2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
اره عزیزم  البته من طبیعی باردارشدم ولی چون میدونم لقاحم کی بوده با شما که ای وی افی هستی توهمو ...

اندازه ساک رو نگفت 

فقط گفت جنینت فعلا کوچولوعه قلبش دیده نمیشه 

آخه من بتای اولم پائین بود 241 بود ولی هر 48 ساعت مرتب بالا رفت 

بنظرت احتمال داره دیر لانه گزینی کرده باشه؟

خداجونم شکرت       
اندازه ساک رو نگفت  فقط گفت جنینت فعلا کوچولوعه قلبش دیده نمیشه  آخه من بتای اولم پائین ...

بتای منم ۲۸۸بود وبعدش دیگه بتاندادم کلا ..نگران نشو عزیزم ساک ۲۵میلی باشه وقلب دیده نشه نگرانی داره حالا خداروشکر جنین خودش هست دیگه برای منکه خودشم حضور نداشت 😁😁 بدون استرس ۱۰روز دیگه برو ایشالا صدای قلب قشنگشو میشنوی ....بعصیا بتاشون  کمه ربطی نداره به لانه گزینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتای منم ۲۸۸بود وبعدش دیگه بتاندادم کلا ..نگران نشو عزیزم ساک ۲۵میلی باشه وقلب دیده نشه نگرانی داره ...

باشه عزیزم سعی مو میکنم ولی روز ها خیلی دیر میگذره 

دیروز تا شب بشه برام یه عمر گذشت 

خداجونم شکرت       
باشه عزیزم سعی مو میکنم ولی روز ها خیلی دیر میگذره  دیروز تا شب بشه برام یه عمر گذشت

درکت میکنم عزیزم ...ولی خب استرس داشته باشی یا نه روزامیگذره سعی کن ارامش داشته باشی ...من شنیدم  میوه ی به وبادام درختی برای تشکیل قلب خیلی خوبه خودمم نیخوردم نمیدونم درسته یاغلط شماهم دوست داشتی بخور 

من رفتم اداره بهداشت گفتم نوبت دارم دفترچم که مهر رویان داشت نشون دادم. رییس اداره بهداشت نامه داد ب ...

دکتر من مریم حافظی .ندیدمش هنوز.قراره میکرو انجام بدیم.همسرم آزو اسپرم واریکوسل شدیدم هم داشت عمل کرد.رویان بیوپسی بیضه انجام دادن گفتن خداروشکر داخل بیضه اسپرم داره.خودم ازمایشات و سونو هارو انجام دادم سالمم.ویتامین د استرادیول نوشتن برام قراره سوم‌پریودی بیام رویان سونو بشم.شما در چه مرحله ای هستی؟

دوستان مرکز مام بهم گفت برای قلب جنین حتما بیا همین جا چون ما صدا قلب رو پخش نمیکنیم پخش کردن صدا قل ...

من میرفتم سونو به دکتر گفتم صداشو بزار گفت فشار میاد به جنین از ده هفته به بعد برات میزارم اما خیلیا هستن همون هفته های اول میزارن اما من اولین بار صداشو تو ان تی شنیدم 

باشه عزیزم سعی مو میکنم ولی روز ها خیلی دیر میگذره  دیروز تا شب بشه برام یه عمر گذشت

عزیزم سوره یاسین رو هر روز بخون ان شاالله صدای قلبشو میشنوی نگران نباش من هفته هفتم رفتم برا قلب 

عزیزم سوره یاسین رو هر روز بخون ان شاالله صدای قلبشو میشنوی نگران نباش من هفته هفتم رفتم برا قلب&nbs ...

هر روز میخونم عزیزم 

به منم گفتن یه هفته تا ده روز دیگه بیا سونو 

خداجونم شکرت