2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم من اصلا بی بی رو هیچ وقت توصیه نمیکنم.....  فقط همون روزی که گفتن آز بده.....  من ...

لی انا جون جوابش درسته کساییم که اشتباه نشون داده یا تاریخش مشکل داشته یا خوب نبوده وگرنه جوابش درسته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکشنبه صبح ازمایشمه😔

پس همون روز آز بده بعدشم انشالله جواب آز خوشگل و بتای تپلت میشه بهترین هدیه برا شب یلدا..... 

یکی از بهترین یلداهای عمرت میشه انشالله...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم ببخشيد خيلي سؤال پرسيدم چون واقعا از رژيم ميترسم خيلي ها گرفتن وجواب نگرفتن

اره خیلی برات مهمه ریسک‌نکن 

نه خواهش می کنم سوالی باشه در خدمتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره والا داشتم دق میکردم. 😍😍دفترخاطراتم شده اینجا.  راستی عزیزم من که جنینام 4تان فریزشدن دک ...

آره گلم اتفاقا فکر خیلی خوبیه، فقط تحت نظر کارشناس تغذیه باش و بیشتر از هفته ایی نیم تا یک کیلو کم نکن

اها اونو نمیدونم مدیکور که خیلی بده کسایی که مثبت شدن هر وقت زدن هاله کم افتاده دردصورتی که بتاشون خ ...

اره یبار خودکاری روژان زدم خط کنترلشم صورتی کمرنگ بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
پس همون روز آز بده بعدشم انشالله جواب آز خوشگل و بتای تپلت میشه بهترین هدیه برا شب یلدا.....  ...

مرسی قربونت برم ایشالله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
پس همون روز آز بده بعدشم انشالله جواب آز خوشگل و بتای تپلت میشه بهترین هدیه برا شب یلدا.....  ...

از پردیس تا تهران بخوام برم فردا اشکال نداره برم خونه مامانم این مدت اصلا نرفتم بیرون طرازی گفت بعد ۵ روز میتونم سوار ماشین بشم

لی انا جون جوابش درسته کساییم که اشتباه نشون داده یا تاریخش مشکل داشته یا خوب نبوده وگرنه جوابش درست ...

از این نظر نمیگم که جوابش درسته یا غلط منظورم اینه اگه صلاح بود میگفتن بی بی بزنین..... 

به نظر من که بهترین کار همونه که به وقتش از بدین..... 

به استرسش اصلا نمی ارزه..... 

من خودم تو هر دو بارداریم دقیقا بعد تشکیل قلب بی بی زدم..... 

بارداری اولم که با میکرو بود بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادم از استرس بی بی زدم بازم پررنگ پررنگ نبود.... 

بارداری دومم همون یه روز قبل سونوی قلب بی بی زدم یعنی با بتای بالای 100 هزار هم دو تا خط پر رنگ و همرنگ نبود.....

بعضا هم میبینی با یه بتای کم پررنگ میشه..... 

الکی چرا استرس بکشیم..... 

حالا بی بی + بشه حتی خدای نکرده کاذبم باشه لااقل انرژی + میده اما فرض کن اگه منفی کاذب باشه چه تاثیر بدی میتونه بذاره..... 

روحیه رو داغون میکنه..... 

من کساییرو دیدم به خاطر بی بی منفی روحیشونو از دست دادن و داروهاشونو قطع کردن و با اینکه بادار بودن به خاطر همین خطا به لک بیینی افتادن و الکی الکی بارداری راحت رو به بارداری پر استرس تبدیل کردن.... 

بازم روحیه هر کسی متفاوته اما من لااقل به هیشمی بی بی رو توصیه نمیکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من فکر کنم کرونا گرفتم تست خونم منفی بود اما حس بویاییم رفته امروز رفتم تست حلق و بینی رو داد ...

عزیزم تست خون کرونا هیچ ارزش تشخیصی نداره 

اگر بویایی از دست دادی حتما کروناست 

آره گلم شادن چون هم تو بارداری کرونا گرفت خدا رو شکر به خیر گذشت 

فقط حتما تحت نظر پزشک باش 

اگر اکسیژن خونت زیر 95 اومد بستری باید بشی که همه چیز تحت کنترل باشه

براي همه اين قدرطول ميكشه ٥ تا ٦ ماه تا انتقال

عزیزم پروسه قبل شروع سیکل داستانش فرق داره اما وقتی سیکل استارت بخوره همون حدودای 15 یا 45 روزه حالا 15 میتونه کمی بالا یا پایین بشه و 45 هم همونطور.... 

از پردیس تا تهران بخوام برم فردا اشکال نداره برم خونه مامانم این مدت اصلا نرفتم بیرون طرازی گفت بعد ...

عزیزم با ماشین خودتوم و با احتیاط برین موردی نداره..... 

خیلیا از شهرستان میان تهران انتقال میدن برمیگردن..... 

به نظرم این آیتما انقدری تو جواب گرفتن موثر نیست..... 

الکی به خودتون استرس ندین....