2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم من لکه بینی داشتم امروز یعنی دیگه دفع شد ؟

چرا پیش پیش میرین به استقبال خبرای منفی؟ چرا به جای انرژی مثبت دادن به نی نی هاتون بهشون استرس و انرژی منفی میدین؟ هر لکه بینی که دلیل بر از بین رفتن جنین نیست. ان شاالله مثبتی . خیلی ها تو سیکل انتقال لکه بینی دارن و مثبت میشن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال ندادم تا حالا عزیزم دو ماه پیش پانکچر کردم منتظرم پریود شم برم برای اولین بار تو سیکل انتقال. ...

بله متوجهم اما کم نیستن کسایی که بعد از پانکچر مامان شدن...میدونم باورش برات سخته اما از خدا میخوام مامان شده باشی در اوج ناباوری

مگه از  همسر هم آزمايش کرونا ميگيرن؟؟ توي مرکز ابن سينا فقط از زن آزمايش ميگيرن. خدايي خيلي س ...

بله ۱۲ هم ازمایش دادیم منفی بود یک ماه پیش گرفته بود الان دوباره مثبت نشون داد. بهشون هم بگی برای اونه قبول نمی کنن میگن دوباره گرفته ولی ما کلا قرطنیه بودیم جایی نرفتیم تازه چند روزه داره میره سر کار

خدایا شکرت

بچه ها میگم من شنبه انتقال دادم،صبح دوتا لخته کوچیک خون با ترشحات بود،میگم ممکنه افتاده باشن؟یا ممکنه مربوط به روز انتقال بوده الان اومده؟؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
انتقال جنینم کنسل شد همسرم آزمایش کروناش مثبت شد 😔 دوباره از نو باید همچی رو شروع کنم

ای بابا شانس...اشکالی نداره عزیزم شاید قسمت بوده این ماه انتقال ندن برات .حالا بیشترو بهتر خودتونو تقویت کنید رحمتو گرم نگهدار تا انشالله ماه بعد برات انتقال بدن بگیره انشالله

حال و روزم بد خيلي ديگه جنينم ندارم چرا خدا بهم رحم نميكنه

عزیزم روز هشت خیلی زوده کاش بی بی چک نمی زدی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈