2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم من یه سونو رفتم که هفت هفته بود و شکر خدا قلب تشکیل شده بود. بهم گفت سه هفته بعد دوباره بیا سو ...

عزیزم منم یبار بعد از تشکیل قلب سونو شکمی رفتم ۹ هفته بودم که ضربان قلب و وضعیت جفتمو چک کرد و گفت هماتوم پشت جفت دارم. بعد ۱۲ هفته رفتم واسه سونو ان تی 

نه دیگه گلم بلید یواش یواش قطع کنی 

اخه تو واتساپ که پیام گذاشتم برای ماما گفت قطع نکن ادامه بده. واقعا که دیگه درمونده ام

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دو ماه پیش پانکچر شدم. چون هایپر شده بودم جنین هارو فریز کردن اگه تعداد تخمک ها زیاد نباشه ...

به سلامتی عزیزم هایپر یعنی چی؟؟

و اینکه اگه نیشه ج ازمایشهایی قبل از پاکنچر باید منو همسرم بدیم من جلوتر برم بدم وقتم گرفته نشه

برا منم دوبار زنگ زدن بعد ازمایشم فک‌ کنم همه مراکز اینجورین

جدی پس اوکیه ... میگم پریودیم تموم نمیشه به دکترم بگم ، خطرناک نیس ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من یه سونو رفتم که هفت هفته بود و شکر خدا قلب تشکیل شده بود. بهم گفت سه هفته بعد دوباره بیا سو ...

اولی رو سونو واژینال میکنه خطرنداره!!؟؟؟

بهت عکسشم داد همون سونو اول؟

من برای سرم آی وی آی جی باید عکس سونو ببرم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم منم دکترم گفته تا اخر بارداری باید استفاده کنی البته من پلاکت خونم بالاست ولی همش میترسم اگه ی ...

آره دقیقا . من الان آمپول که میزنم به قدری بعدش خون میاد که حد نداره . قبلا هم همینطوری شده بودم . رفتم آزمایش خون بدم مثل آب بود خونم همینجور ادامه بدم که به کجا میخوام برسم

چندتا انتقال دادین  باسونو انتقال داد براتون

۲تا بلاست بله با سونو انتقال دادم.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
انشالله ک مثبتی عزیزم استرس نداشته باش  منم کلانتری برام انتقال داده جمعه آزمایش دارم توهم دعا ...

انشاله عزیزم دعا درحق هم اجابت میشه.شما چند تا انتقال دادی؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
اولی رو سونو واژینال میکنه خطرنداره!!؟؟؟ بهت عکسشم داد همون سونو اول؟ من برای سرم آی وی آی جی باید ...

لابد خطرناک نیست دیگه. اگه اشتباه نکنم همه اولین سونو رو واژینال انجام میدن 

بله عکسشو داد ☺️