2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بپرس عزیزم

عزیز اون که منفی شد 😂

ولی اللن سوال دارم ای وی اف کردم امروز نهم امتقالم بود از صبح لک قهوه ای داشتم الان شدید تر شده رنگشم روشن تر 

یعنی منفی شد؟

دوز پروژسترونو زیاد کرد دکتر 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الان بی بی زدم ۲تا انتقال دادم۵روزه علایم سینه درد و کمردرد و زیردلم درد میکنه احتمال داره تا۴شن ...

نه بابا منفی دیگه چرا. منم روز ۱۱ یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بزور دیده میشد رفتم ازمایش بتام ۶۱۱ بود . ازمایشم رو روز ۱۱ جنین ۵ روزه و روز ۱۴ برام نوشته بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خانما من بی بی چک زدم روز ۱۱دهمه هاله انداخت به نظرتون مثبتم؟

عکسشو بزار😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه الان بی بی زدم ۲تا انتقال دادم۵روزه علایم سینه درد و کمردرد و زیردلم درد میکنه احتمال داره تا۴شن ...

نه عزیزم چرا منفی شه وای خدایا شکرت ماهارو کلی دعا کن با این حس و حال قشنگت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

زیر دلت یه سره درد میکنه؟   

واسه من میگیره ول میکنه 

یهو پام میگیره ول میکنه

کمرمم که داغان 

نه بابا منفی دیگه چرا. منم روز ۱۱ یه هاله خیلی کمرنگ افتاد بزور دیده میشد رفتم ازمایش بتام ۶۱۱ بود . ...

عزیزم من لکه بینی داشتم امروز یعنی دیگه دفع شد ؟

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
آره گلم حداقل سه بار میتونی iui کنی، خودم که شدیدا دوست داشتم با ساده ترین راه باردار بشم ولی قسمت ن ...

زینبی جان من اولین بار هست میخوام میکرو کنم از روز سوم پریود hmg و سینال اف شروع کردم پریودم قطع شد به نظرتون طبیعیه؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام به همه مامانای آینده. مطمئنم به زودی همتون صاحب فرزندسالم و صالح می‌شیذ. دوستان عزیزم منم به لط ...

سلام عزیزم مبارکه دوقلوهات برات خوندم و ایشالله به زودی زود مشکلاتت حل بشه

گاهی تجویز میکنن  چه طور مگه؟

آخه من عفونت ندارم همسرم ضعیفه و خودم ذخیره نیم دارم و سابقه اندومتریوز

الان میرم مام گفت که دو دوره ال دی که روز ۲۱ دیفرلین میزنی بعد دوره بعدی روز ۱۷سینافکت شروع میکنی و میای و آخر سر پرگوریس 

از طرفی یه ویزیت رفتم پیش قوامی که یکم هم با حواس پرتی کامل یه چیز دیگه گفت

گفت اصلا ال دی و سینافکت برا چی!! از ۲۱ استرادیول و سفکسیم و اسپرین شروع کن بیا برای پرگووریس

اصلا گیج شدم! کی راهش درسته؟ چرا مام بهم استرادیول نمیده؟