2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
ببین اگر مطمئنی از دکترت پرسیده همون که گفته رو ادامه بده عزیزم،  کلا پردنیزولون داروییه که تا ...

آره عزیزم اون مامائی که ازش پرسیدم کنار دکتر میشینه و دقیق تر از اون یکیاس.. چون گفتن ادامه بده میترسم قطع کنم دکتر بگه چرا سرخود قطع کردی اخه گفت ادامه بده پریود که شدی بیا تصمیم بگیریم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا یه دونه اونو فقط داد همین

من ۷ روزه عقب انداختم☹☹ این بلاتکلیفی خیلی بده کاش زودتر پریود شیم ببینیم قراره چی بشه من یکم تحملم کمه😔

به سلامتی عزیزم هایپر یعنی چی؟؟ و اینکه اگه نیشه ج ازمایشهایی قبل از پاکنچر باید منو همسرم بدیم ...

هایپر یعنی اینکه تخمدانات بزرگ میشن و شکمت آب میاره حدودا یه هفته طول میکشه خوب شه برا بعضیا سخت میگذره بعضیا کمتر حس میکنن شکر خدا من زیاد اذیت نشدم ولی خب دکترم صلاح دونست برای دوماه بعد که الانم دو ماه گذشته و منتظر پریودم برم تو سیکل انتقال  ان شاالله 

عزیزم تا جایی که من میدونم آزمایش چکاب و پاپ اسمیر و عکس رنگی رحم باید داشته باشی همسرتم آزمایش اسپرم انجام بدن جوابشونو ببری تو وقت صرفه جویی میشه البته اگه جدیدا اینارو انجام دادین فکر نکنم لازم به انجام مجدد باشه باز از زینب جون هم محض احتیاط سوال کن.

سلام اگر کسی هست تورو خدا جواب منو بده.من سه شنبه پانکچر میشم امشب پنج تا امپول باید توی بازو تزریق ...

سلام عزيزم 

منم فردا پانكچر ميشم و روز شنبه ٥ آمپول به بازوم زدم و سينافكت هم داشتم و هم تو برگه اي كه بهم دادن نوشته ٥٠ تا خط سرنگ انسولين هم توضيحات خودشون بهم گفتن كه با سرنگ انسولين اندازه ٥٠ تا مايع رو بكشم و تزريق كنم . 

با سرنگ انسولين سينافكت رو كشيدي؟ كدوم مركز ميري؟ تماس بگير فردا باهاشون 

بله ممکنه جریمه کنه نامه رو نگه دارین اگه جریمه شدین ببرین فرمانداری که جریمه رو لغو کنن

برای شما با وجود نامه باز جریمه کردن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۷روز عقب انداختی نزدی؟   کجای من برات بی بی چک بگیرم؟اخرین انتقالت کی بوده؟

انتقال ندادم تا حالا عزیزم دو ماه پیش پانکچر کردم منتظرم پریود شم برم برای اولین بار تو سیکل انتقال. چون میگن دومین پریود بعد پانکچر با تاخیر میاد مطمئنم از اونه 

سلام خانوما توروخدا به داذم لرسید  من روز نهم انتقالمه لک قهوه ای دیدم صبح زنگ زدم دکتر گفت شی ...

من هم روز نهم لک قهوه ای دیدم

دارو رو تغییر ندادم

اما استراحت مطلق کردم فقط برای دستشویی بلند شدم

خدا رو شکر برطرف شد و آزمایش هم مثبت شده

هنوز سونو قلب نرفتم