باشه فقط برا اینه که استرس نگیری یعنی میتونی برا آرامشت استراحتت سه چهار روز اور انتقال بیشتر باشه اما یکسره نخواب هر از گاهی لااقل پاشو تو خونه دور بزن..... 

خونرسانی خیلی تو جواب گرفتن تاثیر داره..... 

خیلی از دوستان حتی سر کارم رفتن و جوابم گرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره نشون میده

بیبی چک خودکاری ریما دارما

مدیکور نیست

خوندم نوشته ریما دیر نشون میده 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انا جون فردا روز ۱۳ بیبی بزنم ممکنه درست نشون بده؟

عزیزم من اصلا بی بی رو هیچ وقت توصیه نمیکنم..... 

فقط همون روزی که گفتن آز بده..... 

من خودم بی بی نذاشتم..... 

اگه قرار بود جواب بی بی معتبر باشه چه کاریه میگفتن بی بی بزنین..... 

عزیزم من اصلا بی بی رو هیچ وقت توصیه نمیکنم.....  فقط همون روزی که گفتن آز بده.....  من ...

یکشنبه صبح ازمایشمه😔

بیبی چک خودکاری ریما دارما مدیکور نیست خوندم نوشته ریما دیر نشون میده 

اها اونو نمیدونم مدیکور که خیلی بده کسایی که مثبت شدن هر وقت زدن هاله کم افتاده دردصورتی که بتاشون خوب بوده از این قطره چکونیا بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود