2777
2789

می‌خوام برم کتابخونه لطفا معرفی کنید 

رمان هم باشه قشنگ باشه معرفی کنید  فقط عاشقانه من خوشم نمیاد هیجانی و ترسناک دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای هم میخکوب بشی

هم مجنون بشی 

هم افتخار کنی که ایران سرزمینت هست و فرزند این آب و خاک جاویدان هستی 

شاهنامه رو بخون

به قدری مجذوب و شیفته ش میشی که دعا می‌کنی کاشکی هیچ وقت تموم نشه

کیمیاگر

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اگه میخوای هم میخکوب بشیهم مجنون بشی هم افتخار کنی که ایران سرزمینت هست و فرزند این آب و خاک جاویدان ...

خیلی زیباست من حتی برای دخترم قصه هاشو تعریف میکنم شب ها😍

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

در مورد چیه عزیزم؟ من زدم تو نت یه خانه ی امن بود که انقلابی بود.

درسته 

ببین من مذهبی نیستم و نگران نباش کلا مذهبی طور نیس خیلی قشنگه 

فقط چن صحفشو بخون ببین چقدر قشنگه 

احساسی و عاشقانس درباره ی دختریه به اسم رها

شاید چون داستانه شبیه داستان زندگیه منه من عاشقشم 

حتی الانم داره گریم میگیره 

ولی در کل اصلا انقلابی نیس یذره فقط ـ

ولی بیشترش درباره ی عشق و این چیزاس 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨